All-round REGNSKABSMEDARBEJDER søges til virksomhed nord for København

For vores kunde søger vi en fleksibel og all-round regnskabsmedarbejdere, som har lyst til at være med til at opbygge regnskabsafdelingen sammen med det øvrige team.

Med reference til økonomichefen vil du indgå i et team på 3 medarbejdere, som i løftet folk løser opgaverne i afdelingen.

  • Kreditor
  • Debitor
  • Finans
  • Bogføring
  • Afstemninger
  • Momsafstemning og indberetning
  • Deltagelse ved måneds- og årsafslutning

Arbejdsopgaverne for den nye medarbejder er endnu ikke helt defineret, da det afhænger af den nye profil.

Din profil

Vi søger en kandidat som er vant til at arbejde selvstændigt, men som også fungerer godt med teamwork, hvor gode relationer opbygges. Det ligger naturligt til dig, at bidrage til vidensdeling og sparring med dine kolleger samt byde ind med forslag til forbedring af processer. Derudover er du opsøgende og løsningsorienteret, når du støder på udfordringer. Som person er du udadvendt og du har et stort drive og engagement. Du er vant til at arbejde selvstændigt, men fungerer også godt med teamwork, hvor gode relationer opbygges. Sidst men ikke mindst har du en positiv tilgang til tingene og besidder et godt humør samt gode samarbejdsevner.

Faglige kvalifikationer

Den rette kandidat er regnskabsuddannet og har 2-5 års erfaring efter endt elevtid. Du har styr på debet/kredit og har derudover en god regnskabsforståelse. Du er en rutineret bruger af Navision samt Excel.

Løn- og ansættelsesvilkår

Fast/fuldtid. Løn i henhold til kvalifikationer.

Tiltrædelse

Hurtigst muligt. Relevante kandidater vil løbende blive indkaldt til interview hos Active Search

Kontaktperson

Rekrutteringskonsulent Jane Anderson og Seniorkonsulent Corinne Frey JOB ID: 1024941