BOGHOLDER søges til spændende stilling hos BKM-travel i City (25 timer/uge)

Vi søger en person arbejde selvstændigt og tager ejerskab for sine opgaver. Du er ærekær og afleverer altid tingene i orden og gennemarbejdet. BKM-Travel søger en kollega som kan supplere et meget kreative team med rammer, struktur og orden.

Den rette kandidat er regnskabsuddannet og har nogle års erfaring med bogholderi fra A-Z. Derudover er du en daglig bruger af Excel og kendskab til funktioner som f.eks. pivottabeller. Det er også en stor fordel, hvis du har erfaring med bogføringsprogrammet ”e-conomic” og dataløn. 

Dine primære arbejdsopgaver som bl.a. være som følgende: 

  • Daglig bogføring
  • Ind- og udgående betalinger
  • Kreditor- og debitorstyring
  • Løbende afstemninger
  • Udarbejdelse af måneds- og årsregnskab for hver afdeling
  • Forberede rapporteringsgrundlag til bestyrelse og afdelingsledere 
  • Rapportering til rejsegarantifond 
  • Lønudarbejdelse for 10 medarbejdere og ved højsæson for ca. 60 guider
  • Budgetopfølgning 
  • Div. administrative Ad-hoc opgaver  


Du tilbydes:

En 25 timers stilling med spændende og varierende opgaver i økonomiafdelingen. Ligeledes vil du være gode muligheder for personlig udvikling og at sætte dit præg. Der vil være et tæt samarbejde med direktøren og HR samt sparring med revisoren.  

Et job med fleksible arbejdstider og med mulighed for enkelte hjemmearbejdsdage. Virksomheden er præget af høj- og lavesæson, hvilket betyder at der forekommer perioder med spidsbelastning og perioder som er mindre tidskrævende. Højsæsonen er højest i månederne maj-august, idet de i denne periode afvikler størstedelen af de solgte rejser

Tiltrædelse
Hurtigst muligt, men virksomheden venter gerne på den rette kandidat. 

Kontaktperson
Rekrutteringskonsulent Jane Anderson eller seniorkonsulent Corinne Frey JOB ID: 1032757 

Kort om BKM-Travel

BKM-Travel er et foretagende i rivende vækst. BKM-Travel drives af nytænkning og entreprenørskab i alle organisations dele. Spørger du de ansatte i BKM Travel beskrives de som en virksomhed med højt til loftet, og hvor frihed under ansvar er nøgleord. De bestræber sig på altid at have korte afstande fra idé til handling, og når de beslutter sig for at prøve noget nyt, så gør de det helhjertet.

BKM Travel driver i dag rejsebureauvirksomhed inden for 3 nicher i rejsebranchen, som alle bidrager positivt til udviklingen af den skandinaviske charterbranche.

www.guideschool.dk

www.duf-rejser.dk

www.uptours.dk