BOGHOLDER/HR søges til KRESTON CM i København (30-37 timer pr. uge)

KRESTON CMs motto er ”revision med personlighed”, som afspejler troværdigheden, tilliden og engagement i såvel samarbejdsaftaler som den daglige gang på kontoret.

Brænder du for bogholderi og har du et stort ønske om at arbejde med HR? Så er denne stilling måske lige dit drømmejob !

For vores kunde, KRESTON CM, søger vi en erfaren bogholder til KRESTON CMs eget bogholderi og som har lyst til og interesse for HR.  

KRESTON CM har domicil i København og i Hørsholm, og består af fem statsautoriseret revisorer, tre registrerede revisorer og ca. 35 energiske og engagerede medarbejdere. Virksomheden har stor kontinuitet blandt personale, hvilket giver stabilitet, tryghed og fleksibilitet.

KRESTON CM vokser støt og roligt og har derfor nu et behov for at ansætte flere medarbejdere. Stillingen som bogholder er på kontoret i København. Du har mulighed for at vælge din arbejdstid – dog min. 30 timer pr. uge, som kan tilrettelægges efter aftale. 

Dine primære arbejdsopgaver vil være:  

  • Kontering, bogføring og afstemninger
  • Debitorer, herunder rykning af debitorer
  • Kreditorer, herunder betaling af kreditorer
  • Finans
  • Udarbejdelse af løn på ca. 35 medarbejdere, herunder afstemning og bogføring
  • Moms
  • Periodisering
  • Måneds- og årsafslutning
  • HR opgaver såsom oprettelse af nye medarbejdere og holde styr på personalesager, administration af ferie, søgning om refusion ved sygdom, barselsregler. Derudover at have en åben ”dør” når en kollega har noget på hjertet.


Du tilbydes en spændende og alsidig stilling med stor grad af frihed under ansvar samt mulighed for fleksibilitet i din arbejdstid.

Profil:

Udover din faglighed, er din personlighed og evnen til at skabe gode relationer til virksomhedens kunder samt kolleger nøglen til succes. Derudover er det afgørende, at du kan arbejde struktureret og selvstændigt. Ydermere er du ærekær og afleverer altid tingene gennemarbejdet og i orden. At følge dine opgaver til dørs, ligger naturligt til dig. Som person besidder du stor empati, har en positiv afsmittende effekt på dine kolleger og bidrager til et godt arbejdsmiljø.  Sidst men ikke mindst er du som HR en god lytter, når dine kolleger trænger til en snak.   

Kvalifikationer:

Vi forestiller os, at den rette kandidat er regnskabsuddannet og har min. 5-7 års erfaring som bogholder.

IT-kundskaber: 

Du har gode IT-kompetencer og interesse for udnyttelse af IT-systemer. Virksomheden benytter C5, Excel samt Bluegarden/Dataløn

Løn- og ansættelsesvilkår:

Løn i henhold til kvalifikationer – fast ansættelse (30-37 timer pr. uge) i København

Tiltrædelse:

Gerne pr. 1. januar eller efter aftale. Vi indkalder løbende relevante kandidater til interview hos Active Search.

Kontaktperson: 

Rekrutteringskonsulent Christina Lyngbye eller seniorkonsulent Corinne Frey JOB ID: 936960

Kort om KRESTON CM – STATSAUTORISERET REVISOR MED PERSONLIGHED

Velkommen til KRESTON CM, erfarne revisorer der siden 1945 har leveret kvalitetssikre, holdbare og pålidelige ydelser efter kundernes ønsker og behov.

KRESTON CM historie strækker sig over mere end syv årtier. De blev etableret i 1945 under navnet Chr. Mortensen Revisionsfirma og i dag består KRESTON CM af ca. 35 medarbejdere fordelt på kontorer i henholdsvis København og Hørsholm.

De er medlem af KRESTON Danmark, som er et samarbejde mellem uafhængige statsautoriserede revisorer og som har 33 medlemsvirksomheder og ca. 250 ansatte i hele landet.

KRESTON CM er også en del af det verdensomspændende KRESTON International, som er repræsenteret i mere end 109 lande med mere end 21.000 ansatte.

Revision er mere end tal

For KRESTON CM handler revision om mere end tal. Det handler i høj grad om seriøs og kompetent rådgivning. Som statsautoriseret revisorer er de dedikerede i deres rådgivning, revision og kundebetjening. De udfører revision med personlighed, hvorfor deres kunder er sikret en service, der er tilpasset og skræddersyet individuelle behov, for derigennem at kunne yde den mest optimale og målrettede service med fokus på effektivisering og fremtidssikre løsninger. Deres dygtige medarbejdere og mangeårige erfaring sikrer virksomheden en god dialog og en tæt kontakt. Således skaber de tryghed og overblik, når det drejer sig om virksomhedens revision og regnskabsfunktion.

 

Du kan finde flere informationer om KRESTON CM på www.krestoncm.dk