CONTROLLER søges til spændende og velrenommeret virksomhed i Kbh. City


Søger du nye udfordringer som Controller og brænder du for at arbejde med rapportering og IT værktøjer som Management Reporter eller Microsoft Power BI?

Som led i Core Property Managements P/S fortsatte vækst og udvikling søger de en controller. Du vil blive en del af økonomifunktionen på 8 medarbejdere, hvor du refererer til selskabets CFO.

Du vil få en bred vifte af faste- og ad hoc opgaver: 

  • Medvirke til den daglige drift af økonomifunktionen
  • Deltage i den interne kvartalsrapportering og controlling af ejendomsdriften
  • Deltage i interne revisioner hos ejendomsadministratorer i Danmark og Tyskland
  • Assistere med opstillinger af årsrapporter
  • Assistere med udarbejdelse af skatteopgørelser i samarbejde med danske og udenlandske revisorer
  • Assistere CFO og Head of Funds med diverse ad hoc opgaver

En vigtig del af dit arbejde vil være at fokusere på udvikling af rapporterings- og analyseværktøjer i selskabets netop implementeret ERP-system Microsoft Dynamic 365. Det vil være en fordel med kendskab til Management Reporter og/eller Microsoft Power BI – men ikke et krav. Hvis du blot har flair og interesse for IT/excel, er de klar på at udvikle dette sammen med dig.

Virksomheden er præget af et godt miljø, med dynamiske og engagerede medarbejder med høj anciennitet. Der vil være begrænset rejseaktivitet. Idet der er tale om en nyoprettet stilling vil du have mulighed for at præge stillingen og på længere sigt vil der være gode udviklingsmuligheder.

Dine kvalifikationer: 

  • Du har en økonomisk/regnskabsmæssig uddannelse som HD Regnskab, Cand. merc. aud eller lignende og har erfaring eksempelvis som revisor eller 2-3 års erfaring som controller.
  • Du er flydende i engelsk, tysk vil være en fordel, men ikke et krav
  • Du er fleksibel, ansvarsbevist og trives med hands-on og alsidige arbejdsopgaver 
  • Du arbejder selvstændigt, er nysgerrig på at opnå ny viden og har flair for IT


Kontaktpersoner
: Active Search varetager rekrutteringen for Core Property Management, og der indkaldes løbende kandidater til interview. Kontaktpersoner er; Rekrutteringskonsulent Christina Lyngbye og Seniorkonsulent Ann Palmquist. JOBID: 1015741


Om virksomheden:

Core Property Management P/S udbyder unoterede ejendomsfonde med vægt på boligejendomme i Danmark, Tyskland og Polen til danske private banking kunder, pensionskasser, institutionelle investorer samt andre større investorer.

De forvalter ejendomme for knap 22 mia. DKK med godt 13.500 lejemål fordelt på 9 ejendomsfonde. Core Property Management er godkendt af Finanstilsynet som forvalter af alternative investeringsfonde.

De er 21 travle og engagerede medarbejdere og fire studentermedhjælpere. De bor i nye lækre større lokaler i Axel Towers overfor Tivoli. Selskabet er ejet af tre danske banker samt selskabets partnerkreds.

Ejendommene administreres af eksterne administratorer i Danmark, Tyskland og Polen. Selskabet fører tilsyn og har løbende kontakt med administratorerne, og udstikker retningslinjer for drift og udvikling af ejendommene. I relation hertil har selskabet en økonomifunktion, som indsamler økonomirapportering fra administratorerne – blandt andet for løbende at kunne rapportere til ejendomsfondenes bestyrelser og investorer.