Dynamisk ØKONOMIMEDARBEJDER med lyst til controlling søges til Teledyne RESON i Slangerup

 

For vores kunde, Teledyne RESON i Slangerup, søger vi en dygtig og energisk økonomimedarbejder, som gerne vil udfordre sig selv med spændende opgaver i et dynamisk og internationalt arbejdsmiljø. 

Du vil få en central rolle i økonomifunktionen, der består af en økonomidirektør, en regnskabschef samt tre regnskabsmedarbejdere – ud over dig.

Stillingen indeholder mange forskellige opgaver, der spænder lige fra daglige bogholderiopgaver til mere overordnede opgaver indenfor økonomi som månedsafslutning samt mindre controller- og indrapporteringsopgaver. Der er således tale om en alsidig stilling med masser af faglige udfordringer.

Dine primære opgaver vil være:  

  • Kontering og registrering af debitor, kreditor- og finansbilag
  • Indhentning af godkendelse på omkostningsbilag
  • Kontrol af lager transaktioner
  • Deltagelse i og klargøring til måneds- og årsafslutning
  • Opdatering og kontrol af interne processer
  • Derudover vil der komme flere spændende ad hoc opgaver 


Du tilbydes et udadvendt job i en succesrig amerikanskejet virksomhed, hvor du vil have en bred berøringsflade med øvrige kolleger i virksomhedens mange afdelinger og med virksomhedens mange kunder. For den rette person vil der være gode personlige og faglige udviklingsmuligheder.

Profil:

Som person er du stærk og bliver ikke så let væltet af pinden men bevarer overblikket i stressede situationer. Din arbejdsstil betegnes som selvstændig, struktureret og kvalitetsbevidst. Samtidig er du vedholdende og følger altid dine opgaver til dørs, hvor du med din vindende personlighed skaber gode relationer på tværs af organisationen. Som medarbejder er du målrettet, ansvarsbevidst og ønsker forsat at udvikle dine kompetencer.

Ydermere trives du i en international og dynamisk virksomhed med stramme deadlines, hvor fleksibiliteten i perioder er altafgørende for din succes i jobbet. Som kollega er du glad, har et godt humør og en positiv, afsmittende effekt på dine kolleger, hvor du bidrager til et godt arbejdsmiljø og team spirit.

Kvalifikationer:

Den rette kandidat er regnskabsuddannet efterfulgt af min. 5-7 års erfaring som all-round økonomimedarbejder i en international virksomhed, hvor du har fået forståelsen for arbejdet i en koncern med flere lokationer. Du har igennem årene opnået en indgående regnskabsforståelse og et godt finansielt overblik.

IT-kompetencer:

Det forventes, at du har en god ERP-forståelse og har erfaring fra et eller flere ERP-systemer samt lyst til at sætte dig ind i systemer for at anvende dem optimalt. Derudover forventes det, at du er en habil bruger af Excel.

Sprogkundskaber:

Koncernsproget er engelsk, derfor er det et must at du kan begå dig på engelsk i skrift og tale på et godt niveau.

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt men virksomheden venter gerne på den rigtige medarbejder. Vi indkalder løbende relevante kandidater til interview hos Active Search.

Løn/vilkår:

Fast stilling/37 timer ekskl. frokost. Løn i henhold til kvalifikationer

Kontaktperson:

Rekrutteringskonsulent Christina Lyngbye eller seniorkonsulent Corinne Frey JOBID 976819

Teledyne-koncernen

Den amerikanske Teledyne koncern blev grundlagt i 1960 og beskæftiger 9.500 medarbejdere i henholdsvis Nordamerika, Mellemamerika, Europa, Mellemøsten og Asien. Virksomhedens hovedaktiviteter er placeret i USA, Canada, Storbritannien og Mexico.

Teledyne RESON A/S

Da RESON blev opkøbt af Teledyne i 2013, bestod virksomheden af 180 medarbejdere fordelt på 5 lande med produktion, udvikling og salg i Danmark, og salg og distribution i datterselskaber i de øvrige lande. RESON havde på daværende tidspunkt mere end 30 års erfaring som producent af sonar- og måleudstyr.

Teledyne RESON er i dag et datterselskab i Teledyne-koncernen og førende inden for udvikling, produktion og salg af sonar systemer samt andre undersøiske og akustiske løsninger. Markederne er spredt ud over hele verden og inkluderer hydrografi, offshore, udgravning, forsvar og sikkerhed samt forsknings- og forretningsområder indenfor marinesektoren. Virksomheden har oparbejdet en stærk markedsposition særligt inden for marineforskning og hydrografi.

Du kan finde flere oplysninger på www.teledyne-reson.com