Active Search tilbyder

Som kandidat hos Active Search får du adgang til et bredt udvalg af ledige stillinger indenfor regnskabs- og økonomiområdet.

Gennem interview og tests får vi ofte rigtig gode, personlige relationer til vore kandidater, der herved føler sig trygge og godt behandlet. Det indgående interview samt regnskabs- og personlighedstests sikrer det perfekte match mellem kandidat og virksomhed, så ansættelsen bliver vellykket for alle parter. Vore kandidater bliver ofte vores gode ambassadører på grundlag af den behandling de har fået i rekrutteringsprocessen.

 

Er du økonomichef, regnskabschef eller controller?

Vi søger dygtige kandidater til ledige stillinger som økonomichef, regnskabschef, controller, business controller m.v. Kort sagt alle kvalificerede kandidater indenfor økonomi og regnskab.

her
. .

Modtag vores Kandidatavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Kandidatavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Tilmeld dig vores emnebank »

Udtalelser fra kandidater:

Kære Jane og Corinne:-)!

Tak for et fantastisk – og relativt kort men grundigt forløb – jeg er blevet tilbudt jobbet:-)!!!!!

Og jeg har sagt: STORT ja tak!

Jeg har bare den mest rigtige følelse i maven ved det hér job og de mennesker, jeg nu har mødt – og det kan man jo takke jeres gode research for – eller “Active Search”. Kemien er bare i orden:-).

Firmaet rummer bare alle de værdier, som jeg sætter stor pris på.

I har fået mægtig god reklame herindefra – og jeg vil tro, at der dukker et par CV’er eller to op til jer.

Tak igen – til jer begge for jeres dejlige menneskelighed og menneskekundskab.

Hilsen/knus Lisbeth

Kære Corinne og Ann !

Jeg takker for jeres fantastiske arbejde. Jeg har kun været tilmeldt Active Search i ca. to uger og har allerede været til flere samtaler og oveni købet også fået job !

I har begge virkelig gjort et rigtigt godt stykke arbejde med for det første at finde frem til jobs, jeg gerne vil have, samt også ved at huske mig, hvis der har været noget i den branche, jeg ønskede, eller hvis der var andre ting som I mente, passede godt til det jeg kan eller vil.

Jeg kan kun anbefale Active Search – klart det bedste rekrutterings firma jeg har været tilmeldt hos og også det mest aktive !

Med venlig hilsen

Bilal Atia

Hej Jane

Tusind tak, det har simpelthen været den bedste service, du har givet. Du har virkelig taget det seriøst, at jeg søgte nye udfordringer, så min læringskurve kunne stige. Jeg glæder mig til at fortælle mere om jobbet, når jeg starter. Active Search vil jeg helt klart anbefale til andre – og det er din fortjeneste:). Jeg glæder mig til at vi snakkes ved 🙂

Rigtig god dag.

mvh Sabina

I forbindelse med min ansættelse som CFO i et internationalt konsulentfirma – DAMVAD – har jeg oplevet en meget kompetent og professionel rekrutteringsproces fra Active Search.

Stig Bülow var dygtig til at vurdere mine kompetencer og interesser og matche dem til virksomhedens ønsker. Jeg oplevede en god facilitering med hurtig handling og løbende opfølgning med status.

Jeg kan derfor varmt anbefale en jobsøgning gennem Stig Bülow, Active Search.

Anders van Dhürbourgh-Jacobsen
CFO

Kære Corinne

Efter jeg nu har været på mit nye arbejde i lidt over et halvt år, og er meget glad for det, vil jeg gerne benytte lejligheden til at rose både dig og resten af holdet for både jeres håndtering af rekrutteringsforløbet samt jeres nævne til at matche kandidat og virksomhed.

Forløbet var, for min del, en lille smule utraditionelt, da jeg som den eneste i det pågældende kandidatfelt ikke selv havde søgt stillingen, men var blevet kontaktet direkte af dig, da du mente at min profil muligvis kunne passe til det pågældende job.

Jeg har været meget positiv og glad for din håndtering af forløbet. Helt fra den første kontakt, hvor du informativt, professionelt (og en lille smule ydmygt), præsentere dig selv og det job der skulle besættes og indtil den 2. opfølgende samtale efter jeg var blevet ansat.

I har udvist et stort engagement og særligt et højt informationsniveau. Der var et par gange i forløbet, hvor tidsplanen rykkede sig lidt, men alle gange informerede du hurtigt og præcist og særligt dette fik mig til at føle mig tryg og ordentligt behandlet.

Tak for det.

Henrik Lind Husen
Property Manager, cand.merc.jur.

Hej Jane

Tak for din glædelige mail. Og tusind tak for det aldeles positive forløb. Jeg har kun positive anerkendelser over for dit arbejde og din væremåde.

Jeg glæder mig som et lille barn til at starte hos NN og jeg forventer at der skal gå rigtig mange år, før at du skal finde mig et nyt sted 😉

Vi tales ved i løbet af de kommende måneder, men forhåbentlig kun om de positive oplevelser.

Brian NN

Stor ros til Jane og Corinne for professionalisme og menneskekundskab, som ikke findes hos alle rekrutteringsbureauer.

Jane kontaktede mig, idet jeg i en periode havde haft mit CV i databasen, da der netop var et job i en virksomhed, hvor jobkrav og mine kvalifikationer, erfaringer og personlighed passede rigtig godt.

Sammen med professionel evne til at matche mig med den rigtige virksomhed, viste Jane og Corinne mig megen opmærksomhed og god menneskelig indsigt i, hvilken person med hvilke kvalifikationer, der reelt kan være bag et CV med mange forskellige erfaringer.

De viste mig et sjældent talent for det.Jeg er meget glad for forløbet og har nu et rigtig godt økonomijob.

Venlig hilsen
Karen M.

I lever virkelig op til jeres navn Active Search.

Jeg oplever jer som super professionelle, aktive, effektive, kompetente og loyale.

Tusind tak til Jane og Corinne for jeres rekruttering, der resulterede i at jeg fik jobbet. I var meget effektive og jeg følte hele vejen, at I ville det bedste for mig og for virksomheden.

Jeres opfølgning efter ansættelsen er ligeledes fantastisk.

I er der virkelig, og brænder for det, I laver. Man er i trygge hænder hos jer.

Med venlig hilsen
Susanne Christensen

Jeg vil gerne takke jer for jeres professionelle håndtering af mit rekrutteringsforløb.

Selv om processen trak ud, var I hele tiden på pletten og informerede mig om forløbet, så jeg nåede ikke til det punkt, hvor jeg blev utålmodig eller nervøs for, at jeg ikke var med videre.

I var også ærlige omkring kandidatniveauet og virksomhedens behov i forhold til mine ønsker og kompetencer.

Jeg har gennem hele forløbet følt mig i gode, trygge og professionelle hænder. Tak!

Birgitte
regnskabschef

Kære Stig,

Dagene går og jeg glæder mig så meget til at starte hos NN på mandag.

Jeg har ikke fået sagt tak for din for mig store hjælp med at komme i arbejde igen.

Jeg syntes også, at jeg vil rose dig for din professionalisme.

Min oplevelse af nogle af de andre rekrutteringsbureauer i øjeblikket, er,
at man har så mange kandidater, at man nærmest ikke rigtig gider give besked,
når man får afslag efter en samtale mv.

Jeg kan sagtens forstå, at det er rarest at skulle
ringe til folk og sige de har fået jobbet – men det er jo en del af
jobbet at skulle give afslagene. Og hvis man som mig lægger meget
energi i både ansøgninger og samtaler … så vil man rigtig gerne vide besked,
hvad enten det er nej tak eller et ja tak.

Jeg kan ihvertfald anbefale Active Search til andre – og gør det også gerne,
hvis nogen spørger.

Tusind tak for din hjælp !

Jette B.

Kære Jane og Corinne

Jeg vil lige sige tusinde tak for jeres meget professionelle og venlig måde, som I agerer på i rekrutteringsmarkedet.

Der var et par stykker af jeres konkurrenter, der kunne lære noget.

Med venlig hilsen
Henrik
Regnskabschef

Silicom Denmark

Må indrømme, at jeg fik lidt panik, da vores økonomichef og HR ansvarlige sagde op i forsommeren 2017. Der skulle handles meget hurtigt for at sikre kontinuitet internt i firmaet såvel som i samarbejdet med vores moderfirma.

Jeg kontaktede Active Search – efter en personlig anbefaling om at vælge Active Search som specialister i rekruttering af denne type medarbejder.

Sad i møde med to konsulenter fra Active Search dagen efter, at jeg havde ringet til dem – og følte mig allerede her i gode hænder og dermed beroliget.

De kandidater, jeg blev præsenteret for, svarede alle godt til de krav, vi sammen var kommet frem til ved det første møde, hvor Active Search var dygtige til at fange alle de krav og ønsker, der kunne være til den perfekte kandidat. Processen derefter var godt hjulpet af de kandidatrapporter, som var udarbejdet af Active Search på baggrund af test og interviews. Jeg stod meget hurtigt med tre kandidater, der alle ville passe fint til stillingen. En runde med interview afgjorde sagen.

Alt i alt er jeg meget tilfreds med processen end-to-end, og vil klart både anbefale Active Search til andre i mit netværk såvel som bruge dem, hvis jeg skulle komme i en tilsvarende situation igen

Henrik Lilja
President

TSCHERNING

Vores økonomichef opsagde sin stilling i forsommeren 2016, og vi kontaktede Active Search efter en personlig reference.

Under det indledende møde var Active Search gode medspillere og skarpe i forhold til at formulere en fornuftig kravsspecifikation.

De kandidater, der blev præsenteret for os, svarede alle sammen til den kravsspecifikation, vi havde opsat, og vi fik hurtigt udarbejdet en ”short list” med nogle få egnede kandidater.

Efter to interviewrunder valgte vi en kandidat, der skilte sig positivt ud fra de øvrige.

Vi kan se tilbage på en fuldstændig strømlinet proces, hvor vi har gennemført en ansættelse, vi anser som særdeles succesfuld. Vi vil benytte Active Search igen, hvis behovet opstår, ligesom vi er meget tilfredse med Active Searchs forståelse af lige præcis vores virksomheds situation, uden at dette udviklede sig til en langhåret analyseproces med stort ressourceforbrug.

Søren Refsgaard
CEO / Adm. direktør (MBA)

tscherning