Active Search tilbyder

Som kandidat hos Active Search får du adgang til et bredt udvalg af ledige stillinger indenfor regnskabs- og økonomiområdet.

Gennem interview og tests får vi ofte rigtig gode, personlige relationer til vore kandidater, der herved føler sig trygge og godt behandlet. Det indgående interview samt regnskabs- og personlighedstests sikrer det perfekte match mellem kandidat og virksomhed, så ansættelsen bliver vellykket for alle parter. Vore kandidater bliver ofte vores gode ambassadører på grundlag af den behandling de har fået i rekrutteringsprocessen.

 

SOMMERFERIEVIKARER SØGES!

Vores kunder efterspørger løbende vikarer ikke mindst i sommerferietiden. Kunne det være noget for dig? Måske kan du godt bruge et ”sommerferiejob”?

 

Er du økonomichef, regnskabschef eller controller?

Vi søger dygtige kandidater til ledige stillinger som økonomichef, regnskabschef, controller, business controller m.v. Kort sagt alle kvalificerede kandidater indenfor økonomi og regnskab.

Seneste Job

ØKONOMIMEDARBEJDER med ambitioner og lyst til mere søges til virksomhed i Slangerup REGNSKABSCHEF søges til spændende familieejet virksomhed i Herlev REGNSKABSANSVARLIG søges til Out of Home Media på Østerbro Barselsvikar – JUNIOR CONTROLLER – søges for vores kunde Essilor, København S. Erfaren lønbogholder søges til international virksomhed i den maritime industri TEAMLEDER for debet/kredit-afdeling søges til kunde i Storkøbenhavn FINANCIAL CONTROLLER med produktionserfaring søges til kunde i Storkøbenhavn Ambitiøs REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorer søges til medievirksomhed på Østerbro Robust og engageret REGNSKABSANSVARLIG søges til Silicom Denmark A/S i Søborg Erfaren REGNSKABSMEDARBEJDER søges til Rainmaking på Holmen, København K ! Ansvarsbevidst ØKONOMIASSISTENT med flair og interesse for IT søges til Scanavo A/S i Taastrup SOMMERFERIEVIKARER søges til vores mange kunder REGNSKABSMEDARBEJDER med lyst til controlling søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte DEBITORBOGHOLDER med stort drive søges til vores emnebank BOGHOLDER med ejendomserfaring søges til kunde i København REVISOR eller erfaren BOGHOLDER søges til OLSENS REVISION i København Stillet i BERO: REGNSKABSCHEF med hands-on søges til LESSOR Group i Allerød Tysktalende proaktiv REGNSKABSASSISTENT med fokus på debitorer søges til LEMAN i Greve REGNSKABSCHEF søges til spændende international virksomhed i Københavns Lufthavn i Kastrup REGNSKABSCHEF søges til spændende virksomhed i Kbh. K BUSINESS CONTROLLERE med stort drive søges til vores emnebank

Modtag vores emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Tilmeld dig vores emnebank »

Udtalelser fra kandidater:

Kære Jane og Corinne:-)!

Tak for et fantastisk – og relativt kort men grundigt forløb – jeg er blevet tilbudt jobbet:-)!!!!!

Og jeg har sagt: STORT ja tak!

Jeg har bare den mest rigtige følelse i maven ved det hér job og de mennesker, jeg nu har mødt – og det kan man jo takke jeres gode research for – eller “Active Search”. Kemien er bare i orden:-).

Firmaet rummer bare alle de værdier, som jeg sætter stor pris på.

I har fået mægtig god reklame herindefra – og jeg vil tro, at der dukker et par CV’er eller to op til jer.

Tak igen – til jer begge for jeres dejlige menneskelighed og menneskekundskab.

Hilsen/knus Lisbeth

Kære Corinne og Ann !

Jeg takker for jeres fantastiske arbejde. Jeg har kun været tilmeldt Active Search i ca. to uger og har allerede været til flere samtaler og oveni købet også fået job !

I har begge virkelig gjort et rigtigt godt stykke arbejde med for det første at finde frem til jobs, jeg gerne vil have, samt også ved at huske mig, hvis der har været noget i den branche, jeg ønskede, eller hvis der var andre ting som I mente, passede godt til det jeg kan eller vil.

Jeg kan kun anbefale Active Search – klart det bedste rekrutterings firma jeg har været tilmeldt hos og også det mest aktive !

Med venlig hilsen

Bilal Atia

Hej Jane

Tusind tak, det har simpelthen været den bedste service, du har givet. Du har virkelig taget det seriøst, at jeg søgte nye udfordringer, så min læringskurve kunne stige. Jeg glæder mig til at fortælle mere om jobbet, når jeg starter. Active Search vil jeg helt klart anbefale til andre – og det er din fortjeneste:). Jeg glæder mig til at vi snakkes ved 🙂

Rigtig god dag.

mvh Sabina

I forbindelse med min ansættelse som CFO i et internationalt konsulentfirma – DAMVAD – har jeg oplevet en meget kompetent og professionel rekrutteringsproces fra Active Search.

Stig Bülow var dygtig til at vurdere mine kompetencer og interesser og matche dem til virksomhedens ønsker. Jeg oplevede en god facilitering med hurtig handling og løbende opfølgning med status.

Jeg kan derfor varmt anbefale en jobsøgning gennem Stig Bülow, Active Search.

Anders van Dhürbourgh-Jacobsen
CFO

Kære Corinne

Efter jeg nu har været på mit nye arbejde i lidt over et halvt år, og er meget glad for det, vil jeg gerne benytte lejligheden til at rose både dig og resten af holdet for både jeres håndtering af rekrutteringsforløbet samt jeres nævne til at matche kandidat og virksomhed.

Forløbet var, for min del, en lille smule utraditionelt, da jeg som den eneste i det pågældende kandidatfelt ikke selv havde søgt stillingen, men var blevet kontaktet direkte af dig, da du mente at min profil muligvis kunne passe til det pågældende job.

Jeg har været meget positiv og glad for din håndtering af forløbet. Helt fra den første kontakt, hvor du informativt, professionelt (og en lille smule ydmygt), præsentere dig selv og det job der skulle besættes og indtil den 2. opfølgende samtale efter jeg var blevet ansat.

I har udvist et stort engagement og særligt et højt informationsniveau. Der var et par gange i forløbet, hvor tidsplanen rykkede sig lidt, men alle gange informerede du hurtigt og præcist og særligt dette fik mig til at føle mig tryg og ordentligt behandlet.

Tak for det.

Henrik Lind Husen
Property Manager, cand.merc.jur.

Hej Jane

Tak for din glædelige mail. Og tusind tak for det aldeles positive forløb. Jeg har kun positive anerkendelser over for dit arbejde og din væremåde.

Jeg glæder mig som et lille barn til at starte hos NN og jeg forventer at der skal gå rigtig mange år, før at du skal finde mig et nyt sted 😉

Vi tales ved i løbet af de kommende måneder, men forhåbentlig kun om de positive oplevelser.

Brian NN

Stor ros til Jane og Corinne for professionalisme og menneskekundskab, som ikke findes hos alle rekrutteringsbureauer.

Jane kontaktede mig, idet jeg i en periode havde haft mit CV i databasen, da der netop var et job i en virksomhed, hvor jobkrav og mine kvalifikationer, erfaringer og personlighed passede rigtig godt.

Sammen med professionel evne til at matche mig med den rigtige virksomhed, viste Jane og Corinne mig megen opmærksomhed og god menneskelig indsigt i, hvilken person med hvilke kvalifikationer, der reelt kan være bag et CV med mange forskellige erfaringer.

De viste mig et sjældent talent for det.Jeg er meget glad for forløbet og har nu et rigtig godt økonomijob.

Venlig hilsen
Karen M.

I lever virkelig op til jeres navn Active Search.

Jeg oplever jer som super professionelle, aktive, effektive, kompetente og loyale.

Tusind tak til Jane og Corinne for jeres rekruttering, der resulterede i at jeg fik jobbet. I var meget effektive og jeg følte hele vejen, at I ville det bedste for mig og for virksomheden.

Jeres opfølgning efter ansættelsen er ligeledes fantastisk.

I er der virkelig, og brænder for det, I laver. Man er i trygge hænder hos jer.

Med venlig hilsen
Susanne Christensen

Jeg vil gerne takke jer for jeres professionelle håndtering af mit rekrutteringsforløb.

Selv om processen trak ud, var I hele tiden på pletten og informerede mig om forløbet, så jeg nåede ikke til det punkt, hvor jeg blev utålmodig eller nervøs for, at jeg ikke var med videre.

I var også ærlige omkring kandidatniveauet og virksomhedens behov i forhold til mine ønsker og kompetencer.

Jeg har gennem hele forløbet følt mig i gode, trygge og professionelle hænder. Tak!

Birgitte
regnskabschef

Kære Stig,

Dagene går og jeg glæder mig så meget til at starte hos NN på mandag.

Jeg har ikke fået sagt tak for din for mig store hjælp med at komme i arbejde igen.

Jeg syntes også, at jeg vil rose dig for din professionalisme.

Min oplevelse af nogle af de andre rekrutteringsbureauer i øjeblikket, er,
at man har så mange kandidater, at man nærmest ikke rigtig gider give besked,
når man får afslag efter en samtale mv.

Jeg kan sagtens forstå, at det er rarest at skulle
ringe til folk og sige de har fået jobbet – men det er jo en del af
jobbet at skulle give afslagene. Og hvis man som mig lægger meget
energi i både ansøgninger og samtaler … så vil man rigtig gerne vide besked,
hvad enten det er nej tak eller et ja tak.

Jeg kan ihvertfald anbefale Active Search til andre – og gør det også gerne,
hvis nogen spørger.

Tusind tak for din hjælp !

Jette B.

Kære Jane og Corinne

Jeg vil lige sige tusinde tak for jeres meget professionelle og venlig måde, som I agerer på i rekrutteringsmarkedet.

Der var et par stykker af jeres konkurrenter, der kunne lære noget.

Med venlig hilsen
Henrik
Regnskabschef

TSCHERNING

Vores økonomichef opsagde sin stilling i forsommeren 2016, og vi kontaktede Active Search efter en personlig reference.

Under det indledende møde var Active Search gode medspillere og skarpe i forhold til at formulere en fornuftig kravsspecifikation.

De kandidater, der blev præsenteret for os, svarede alle sammen til den kravsspecifikation, vi havde opsat, og vi fik hurtigt udarbejdet en ”short list” med nogle få egnede kandidater.

Efter to interviewrunder valgte vi en kandidat, der skilte sig positivt ud fra de øvrige.

Vi kan se tilbage på en fuldstændig strømlinet proces, hvor vi har gennemført en ansættelse, vi anser som særdeles succesfuld. Vi vil benytte Active Search igen, hvis behovet opstår, ligesom vi er meget tilfredse med Active Searchs forståelse af lige præcis vores virksomheds situation, uden at dette udviklede sig til en langhåret analyseproces med stort ressourceforbrug.

Søren Refsgaard
CEO / Adm. direktør (MBA)

tscherning

CFO – FB Gruppen A/S

FB Gruppen erhvervede i begyndelsen af 2016 det gamle Grønttorv i Valby, og ret hurtigt blev en udvidelse af controllerfunktionen nødvendig. Efter en proces, hvor vi selv forsøgte at finde en kandidat, besluttede vi at indgå et samarbejde med et rekrutteringsfirma. Vi talte med flere, og var ikke afvisende overfor hverken search eller selection.

Mødet med Active Search blev sat op med meget kort varsel, og Corinne Frey var straks klar til en dialog, og mødte velforberedt og interesseret op til vores første møde. Corinne var god til at stille de relevante spørgsmål og i fællesskab fik vi defineret den rette profil – med lidt ændringer til vores oprindelige tanker. Active Search var overbevist om, at de kunne løse opgaven via deres netværk, så vi blev enige om at igangsætte med det samme.

I løbet af få uger testede vi den ”optimale” profil af med rekrutteringskonsulenten, og ganske hurtigt herefter blev vi præsenteret for en række kandidater, der kunne løse ”opgaven”, men alligevel var så forskellige, at der var en reel forskel. Det var en god proces fordi vi derved havde god mulighed for at matche kandidaterne op mod resten af vores organisation. Undervejs var Corinne Frey god til løbende at holde os orienteret om den igangværende opgave, så vi hele tiden fornemmede vi var i et aktivt forløb. Bare 5 uger efter vores første møde, skrev vi kontrakt med vores nye controller. Selvom det gik hurtigt, følte vi ikke på noget tidspunkt, at det gik for hurtigt. Det har været et rigtig fint forløb, og det er kun naturligt for os, at give Active Search vores bedste anbefalinger til andre virksomheder i samme situation, som vi var i.

Christian Jørgensen
CFO
FB Gruppen A/S

 

FB-gruppen