Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Udpluk af nye kandidater

Controller

Køn/alder Kvinde, 49 år
Uddannelse Merkonom
Praktisk Controller, finans-medarbejder, økonomimedarbejder
IT Superbruger i Excel, SAP, Visma. Erfaren i Navison, MS Office, og bruger af Bluegaarden og Hyperion
Sprog Engelsk på rutineret niveau
Samlet lønpakke Kr. 43.000,-
KandidatID 2399

Selvstændig bogholder

Køn/alder Mand, 54 år
Uddannelse Merkonom intern og ekstern regnskab
Praktisk Bogholder, Controller
IT C3, C4, Navision, Excel
Sprog Godt engelsk
Samlet lønpakke Kr. 38.000,-
KandidatID 2360

Generelle forretningsbetingelser for Active Search 1998 A/S

Honorar for personaleudvælgelse

Såfremt De ansætter en af vores kandidater udgør vort honorar en aftalt procentdel af den samlede årlige løn pakke inkl. pension. Ved en deltidsstilling beregnes honoraret svarende til en fuldtidsstilling. For medarbejdere med variabel løn, beregnes honoraret af target-lønnen.

Vikariater

Prisen afhænger af vikariatets karakter og er inkl. sociale omkostninger, feriepenge m.m. Prisen er oplyst i ordrebekræftelsen. Ansættelse af vores vikarer vil udløse vort honorar for personaleudvælgelse. Honorarets størrelse afhænger af vikariatets samlede længde, ved Deres ansættelse af vikaren.

Betalingsbetingelser

Faktura udstedes:

  • For vikariater: ugentligt, netto kontant.
  • For personaleudvælgelse:
    • Opstartshonorar: ved rekrutteringsaftalens indgåelse.
    • Rekrutteringshonorar: når ansættelsesaftale er indgået med præsenteret kandidat.
  • For vikar, formidlingshonorar: når ansættelseskontrakt er indgået med vikar.

 

Sidste rettidige betalingsdag fremgår af faktura.

Ved forsinket betaling betales renter efter Renteloven og beregnes med 2% pr. påbegyndt måned.

Rykkergebyr: 300 kr. pr. rykker.

Garanti for genbesættelse

ACTIVE SEARCH yder op til 6 måneders genbesættelsesgaranti på alle personaleudvælgelser med henblik på fastansættelse, med mindre andet er aftalt. For vikariater – herunder for Try & Hire – gælder en garantiperiode på 3 måneder fra kundens ansættelse af kandidaten.

Dette betyder, at såfremt De eller kandidaten inden for den pågældende periode af ansættelsen opsiger ansættelsesforholdet inden for den pågældende periode af ansættelsen, vil Active Search præsentere Dem for 2-3 nye kandidater efter samme stillingsprofil og uden yderligere vederlag. Garantiprocessen skal af Active Search kunne iværksættes straks når garantien påberåbes. I modsat fald bortfalder den. Garantien er en genplaceringsgaranti og kan kun benyttes en gang og kan ikke anvendes til kreditering. Garantien dækker fra første ansættelsesdag. Ved manglende rettidig betaling bortfalder garantien.

Garantiperioden fremgår af vor faktura.

Generelt

ACTIVE SEARCH er ikke ansvarlig for fejl og andre handlinger, som kandidaten begår. ACTIVE SEARCH indhenter referencer før anden interviewrunde i virksomheden.

Ønskes straffeattest fra kandidater, skal ACTIVE SEARCH have besked om dette.

Evt. aftalt særskilt annoncering – bortset fra sædvanlig annoncering på jobportaler og Active Search’ egen hjemmeside – betales af kunden.

Alle priser og gebyrer er ekskl. moms.

I/S Ugebladsdistributionen

Da vi medio 2016 stod overfor en akut mangel på en dygtig regnskabsassistent med erfaring indenfor debitorhåndtering valgte jeg, at tage kontakt til Active Search – et rekrutteringsfirma som jeg aldrig tidligere havde været i kontakt med.

Efter en hurtig screening af vores behov og vores virksomhed fremtryllede Active Search tre på papiret yderst kompetente bud på vores nye medarbejder. På baggrund af præsentationer udarbejdet af Active Search fandt vi hurtigt den bedste profil – en medarbejder som vi efter 13 ugers ”try and hire” har fastansat.

Processen fra første kontakt til Active Search til en ny medarbejder var klar til ansættelse var hurtigt og professionelt styret af Active Search. Vi kunne således efter et forløb på ganske få uger trykke hånd med vores nye medarbejder.

Med baggrund i ovenstående oplevelse vil jeg ikke tøve med, at anbefale Active Search og vil selv – med sikkerhed – tage kontakt til Active Search såfremt nye rekrutteringsopgaver melder sig.

Henrik Tronier
Økonomidirektør
I/S UGEBLADSDISTRIBUTIONEN

ugebladsdistributionen

 

CFO – FB Gruppen A/S

FB Gruppen erhvervede i begyndelsen af 2016 det gamle Grønttorv i Valby, og ret hurtigt blev en udvidelse af controllerfunktionen nødvendig. Efter en proces, hvor vi selv forsøgte at finde en kandidat, besluttede vi at indgå et samarbejde med et rekrutteringsfirma. Vi talte med flere, og var ikke afvisende overfor hverken search eller selection.

Mødet med Active Search blev sat op med meget kort varsel, og Corinne Frey var straks klar til en dialog, og mødte velforberedt og interesseret op til vores første møde. Corinne var god til at stille de relevante spørgsmål og i fællesskab fik vi defineret den rette profil – med lidt ændringer til vores oprindelige tanker. Active Search var overbevist om, at de kunne løse opgaven via deres netværk, så vi blev enige om at igangsætte med det samme.

I løbet af få uger testede vi den ”optimale” profil af med rekrutteringskonsulenten, og ganske hurtigt herefter blev vi præsenteret for en række kandidater, der kunne løse ”opgaven”, men alligevel var så forskellige, at der var en reel forskel. Det var en god proces fordi vi derved havde god mulighed for at matche kandidaterne op mod resten af vores organisation. Undervejs var Corinne Frey god til løbende at holde os orienteret om den igangværende opgave, så vi hele tiden fornemmede vi var i et aktivt forløb. Bare 5 uger efter vores første møde, skrev vi kontrakt med vores nye controller. Selvom det gik hurtigt, følte vi ikke på noget tidspunkt, at det gik for hurtigt. Det har været et rigtig fint forløb, og det er kun naturligt for os, at give Active Search vores bedste anbefalinger til andre virksomheder i samme situation, som vi var i.

Christian Jørgensen
CFO
FB Gruppen A/S

 

FB-gruppen