Økonomichef

Få styr på økonomien med en økonomichef rekrutteret af Active Search

Ambitiøs, proaktiv og arbejdsom. Det er nogle af de nøgleord, man kan sætte på morgendagens økonomichef. Derudover kræver jobbet som økonomichef både forretningsforståelse, gode lederevner, samt en forståelse for eksternt regnskab og intern økonomistyring.

Da det til tider kan være vanskeligt at finde en kandidat med sådanne evner, kan det være en rigtig god ide at få hjælp fra et professionelt rekrutteringsbureau. Hos Active Search tilbyder vi den effektive service, din virksomhed har brug for, når der skal ansættes en ny økonomichef eller økonomiansvarlig.

Active Search er førende specialist inden for rekruttering af regnskabs- og økonomimedarbejdere, og har erfaring igennem 18 år med rekruttering af økonomichefer og regnskabschefer.

Vi sikrer succesen igennem vores dygtige konsulenter, der har mange års erfaring i at rekruttere de helt rigtige medarbejdere. Hos Active Search kan vi således udarbejde de korrekte stillingsbeskrivelser og annoncer, der kræves for at sikre det helt rigtige match af de rigtige medarbejdere.

Igennem årene har Active Search opbygget en høj troværdighed hos vores kunder ved at præstere en høj succesrate og en minimal fejlansættelsesprocent. Vi er altså garanten for, at du trygt kan finde den økonomichef eller økonomiansvarlige, du lige står og mangler.

Økonomichef løn

Ender din virksomhed med at ansætte den økonomichef, vi har anbefalet, udgør honoraret en vis procentdel af den samlede årlige lønpakke (inkl. pension). Økonomichefens løn afhænger af ansættelsens karakter, og om vedkommende f.eks. ansættes på deltid eller i et vikariat.

Ønsker du mere information om den rekruttering af en økonomichef, vi kan tilbyde, så ring til os på telefon 70 22 77 99 eller skriv til os på mail@activesearch.dk.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job

ØKONOMIMEDARBEJDER med ambitioner og lyst til mere søges til virksomhed i Slangerup REGNSKABSCHEF søges til spændende familieejet virksomhed i Herlev REGNSKABSANSVARLIG søges til Out of Home Media på Østerbro Barselsvikar – JUNIOR CONTROLLER – søges for vores kunde Essilor, København S. Erfaren lønbogholder søges til international virksomhed i den maritime industri TEAMLEDER for debet/kredit-afdeling søges til kunde i Storkøbenhavn FINANCIAL CONTROLLER med produktionserfaring søges til kunde i Storkøbenhavn Ambitiøs REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorer søges til medievirksomhed på Østerbro Robust og engageret REGNSKABSANSVARLIG søges til Silicom Denmark A/S i Søborg Erfaren REGNSKABSMEDARBEJDER søges til Rainmaking på Holmen, København K ! Ansvarsbevidst ØKONOMIASSISTENT med flair og interesse for IT søges til Scanavo A/S i Taastrup SOMMERFERIEVIKARER søges til vores mange kunder REGNSKABSMEDARBEJDER med lyst til controlling søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte DEBITORBOGHOLDER med stort drive søges til vores emnebank BOGHOLDER med ejendomserfaring søges til kunde i København REVISOR eller erfaren BOGHOLDER søges til OLSENS REVISION i København Stillet i BERO: REGNSKABSCHEF med hands-on søges til LESSOR Group i Allerød Tysktalende proaktiv REGNSKABSASSISTENT med fokus på debitorer søges til LEMAN i Greve REGNSKABSCHEF søges til spændende international virksomhed i Københavns Lufthavn i Kastrup REGNSKABSCHEF søges til spændende virksomhed i Kbh. K BUSINESS CONTROLLERE med stort drive søges til vores emnebank