Økonomichef

Få styr på økonomien med en økonomichef rekrutteret af Active Search

Ambitiøs, proaktiv og arbejdsom. Det er nogle af de nøgleord, man kan sætte på morgendagens økonomichef. Derudover kræver jobbet som økonomichef både forretningsforståelse, gode lederevner, samt en forståelse for eksternt regnskab og intern økonomistyring.

Da det til tider kan være vanskeligt at finde en kandidat med sådanne evner, kan det være en rigtig god ide at få hjælp fra et professionelt rekrutteringsbureau. Hos Active Search tilbyder vi den effektive service, din virksomhed har brug for, når der skal ansættes en ny økonomichef eller økonomiansvarlig.

Active Search er førende specialist inden for rekruttering af regnskabs- og økonomimedarbejdere, og har erfaring igennem 18 år med rekruttering af økonomichefer og regnskabschefer.

Vi sikrer succesen igennem vores dygtige konsulenter, der har mange års erfaring i at rekruttere de helt rigtige medarbejdere. Hos Active Search kan vi således udarbejde de korrekte stillingsbeskrivelser og annoncer, der kræves for at sikre det helt rigtige match af de rigtige medarbejdere.

Igennem årene har vi opbygget en høj troværdighed hos vores kunder ved at præstere en høj succesrate og en minimal fejlansættelsesprocent. Vi er altså garanten for, at du trygt kan finde den økonomichef, du lige står og mangler.

Økonomichef løn

Ender din virksomhed med at ansætte den økonomichef, vi har anbefalet, udgør honoraret en vis procentdel af den samlede årlige lønpakke (inkl. pension). Økonomichefens løn afhænger af ansættelsens karakter, så frem vedkommende ansættes på deltid eller i et vikariat.

 

Ønsker du mere information om den rekruttering af en økonomichef, vi kan tilbyde, så ring til os på telefon 70 22 77 99 eller skriv til os på mail@activesearch.dk.

 

Økonomichef

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Kandidatavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Kandidatavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her