For vores kunde Struers Aps i Ballerup, søger vi en dygtig og erfaren DEBITORBOGHOLDER.

 


Som debitorbogholder har du været igennem alle facetter inden for debitorbogholderi. Du evner at skabe positive relationer og har gennemslagskraft til at rykke kunderne på en effektiv og professionel måde. Du bliver en del af en økonomiafdeling på i alt fem medarbejdere og vil få et tæt samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere. Du refererer til Finance Manager.

Dine primære opgaver vil bl.a. være:  

 • Opfølgning på forfaldende debitorer, herunder kontakt til kunder
 • Udarbejdelse af betalingsplaner i samarbejde med kunder
 • Løbende opdatering/vedligeholdelse af kunde stamdata
 • Daglig/ugentlig afstemning af banker, samt månedligt afstemning af tilgodehavender og Intercompany mellemregninger
 • Indhentning af eksterne kreditvurderinger
 • Samarbejde med inkassopartner
 • Daglig bogføring af indbetalinger
 • Optælling af kontantkasse
 • Tab på debitorer
 • Diverse månedsafslutningsopgaver.
 • Deltagelse i løbende forbedringer, herunder særligt udvikling af forretningsgange og procedure for Credit & Collection. 


Profil:

Den rette person arbejder selvstændigt og struktureret samt brænder for debitor håndtering og har lyst også til at sætte sit præg og gøre en forskel i hverdagen.  Som person er du udadvendt, vedholdende og har gennemslagskraft til at rykke debitorerne på en effektiv og professionel måde. Evnen til at skabe positive relationer og kommunikere klart til kunder og de mange interessenter i hele organisationen, er ligeledes vigtig for at få succes i jobbet. Samtidig er du en person som er selvkørende, struktureret og omhyggelig selv i pressede situationer. Sidst men ikke mindst har du altid et smil på læben, en positiv indstilling og forstår vigtigheden af at yde en god service.

Kvalifikationer:

Vi forestiller os, at den rette kandidat har solid erfaring med Credit & Collection og gerne fra en international virksomhed. Ydermere har du en god forståelse for regnskab og interne kontroller.

IT-kundskaber: 

Du har gode IT-kompetencer og er daglig bruger af Officepakken især Excel, samt har erfaring med et eller flere ERP-systemer.

Sprog-kendskab:

Da der er tale om en international virksomhed, er det vigtigt at du kan begå dig godt på engelsk i skrift og tale.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Løn i henhold til kvalifikationer, fuldtid.

Tiltrædelse:

Gerne 1. september dog senest 1. oktober 2018 – Vi indkalder løbende relevante kandidater til interview hos Active Search

Kontaktperson: 

Seniorkonsulent Ann Palmquist og Rekrutteringskonsulent Jane Anderson JOB ID: 984759

Om virksomheden:

Struers er en markedsledende virksomhed inden for komplette løsninger til analyse af metal og andre faste materialer samt kvalitetskontrol, forskning og fejlanalyse. Struers’ kunder kommer fra forskellige brancher bl.a. bil- og flyindustrien, elektronik, fremstilling/forarbejdning af metal og uddannelse/akademisk forskning.

Med hovedkontor i Ballerup beskæftiger Struers ca. 570 medarbejdere globalt, hvoraf ca. 200 arbejder i Ballerup. Virksomheden har siden 2001 været ejet af amerikanske Roper Technologies.

Struers eksporterer 99% af omsætningen, dels gennem 24 egne salgskontorer i USA, Europa og Asien og dels gennem mere end 30 forhandlere i lande, hvor Struers ikke selv er repræsenteret.

Fra kontoret i Ballerup er man ansvarlig for en årlig omsætning på ca. DKK 200 mio. til kunder i Norden, Singapore og Australien samt til en række forhandlerbetjente markeder, bl.a. Indien, Rusland, Sydkorea og Brasilien.

Læs mere på https://www.struers.com/