GROUP SYSTEM CONTROLLER søges til nyoprettet stilling i større virksomhed i København

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere? Og booste dit CV? Så er denne stilling måske dit drømmejob.

For vores kunde, en større velfungerende og velfunderet nordisk koncern med aktiviteter inden for forskellige forretningsområder, søger vi en dedikeret og nysgerrig Group System Controller med stærke IT-kompetencer og erfaring med implementering af ERP-systemer.

Som Group System Controller vil du få en enestående mulighed for at være med på en spændende rejse, hvor der skal implementeres identisk ERP-system og tilhørende fødesystemer inklusiv identiske processer i alle koncernens selskaber.

Du vil blive en del af en velfungerende og engageret afdeling på pt. 6 medarbejdere, som arbejder mod et fælles mål i et godt arbejdsmiljø med højt til loftet. Afdelingens væsentligste opgave er at sikre implementering af identiske systemer og processer på tværs af norden, herunder sikre konstant udvikling og optimeringen inden for alle områder i og omkring finans.

Som person og kollega er du struktureret, har veludviklede kommunikations- og samarbejdsevner, og trives i en afdeling med mange bolde i luften, og hvor ikke en dag er den samme. Det er vigtigt du trives i et miljø med højt tempo, kvikke bemærkninger, og hvor det er at være en del af et team og være team-player gør en kæmpe forskel.

Stillingen indebærer en stor berøringsflade til datterselskaberne i Norden såvel til datterselskaberne i Danmark, da stillingen er ny oprettet vil der være stor mulighed for at få medindflydelse og til at præge stillingen undervejs. Desuden vil der for den rette person være store udviklingsmuligheder internt i koncernen.

Virksomheden og koncernen har hovedkontor centralt placeret i København i lækre, lyse lokaler, som oser af dynamik og aktiviteter. Virksomheden tilbyder et godt arbejdsmiljø med kompetente og engagerede kolleger samt en række personalegoder.

Om dig:

  • Du er omstillingsparat og motiveres af deltage i projekter både på egen hånd, og som en del af et team
  • Du er god til at lære fra dig og trives med at supportere og hjælpe folk
  • Du har analytisk sans og er god til at spotte effektiviseringsmuligheder
  • Du er god til at bygge relationer på tværs både i og uden for koncernen
  • Du sætter en ære i dit arbejde, og følge dine opgaver til dørs
  • Du elsker at udvikle dig selv, og være med til at udvikle andre


Profil:

Det er vigtigt, at du er fordringsparat og trives i en dynamisk koncern som er i konstant udvikling. Som person er du udadvendt og besidder et stort drive samt brænder for dit job og er engageret i alt, hvad du foretager dig. Du er selvkørende og evner at overholde de fastlagte deadlines. Som Group System Controller sætter du en ære i, at der er styr på tingene og altid følge dine opgaver til dørs. Derudover er du proaktiv, nysgerrig og videbegærlig. Nøglen til succes er din fleksibilitet og positiv indstilling samt dit gode humør. Sidst men ikke mindst betegner du dig selv som en hjælpsom og god kollega, som besidder gode samarbejdsevner og bidrager til det sociale miljø.

Kvalifikationer:

Den rette kandidat er regnskabsuddannet med god regnskab- og procesforståelse, og har erfaring med arbejde i større virksomheder og koncerner gerne på tværs af landegrænser.

Det er ikke så afgørende hvilken stilling du kommer fra i dag. Men det er et ufravigeligt krav at du har deltaget i implementering af et eller flere ERP-systemer, samt at du har stor erfaring med Navision.

IT-kompetencer:

Du er faglig stærk og har stor interesse for systemer, har stor erfaring med Navision og betegner dig selv som værende super-bruger og derved kender meget mere til systemet end blot almindelig bogføring.

Derudover er du stærk i Excel, ligesom kendskab til BI/Power BI og andre systemer relateret til en moderne økonomifunktion, vil blive betragtet som en stor fordel.

Sprogkendskab:

Du har gode engelskkundskaber både i skrift og tale, ligesom en kandidat som kan begå sig både i skift og tale på skandinavisk vil foretrækkes.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Løn i henhold til kvalifikationer/fast stilling. Fuld tid (37 timer pr. uge) med rejseaktivitet i perioder på 1-5 dage ad gangen.

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt. Vi indkalder løbende relevante kandidater til interview hos Active Search.

Kontaktperson:

Seniorkonsulent Corinne Frey eller rekrutteringskonsulent Jane Anderson JOB ID 1034728