Administrationschef

Active Search er jeres erfarne og professionelle rekrutteringspartner

Hos Active Search hjælper vi effektivt mange forskellige typer virksomheder med rekrutteringsprocessen – uanset om I står og mangler en ny medarbejder, chef eller direktør. Vi har samlet Danmarks største database af dygtige kandidater inden for administration, økonomi, regnskab og bogholderi.

Vores dygtige og erfarne rekrutteringskonsulenter forstår at sætte sig ind i jeres virksomheds behov, og vi garanterer at finde den helt rigtige kandidat og profil, som passer ind i netop jeres virksomhed.

 

Har I brug for at finde den helt rigtige til jeres ledige administrationschef job?

Det kan være en udfordring at finde en kandidat, der, foruden de rette kompetencer, ligeledes matcher jeres virksomhed både fagligt og personligt. Lad derfor Active Search gøre arbejdet for jer hurtigt og effektivt. Vi sørger for at sætte os ind i netop jeres ønsker og behov til en administrerende chef med alt, hvad det indebærer.

Nogle af de typiske karakteristika, som en administrerende chef skal besidde, er eksempelvis:

  • Gode og motiverende lederegenskaber
  • Et godt administrativt overblik
  • Gode kommunikative egenskaber
  • En god solid forretningsforståelse
  • En høj faglighed

 

Vi sørger altid for at screene alle potentielle kandidater grundigt via Master personligheds- og regnskabstests, profilanalyse og interviews inden kandidaterne bliver præsenteret for jeres virksomhed. Gennem disse tests opnår vi gode relationer med kandidaterne, hvilket gør hele rekrutteringsprocessen både behagelig og tryg for alle parter.

Har I spørgsmål til vores rekrutteringsproces, så klik her og læs vores ofte stillede spørgsmål.

 

Vi følger rekrutteringsprocessen til dørs – og mere til

Er der gensidig kemi mellem jer og kandidaten, og ender det ud i en fastansættelse, så vil vores rolle bestå i opfølgende møder med begge parter nogle måneder efter ansættelsen.

Vi engagerer os for vores kunder og ønsker, at I får den rigtige kandidat til jobbet. Skulle tilfældet dog være, at samarbejdet med jeres nye administrationschef ikke fungerer alligevel, så tilbyder vi seks måneders garanti, hvori vi kvit og frit finder to-tre nye kandidater med samme faglige profil og høje motivation til jobbet.

Vores honorar udgør en på forhånd aftalt procentdel af jeres nye administrationschef løn; her forstås den samlede årsløn inkl. pension. Lønnen fastsættes selvfølgelig af jer i samarbejde med jeres nye administrerende chef.

Vil I vide mere, så klik her og læs om vores forretningsbetingelser.

 

Kontakt os i dag og hør mere

Hos Active Search står vi klar til at yde din virksomhed effektiv og professionel rådgivning. Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhed med at finde jeres næste administrationschef? Så kontakt os på tlf. 70 22 77 99 eller udfyld vores kontaktformular, så ringer vi til dig hurtigst muligt. Alternativt kan I sende os en mail på info@activesearch.dk. Vi ser frem til at høre fra jer.

 

Administrationschef

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Kandidatavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Kandidatavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her