Bogholder engelsk

Har du leverandører eller kunder fra den øvrige del af verden, kan mange misforståelser undgås, hvis du har en bogholder der taler engelsk, og som forstår engelske regnskabsudtryk

Active Search har en kandidatdatabase med over 7.000 kandidater indenfor regnskab. Et udpluk af disse har kvalifikationerne til, at besætte en stilling hos jer, hvor hele eller dele af bogholderiet foregår på engelsk.

Bogholderi på engelsk

Er I en af de virksomheder, der har indført Engelsk som koncernsprog og derfor bruger det overalt, også i bogholderiets korrespondance med jeres udenlandske leverandører og kunder eller deres revisorer? Så kan vi hjælpe jer med at finde den rette kollega – ligegyldigt om det skal være en bogholder eller en anden regnskabsmedarbejder, der kender fagudtryk på engelsk inden for regnskab.

Ansættelse af en bogholder der taler engelsk

Det er som regel altid svært at finde en medarbejder med special kompetencer, især når kemien også skal være i orden.

Mange af vores kandidater med kompetence i fagudtryk inden for bogholderi på engelsk har erfaring fra bogholderier i større virksomheder, hvor de har siddet i en mere specialiseret funktion.
Blandt vores mange kandidater inden for regnskab, kan vi f.eks. tilbyde kandidater som debitorbogholder, kreditorbogholder og finansbogholder med engelsk kompetencer.

Vi har naturligvis også kandidater, der som bogholder kan varetage et helt bogholderi på engelsk, det er bare at spørge os, så sikrer vi, at de specifikke kompetencer I søger hos en engelsktalende bogholder, bliver matchet af de kandidater vi tilbyder jer.

Active Search hjælper med rekrutteringen af kandidater med en bogføringsmæssig baggrund

Er du også træt af tidkrævende rekrutteringsprocesser, et utal af ansøgninger og fejlrekrutteringer? Så benyt dig af Active Search, som hjælper dig med at rekruttere den rigtige engelsk talende bogholder.

Kontakt os på +45 70 22 77 99 eller send os en mail på mail@activesearch.dk – Vi finder et godt match til dig.

bogholder engelsk

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job

ØKONOMIMEDARBEJDER med ambitioner og lyst til mere søges til virksomhed i Slangerup REGNSKABSCHEF søges til spændende familieejet virksomhed i Herlev REGNSKABSANSVARLIG søges til Out of Home Media på Østerbro Barselsvikar – JUNIOR CONTROLLER – søges for vores kunde Essilor, København S. Erfaren lønbogholder søges til international virksomhed i den maritime industri TEAMLEDER for debet/kredit-afdeling søges til kunde i Storkøbenhavn FINANCIAL CONTROLLER med produktionserfaring søges til kunde i Storkøbenhavn Ambitiøs REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorer søges til medievirksomhed på Østerbro Robust og engageret REGNSKABSANSVARLIG søges til Silicom Denmark A/S i Søborg Erfaren REGNSKABSMEDARBEJDER søges til Rainmaking på Holmen, København K ! Ansvarsbevidst ØKONOMIASSISTENT med flair og interesse for IT søges til Scanavo A/S i Taastrup SOMMERFERIEVIKARER søges til vores mange kunder REGNSKABSMEDARBEJDER med lyst til controlling søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte DEBITORBOGHOLDER med stort drive søges til vores emnebank BOGHOLDER med ejendomserfaring søges til kunde i København REVISOR eller erfaren BOGHOLDER søges til OLSENS REVISION i København Stillet i BERO: REGNSKABSCHEF med hands-on søges til LESSOR Group i Allerød Tysktalende proaktiv REGNSKABSASSISTENT med fokus på debitorer søges til LEMAN i Greve REGNSKABSCHEF søges til spændende international virksomhed i Københavns Lufthavn i Kastrup REGNSKABSCHEF søges til spændende virksomhed i Kbh. K BUSINESS CONTROLLERE med stort drive søges til vores emnebank