Bogholder engelsk

Har du leverandører eller kunder fra den øvrige del af verden, kan mange misforståelser undgås, hvis du har en bogholder der taler engelsk, og som forstår engelske regnskabsudtryk

Active Search har en kandidatdatabase med over 7.000 kandidater indenfor regnskab. Et udpluk af disse har kvalifikationerne til, at besætte en stilling hos jer, hvor hele eller dele af bogholderiet foregår på engelsk.

Bogholder engelsk

Er I en af de virksomheder, der har indført Engelsk som koncernsprog og derfor bruger det overalt, også i bogholderiets korrespondance med jeres udenlandske leverandører og kunder eller deres revisorer? Så kan vi hjælpe jer med at finde den rette kollega – ligegyldigt om det skal være en bogholder eller en anden regnskabsmedarbejder, der kender fagudtryk på engelsk inden for regnskab.

Ansættelse af en bogholder der taler engelsk

Det er som regel altid svært at finde en medarbejder med special kompetencer, især når kemien også skal være i orden.

Mange af vores kandidater med kompetence i fagudtryk inden for bogholderi på engelsk har erfaring fra bogholderier i større virksomheder, hvor de har siddet i en mere specialiseret funktion.
Blandt vores mange kandidater inden for regnskab, kan vi f.eks. tilbyde kandidater som debitorbogholder, kreditorbogholder og finansbogholder med engelsk kompetencer.

Vi har naturligvis også kandidater, der som bogholder kan varetage et helt bogholderi på engelsk, det er bare at spørge os, så sikrer vi, at de specifikke kompetencer I søger hos en engelsktalende bogholder, bliver matchet af de kandidater vi tilbyder jer.

Active Search hjælper med rekrutteringen af kandidater med en bogføringsmæssig baggrund

Er du også træt af tidkrævende rekrutteringsprocesser, et utal af ansøgninger og fejlrekrutteringer? Så benyt dig af Active Search, som hjælper dig med at rekruttere den rigtige engelsk talende bogholder.

Kontakt os på +45 70 22 77 99 eller send os en mail på mail@activesearch.dk – Vi finder et godt match til dig.

bogholder engelsk

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job..

Selvstændig og initiativrig KREDITORBOGHOLDER søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig DEBITORBOGHOLDER med gennemslagskraft søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig og forandringsparat REGNSKABSMEDARBEJDER søges til større skandinavisk virksomhed med hovedsæde i København DELTIDSBOGHOLDER – 3 dage om ugen – søges til Holmelin Properties i Charlottenlund CONTROLLER ASSISTENT søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte (30-37 timer pr. uge) REGNSKABSMEDARBEJDER/CONTROLLER søges til spændende stilling i Roskilde Engageret NORDIC BUSINESS CONTROLLER søges til nyoprettet stilling hos Brenntag Nordic Erfaren EJENDOMSADMINISTRATOR søges til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorerne søges til STIGA A/S i Brøndby. Junior CONTROLLER, der er ”sulten” efter spændende og udfordrende opgaver, søges til nyoprettet stilling hos FB Gruppen A/S i Valby CONTROLLER ASSISTENT til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER søges til virksomhed på Østerbro Erfaren REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) Junior REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) BOGHOLDER/HR søges til KRESTON CM i København (30-37 timer pr. uge) BUSINESS CONTROLLER søges til spændende virksomhed i city FINANCIAL CONTROLLER søges til spændende stilling hos Brenntag Nordic i Ballerup REGNSKABS- OG ADMINISTRATIONSANSVARLIG søges til kunde i Kbh. K. Fleksibel REGNSKABSMEDARBEJDER søges til GaveFabrikken A/S i Valby