Bogholder kreditor

Lad Active Search stå for rekrutteringen af din nye kreditorbogholder 

Det kan være svært og tidskrævende at finde den helt rigtige bogholder kreditor. Derfor kan vi, med vores store database af kandidater, hjælpe med at besætte stillingen hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med kandidatens faglighed eller personlighed.

En kreditorbogholder varetager virksomhedens daglige opgaver i bogholderiet, hvilket blandt andet kan indebære:

 • Bogføring af fakturaer
 • Betaling af fakturaer
 • Rejseafregning
 • Udsende kontoudtog og rykkere
 • Debitorbetaling
 • Finansafstemninger
 • Ad-hoc opgaver

Danmarks førende rekrutteringsbureau inden for økonomi og regnskab 

Vi er Danmarks førende virksomhed inden for rekruttering af regnskabs- og økonomiarbejdere. Du er således garanteret en professionel og effektiv samarbejdspartner, hvis du søger en bogholder kreditor til din virksomhed.

I vores database har vi samlet mere end 7000 kompetente kandidater. Derudover har vi mange års erfaring inden for rekruttering af kreditorbogholdere og inden for regnskabs- og økonomiområdet generelt. Vores mangeårige virke sikrer dig et effektivt og nemt rekrutteringsforløb.

Vores store databaser indeholder også dygtige kandidater, hvis din virksomhed mangler en lønbogholder.

Vores rekrutteringsproces er præget af præcise tests. Vi finder den rette bogholder kreditor 

Når vi skal finde din nye bogholder, gør vi brug af en række tests for at sikre den optimale stillingsbesættelse. Denne screeningsproces sikrer ikke blot, at kandidatens faglige niveau er tilstrækkeligt, men også at personligheden passer ind i din virksomhedskultur. Den rigtige kandidat er ikke bare en person med uddannelsen og kompetencerne i orden, derfor er vi bevidste om vigtigheden af personlig kemi på arbejdspladsen. Hos Active Search er vi meget grundige i vores rekruttering, hvilket minimerer risikoen for fejlansættelser. Vi finder det rigtige match essentielt, hvorfor vi tilbyder 6 måneders genansættelsesgaranti, hvis den udvalgte kandidat ikke lever op til forventningerne.

I forbindelse med en ansættelsesproces sørger vi altid for at foretage profilanalyser, regnskabstests og personlige interviews. Hele processen foregår i samarbejde med din virksomhed, da vi arbejder meget målrettet mod at finde den rette bogholder til jer.

Læs mere om, hvad Active Search kan tilbyde din virksomhed. 

Kontakt os for god rådgivning

Det kan være en lang og omkostningsfuld proces at finde den rette kandidat med henblik på jobopslag, annoncer og interviews. For at undgå disse bekymringer, kan du lade Active Search hjælpe dig med at finde den rette kandidat til stillingen, hvad end du søger en bogholder kreditor til fastansættelse eller vikariat.

Ring til os på 70 22 77 99 og lad os sammen finde den rigtige bogholder. Du kan også sende os en mail på info@activesearch.dk og høre nærmere om mulighederne eller tilmeld dig vores emneavis til højre.

Bogholder kreditor


Seneste Kandidatavis

Tilmed dig via formularen, og modtag den seneste Kandidatavis.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Kandidatavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Kandidatavis her

Vores rekrutteringsproces

Vores rekrutteringsproces

Sådan rekrutterer vi:

 • Indledende afdækningsmøde. Jobbeskrivelse samt krav til kandidatens kvalifikationer og lønniveau m.v. defineres. Skriftlig ordrebekræftelse med bl.a. genbesættelsesgaranti
 • Udarbejdelse af stillingsbeskrivelse og jobannoncer
 • Søgning i egen emnebank og i henvendelser på annoncer
 • Screening og behandling (herunder afslag) på ansøgninger
 • Udvælgelse af kandidater til indledende interview samt tests
 • Interview og tests (regnskabstest m.v. samt Master personlighedstest)
 • Der præsenteres kvalificerede kandidater for kunden
 • Der aftales samtaler hos kunden
 • Samtaler hos kunden og kundens valg af kandidat
 • Indhentning af straffeattest og referencer
 • Endelig aftale mellem kunde og kandidat samt kontraktskrivning
 • Opfølgningsmøde med kunde og kandidat efter nogle måneders ansættelse
 • Professionel sparring på alle niveauer under hele processen

Silicom Denmark

Må indrømme, at jeg fik lidt panik, da vores økonomichef og HR ansvarlige sagde op i forsommeren 2017. Der skulle handles meget hurtigt for at sikre kontinuitet internt i firmaet såvel som i samarbejdet med vores moderfirma.

Jeg kontaktede Active Search – efter en personlig anbefaling om at vælge Active Search som specialister i rekruttering af denne type medarbejder.

Sad i møde med to konsulenter fra Active Search dagen efter, at jeg havde ringet til dem – og følte mig allerede her i gode hænder og dermed beroliget.

De kandidater, jeg blev præsenteret for, svarede alle godt til de krav, vi sammen var kommet frem til ved det første møde, hvor Active Search var dygtige til at fange alle de krav og ønsker, der kunne være til den perfekte kandidat. Processen derefter var godt hjulpet af de kandidatrapporter, som var udarbejdet af Active Search på baggrund af test og interviews. Jeg stod meget hurtigt med tre kandidater, der alle ville passe fint til stillingen. En runde med interview afgjorde sagen.

Alt i alt er jeg meget tilfreds med processen end-to-end, og vil klart både anbefale Active Search til andre i mit netværk såvel som bruge dem, hvis jeg skulle komme i en tilsvarende situation igen

Henrik Lilja
President

I/S Ugebladsdistributionen

Da vi medio 2016 stod overfor en akut mangel på en dygtig regnskabsassistent med erfaring indenfor debitorhåndtering valgte jeg, at tage kontakt til Active Search – et rekrutteringsfirma som jeg aldrig tidligere havde været i kontakt med.

Efter en hurtig screening af vores behov og vores virksomhed fremtryllede Active Search tre på papiret yderst kompetente bud på vores nye medarbejder. På baggrund af præsentationer udarbejdet af Active Search fandt vi hurtigt den bedste profil – en medarbejder som vi efter 13 ugers ”try and hire” har fastansat.

Processen fra første kontakt til Active Search til en ny medarbejder var klar til ansættelse var hurtigt og professionelt styret af Active Search. Vi kunne således efter et forløb på ganske få uger trykke hånd med vores nye medarbejder.

Med baggrund i ovenstående oplevelse vil jeg ikke tøve med, at anbefale Active Search og vil selv – med sikkerhed – tage kontakt til Active Search såfremt nye rekrutteringsopgaver melder sig.

Henrik Tronier
Økonomidirektør
I/S UGEBLADSDISTRIBUTIONEN

ugebladsdistributionen