Bogholder løn – Få en bogholder til at holde styr på løn

Active Search hjælper dig med at finde den rette bogholder specialiseret i løn

Står din virksomhed og mangler en kompetent bogholder til at holde styr på bogholder løn, der kan arbejde med lønforhold og regnskab? Så drag nytte af vores ekspertise hos Active Search, da vi som Danmarks førende rekrutteringsvirksomhed indenfor regnskab og økonomi, råder over adskillige kandidater, der kan udfylde rollen som bogholder for løn hos netop din virksomhed.

Netværk af kvalificerede kandidater til bogholder løn

Hos Active Search sætter vi en ære i at finde den rette kandidat, der udfylder de behov din virksomhed står med, uden at du skal igennem et ressourcekrævende ansættelsesforløb. Vi råder nemlig over mere end 7000 kvalificerede kandidater og med brug af vores omfattende netværk skal vi nok finde den rette medarbejder, der passer til dine arbejdsopgaver og virksomhedskultur.

Grundig screening

Vores dygtige medarbejdere foretager en grundig screening af potentielle medarbejdere og via forskellige tests og interviews finder vi frem til netop den kandidat, jeres virksomhed står og mangler. Vi lægger vægt på at kandidaten både udfylder de rent professionelle krav og samtidig passer ind i det miljø og den kultur der er hos jer. Og skulle samarbejdet, mod forventning, ikke fungere optimalt, tilbyder vi 6 måneders garanti, hvor vi omkostningsfrit finder en ny kandidat til jer.

Så mangler I en højt kvalificeret lønbogholder eller en anden slags medarbejder, så kontakt os på 70 22 77 99 eller mail@activesearch.dk til en snak om hvordan vi finder en løsning, der passer til jeres situation.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her