Bogholder løn – Få en bogholder til at holde styr på løn

Active Search hjælper dig med at finde den rette bogholder specialiseret i løn

Står din virksomhed og mangler en kompetent bogholder, der kan arbejde med lønforhold og regnskab? Så drag nytte af vores ekspertise hos Active Search, da vi som Danmarks førende rekrutteringsvirksomhed indenfor regnskab og økonomi, råder over adskillige kandidater, der kan udfylde rollen som bogholder for løn hos netop din virksomhed.

Netværk af kvalificerede kandidater

Hos Active Search sætter vi en ære i at finde den rette kandidat, der udfylder de behov din virksomhed står med, uden at du skal igennem et ressourcekrævende ansættelsesforløb. Vi råder nemlig over mere end 7000 kvalificerede kandidater og med brug af vores omfattende netværk skal vi nok finde den rette medarbejder, der passer til dine arbejdsopgaver og virksomhedskultur.

Grundig screening

Vores dygtige medarbejdere foretager en grundig screening af potentielle medarbejdere og via forskellige tests og interviews finder vi frem til netop den kandidat, jeres virksomhed står og mangler. Vi lægger vægt på at kandidaten både udfylder de rent professionelle krav og samtidig passer ind i det miljø og den kultur der er hos jer. Og skulle samarbejdet, mod forventning, ikke fungere optimalt, tilbyder vi 6 måneders garanti, hvor vi omkostningsfrit finder en ny kandidat til jer.

Så mangler I en højt kvalificeret lønbogholder eller en anden slags medarbejder, så kontakt os på 70 22 77 99 eller mail@activesearch.dk til en snak om hvordan vi finder en løsning, der passer til jeres situation.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job

ØKONOMIMEDARBEJDER med ambitioner og lyst til mere søges til virksomhed i Slangerup REGNSKABSCHEF søges til spændende familieejet virksomhed i Herlev REGNSKABSANSVARLIG søges til Out of Home Media på Østerbro Barselsvikar – JUNIOR CONTROLLER – søges for vores kunde Essilor, København S. Erfaren lønbogholder søges til international virksomhed i den maritime industri TEAMLEDER for debet/kredit-afdeling søges til kunde i Storkøbenhavn FINANCIAL CONTROLLER med produktionserfaring søges til kunde i Storkøbenhavn Ambitiøs REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorer søges til medievirksomhed på Østerbro Robust og engageret REGNSKABSANSVARLIG søges til Silicom Denmark A/S i Søborg Erfaren REGNSKABSMEDARBEJDER søges til Rainmaking på Holmen, København K ! Ansvarsbevidst ØKONOMIASSISTENT med flair og interesse for IT søges til Scanavo A/S i Taastrup SOMMERFERIEVIKARER søges til vores mange kunder REGNSKABSMEDARBEJDER med lyst til controlling søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte DEBITORBOGHOLDER med stort drive søges til vores emnebank BOGHOLDER med ejendomserfaring søges til kunde i København REVISOR eller erfaren BOGHOLDER søges til OLSENS REVISION i København Stillet i BERO: REGNSKABSCHEF med hands-on søges til LESSOR Group i Allerød Tysktalende proaktiv REGNSKABSASSISTENT med fokus på debitorer søges til LEMAN i Greve REGNSKABSCHEF søges til spændende international virksomhed i Københavns Lufthavn i Kastrup REGNSKABSCHEF søges til spændende virksomhed i Kbh. K BUSINESS CONTROLLERE med stort drive søges til vores emnebank