Ny bogholder søges? Active Search hjælper dig i jagten på den rette kandidat

Hvis din virksomhed søger en bogholder til at holde styr på regnskaberne, men har svært ved at finde den helt rette kandidat, kan vi hos Active Search hjælpe dig med processen.

Når det kommer til regnskabsbøgerne, er det vigtigt at have en medarbejder, man har fuldt tillid til – derfor lægger vi i rekrutteringsprocessen stor vægt på at finde en bogholder, der passer til lige netop din virksomhed. Vi kan både finde en tysktalende bogholder og engelsktalende bogholder – intet er for stor en opgave for os.

Har din virksomhed brug for en medarbejder til bogføring så læs her.

Danmarks største database

Vi kan finde en kandidat til stillingen som  tysk bogholder, engelsk bogholder og dansk bogholder gennem vores store database, som med mere end 7000 potentielle medarbejdere, er Danmarks største og bedste inden for regnskab og økonomi.

Få blandt andet hjælp til regnskabsassistance.

For at finde det rette match foretager vi personanalyser, regnskabstests og personlige interviews. Vælger du Active Search som din samarbejdspartner, opnår du således en ’win-win’ situation for både virksomhed og kandidat. Det er denne grundighed, der har været medvirkende til vores hidtil succesfulde resultater.

Hos Active Search rekrutterer vi både chefer og medarbejdere som bogholder til fastansættelse og vikariater, og vi kan derfor både hjælpe dig med at finde en fuldtids bogholder eller deltids bogholder. Skulle du ikke være tilfreds med den kandidat, vi når frem til, har du 6 måneders garanti, der sikrer dig en ny kandidat uden yderligere betaling.

Hvis en bogholder søges til din virksomhed, kan du kontakte os på telefon 70 22 77 99 eller info@activesearch.dk. Vi står altid klar med professionel rådgivning.

 

Bogholder søges


Seneste Kandidatavis

Tilmed dig via formularen, og modtag den seneste Kandidatavis.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Kandidatavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Kandidatavis her

Vores rekrutteringsproces

Vores rekrutteringsproces

Sådan rekrutterer vi:

 • Indledende afdækningsmøde. Jobbeskrivelse samt krav til kandidatens kvalifikationer og lønniveau m.v. defineres. Skriftlig ordrebekræftelse med bl.a. genbesættelsesgaranti
 • Udarbejdelse af stillingsbeskrivelse og jobannoncer
 • Søgning i egen emnebank og i henvendelser på annoncer
 • Screening og behandling (herunder afslag) på ansøgninger
 • Udvælgelse af kandidater til indledende interview samt tests
 • Interview og tests (regnskabstest m.v. samt Master personlighedstest)
 • Der præsenteres kvalificerede kandidater for kunden
 • Der aftales samtaler hos kunden
 • Samtaler hos kunden og kundens valg af kandidat
 • Indhentning af straffeattest og referencer
 • Endelig aftale mellem kunde og kandidat samt kontraktskrivning
 • Opfølgningsmøde med kunde og kandidat efter nogle måneders ansættelse
 • Professionel sparring på alle niveauer under hele processen

Silicom Denmark

Må indrømme, at jeg fik lidt panik, da vores økonomichef og HR ansvarlige sagde op i forsommeren 2017. Der skulle handles meget hurtigt for at sikre kontinuitet internt i firmaet såvel som i samarbejdet med vores moderfirma.

Jeg kontaktede Active Search – efter en personlig anbefaling om at vælge Active Search som specialister i rekruttering af denne type medarbejder.

Sad i møde med to konsulenter fra Active Search dagen efter, at jeg havde ringet til dem – og følte mig allerede her i gode hænder og dermed beroliget.

De kandidater, jeg blev præsenteret for, svarede alle godt til de krav, vi sammen var kommet frem til ved det første møde, hvor Active Search var dygtige til at fange alle de krav og ønsker, der kunne være til den perfekte kandidat. Processen derefter var godt hjulpet af de kandidatrapporter, som var udarbejdet af Active Search på baggrund af test og interviews. Jeg stod meget hurtigt med tre kandidater, der alle ville passe fint til stillingen. En runde med interview afgjorde sagen.

Alt i alt er jeg meget tilfreds med processen end-to-end, og vil klart både anbefale Active Search til andre i mit netværk såvel som bruge dem, hvis jeg skulle komme i en tilsvarende situation igen

Henrik Lilja
President

I/S Ugebladsdistributionen

Da vi medio 2016 stod overfor en akut mangel på en dygtig regnskabsassistent med erfaring indenfor debitorhåndtering valgte jeg, at tage kontakt til Active Search – et rekrutteringsfirma som jeg aldrig tidligere havde været i kontakt med.

Efter en hurtig screening af vores behov og vores virksomhed fremtryllede Active Search tre på papiret yderst kompetente bud på vores nye medarbejder. På baggrund af præsentationer udarbejdet af Active Search fandt vi hurtigt den bedste profil – en medarbejder som vi efter 13 ugers ”try and hire” har fastansat.

Processen fra første kontakt til Active Search til en ny medarbejder var klar til ansættelse var hurtigt og professionelt styret af Active Search. Vi kunne således efter et forløb på ganske få uger trykke hånd med vores nye medarbejder.

Med baggrund i ovenstående oplevelse vil jeg ikke tøve med, at anbefale Active Search og vil selv – med sikkerhed – tage kontakt til Active Search såfremt nye rekrutteringsopgaver melder sig.

Henrik Tronier
Økonomidirektør
I/S UGEBLADSDISTRIBUTIONEN

ugebladsdistributionen