Søger du en bogholder?

Lad Active Search finde den rette bogholder

Leder din virksomhed efter en ny bogholder, er det selvfølgelig vigtigt at finde en kandidat, der både matcher virksomheden fagligt og personligt. Det er en stor udfordring at finde denne person, og det kan derfor være en god idé at få søge rådgivning hos professionelle rekrutteringskonsulenter.

Vi kan også hjælpe med kandidater til online bogføring.

Hos Active Search står vi klar til at hjælpe dig med processen, og hvad enten du søger en bogholder på fuldtid, deltid eller blot et vikariat, finder vi en kvalificeret kandidat til jobbet.

Vi kan hjælpe din virksomhed med regnskabsassistance.

Vi tilbyder også andre økonomiske profiler. Læs mere om vores rekrutteringsbureau her.

Professionelle og erfarne medarbejdere

Vores medarbejdere består af dygtige rådgivere og konsulenter med ekspertise inden for rekrutteringsfaget. Vi har stor erfaring i udarbejdelse af stillingsbeskrivelser og annoncer og forståelse for hvilken type medarbejder, der passer til den enkelte stilling og virksomhed.

Vi foretager altid en grundig screening af alle potentielle kandidater, og gennem diverse tests og interviews er vi i stand til at finde frem til den kandidat, der egner sig bedst muligt til din virksomhed. Først herefter præsenteres du for virksomheden, og kan tage stilling til, om vi har fundet den rette.

Skulle samarbejdet med den nye bogholder alligevel ikke fungere efter ansættelsen, tilbyder vi 6 måneders garanti. Det betyder, at vi omkostningsfrit finder en ny kandidat til jobbet.

Vi står til rådighed med professionel rådgivning, hvis du har spørgsmål omkring rekruttering af bogholder. Du skal blot kontakte os på telefon 70 22 77 99 eller info@activesearch.dk.

bogholder


Seneste Kandidatavis

Tilmed dig via formularen, og modtag den seneste Kandidatavis.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Kandidatavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Kandidatavis her

Vores rekrutteringsproces

Vores rekrutteringsproces

Sådan rekrutterer vi:

 • Indledende afdækningsmøde. Jobbeskrivelse samt krav til kandidatens kvalifikationer og lønniveau m.v. defineres. Skriftlig ordrebekræftelse med bl.a. genbesættelsesgaranti
 • Udarbejdelse af stillingsbeskrivelse og jobannoncer
 • Søgning i egen emnebank og i henvendelser på annoncer
 • Screening og behandling (herunder afslag) på ansøgninger
 • Udvælgelse af kandidater til indledende interview samt tests
 • Interview og tests (regnskabstest m.v. samt Master personlighedstest)
 • Der præsenteres kvalificerede kandidater for kunden
 • Der aftales samtaler hos kunden
 • Samtaler hos kunden og kundens valg af kandidat
 • Indhentning af straffeattest og referencer
 • Endelig aftale mellem kunde og kandidat samt kontraktskrivning
 • Opfølgningsmøde med kunde og kandidat efter nogle måneders ansættelse
 • Professionel sparring på alle niveauer under hele processen

Silicom Denmark

Må indrømme, at jeg fik lidt panik, da vores økonomichef og HR ansvarlige sagde op i forsommeren 2017. Der skulle handles meget hurtigt for at sikre kontinuitet internt i firmaet såvel som i samarbejdet med vores moderfirma.

Jeg kontaktede Active Search – efter en personlig anbefaling om at vælge Active Search som specialister i rekruttering af denne type medarbejder.

Sad i møde med to konsulenter fra Active Search dagen efter, at jeg havde ringet til dem – og følte mig allerede her i gode hænder og dermed beroliget.

De kandidater, jeg blev præsenteret for, svarede alle godt til de krav, vi sammen var kommet frem til ved det første møde, hvor Active Search var dygtige til at fange alle de krav og ønsker, der kunne være til den perfekte kandidat. Processen derefter var godt hjulpet af de kandidatrapporter, som var udarbejdet af Active Search på baggrund af test og interviews. Jeg stod meget hurtigt med tre kandidater, der alle ville passe fint til stillingen. En runde med interview afgjorde sagen.

Alt i alt er jeg meget tilfreds med processen end-to-end, og vil klart både anbefale Active Search til andre i mit netværk såvel som bruge dem, hvis jeg skulle komme i en tilsvarende situation igen

Henrik Lilja
President

I/S Ugebladsdistributionen

Da vi medio 2016 stod overfor en akut mangel på en dygtig regnskabsassistent med erfaring indenfor debitorhåndtering valgte jeg, at tage kontakt til Active Search – et rekrutteringsfirma som jeg aldrig tidligere havde været i kontakt med.

Efter en hurtig screening af vores behov og vores virksomhed fremtryllede Active Search tre på papiret yderst kompetente bud på vores nye medarbejder. På baggrund af præsentationer udarbejdet af Active Search fandt vi hurtigt den bedste profil – en medarbejder som vi efter 13 ugers ”try and hire” har fastansat.

Processen fra første kontakt til Active Search til en ny medarbejder var klar til ansættelse var hurtigt og professionelt styret af Active Search. Vi kunne således efter et forløb på ganske få uger trykke hånd med vores nye medarbejder.

Med baggrund i ovenstående oplevelse vil jeg ikke tøve med, at anbefale Active Search og vil selv – med sikkerhed – tage kontakt til Active Search såfremt nye rekrutteringsopgaver melder sig.

Henrik Tronier
Økonomidirektør
I/S UGEBLADSDISTRIBUTIONEN

ugebladsdistributionen