Businessanalyst

Hos Active Search tilbyder vi professionel rekruttering af en businessanalyst

For både mindre og større virksomheder kan det være relevant, at ansætte en businessanalyst til at analysere, håndtere og integrere forandringer i virksomheden.

En business analyst kan ofte hjælpe jeres virksomhed med at være et skridt foran de andre og løse eventuelle problemer. Alt efter jeres branche kan en businessanalyst typisk arbejde inden for IT-, økonomi- eller marketingafdelingen.

Det kan være svært at finde den helt rette kandidat til jobbet, men hos Active Search er vi eksperter i at sammensætte virksomheder med nye medarbejdere. Ved at lade os stå for rekrutteringen af jeres businessanalyst indenfor regnskab og økonomi slipper I for, at skulle bruge tid på jobopslag, gennemlæsning af jobansøgninger og afholdelse af jobsamtaler. Ved at overlade opgaven til os, sparer I derved på jeres ressourcer.

Vælger jeres virksomhed os som rekrutteringsbureau, står vi blandt andet for:

 • Udarbejdelse af stillingsbeskrivelse for en businessanalyst, regnskab og økonomi
 • Udarbejdelse og indrykning af jobannonce
 • Søgning i egen emnebank og i henvendelser på annoncer
 • Screening og behandling af ansøgninger til jobbet
 • Udvælgelse af de rette kandidater til indledende interview samt tests
 • Interview og tests af de udvalgte kandidater
 • Indhentning af straffeattest og referencer
 • Endelig aftale mellem kunde og kandidat samt kontraktskrivning

Effektiv rekruttering med skarpe kandidater

Vores mange års erfaring med at finde de rette kandidater til jobbet gør at vi har et professionelt øje for, hvilken medarbejder der vil passe ind i jeres virksomhed.

Vores kandidater gennemgår både analyser, tests og personlige interviews, som gør at vi med sikkerhed kan finde en kandidat, der matcher jeres ønsker og behov.

Skulle I mod forventning ikke være tilfredse med vores valg af kandidat, tilbyder vi 6 måneders genbesættelsesgaranti. Dette sikrer jer præsentation af en ny kandidat uden yderligere beregning.

Business analyst løn

For os er det vigtigste at vi får sammensat et godt match, så alle parter er tilfredse. Hos Active Search står vi derfor ikke kun til rådighed under rekrutteringsprocessen, vi bistår også gerne efterfølgende med relevant rådgivning i forhold til lønsætning og opfølgning med jeres virksomhed og den udvalgte kandidat mm.

Søger I en businessanalyst, der kan lave en professionel analyse af jeres virksomhed og se nye muligheder, skal I være velkomne til at kontakte os på tlf. 70 22 77 99 eller mail@activesearch.dk. Så sørger vi for, at finde den rette kandidat.


Seneste Emneavis

Tilmed dig via formularen, og modtag den seneste emneavis.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Vores rekrutteringsproces

Vores rekrutteringsproces

Sådan rekrutterer vi:

 • Indledende afdækningsmøde. Jobbeskrivelse samt krav til kandidatens kvalifikationer og lønniveau m.v. defineres. Skriftlig ordrebekræftelse med bl.a. genbesættelsesgaranti
 • Udarbejdelse af stillingsbeskrivelse og jobannoncer
 • Søgning i egen emnebank og i henvendelser på annoncer
 • Screening og behandling (herunder afslag) på ansøgninger
 • Udvælgelse af kandidater til indledende interview samt tests
 • Interview og tests (regnskabstest m.v. samt Master personlighedstest)
 • Der præsenteres kvalificerede kandidater for kunden
 • Der aftales samtaler hos kunden
 • Samtaler hos kunden og kundens valg af kandidat
 • Indhentning af straffeattest og referencer
 • Endelig aftale mellem kunde og kandidat samt kontraktskrivning
 • Opfølgningsmøde med kunde og kandidat efter nogle måneders ansættelse
 • Professionel sparring på alle niveauer under hele processen

TSCHERNING

Vores økonomichef opsagde sin stilling i forsommeren 2016, og vi kontaktede Active Search efter en personlig reference.

Under det indledende møde var Active Search gode medspillere og skarpe i forhold til at formulere en fornuftig kravsspecifikation.

De kandidater, der blev præsenteret for os, svarede alle sammen til den kravsspecifikation, vi havde opsat, og vi fik hurtigt udarbejdet en ”short list” med nogle få egnede kandidater.

Efter to interviewrunder valgte vi en kandidat, der skilte sig positivt ud fra de øvrige.

Vi kan se tilbage på en fuldstændig strømlinet proces, hvor vi har gennemført en ansættelse, vi anser som særdeles succesfuld. Vi vil benytte Active Search igen, hvis behovet opstår, ligesom vi er meget tilfredse med Active Searchs forståelse af lige præcis vores virksomheds situation, uden at dette udviklede sig til en langhåret analyseproces med stort ressourceforbrug.

Søren Refsgaard
CEO / Adm. direktør (MBA)

tscherning

I/S Ugebladsdistributionen

Da vi medio 2016 stod overfor en akut mangel på en dygtig regnskabsassistent med erfaring indenfor debitorhåndtering valgte jeg, at tage kontakt til Active Search – et rekrutteringsfirma som jeg aldrig tidligere havde været i kontakt med.

Efter en hurtig screening af vores behov og vores virksomhed fremtryllede Active Search tre på papiret yderst kompetente bud på vores nye medarbejder. På baggrund af præsentationer udarbejdet af Active Search fandt vi hurtigt den bedste profil – en medarbejder som vi efter 13 ugers ”try and hire” har fastansat.

Processen fra første kontakt til Active Search til en ny medarbejder var klar til ansættelse var hurtigt og professionelt styret af Active Search. Vi kunne således efter et forløb på ganske få uger trykke hånd med vores nye medarbejder.

Med baggrund i ovenstående oplevelse vil jeg ikke tøve med, at anbefale Active Search og vil selv – med sikkerhed – tage kontakt til Active Search såfremt nye rekrutteringsopgaver melder sig.

Henrik Tronier
Økonomidirektør
I/S UGEBLADSDISTRIBUTIONEN

ugebladsdistributionen