Businessanalyst

Hos Active Search tilbyder vi professionel rekruttering af en businessanalyst

For både mindre og større virksomheder kan det være relevant, at ansætte en businessanalyst til at analysere, håndtere og integrere forandringer i virksomheden.

En business analyst kan ofte hjælpe jeres virksomhed med at være et skridt foran de andre og løse eventuelle problemer. Alt efter jeres branche kan en businessanalyst typisk arbejde inden for IT-, økonomi- eller marketingafdelingen.

Det kan være svært at finde den helt rette kandidat til jobbet, men hos Active Search er vi eksperter i at sammensætte virksomheder med nye medarbejdere. Ved at lade os stå for rekrutteringen af jeres businessanalyst indenfor regnskab og økonomi slipper I for, at skulle bruge tid på jobopslag, gennemlæsning af jobansøgninger og afholdelse af jobsamtaler. Ved at overlade opgaven til os, sparer I derved på jeres ressourcer.

Vælger jeres virksomhed os som rekrutteringsbureau, står vi blandt andet for:

 • Udarbejdelse af stillingsbeskrivelse for en businessanalyst, regnskab og økonomi
 • Udarbejdelse og indrykning af jobannonce
 • Søgning i egen emnebank og i henvendelser på annoncer
 • Screening og behandling af ansøgninger til jobbet
 • Udvælgelse af de rette kandidater til indledende interview samt tests
 • Interview og tests af de udvalgte kandidater
 • Indhentning af straffeattest og referencer
 • Endelig aftale mellem kunde og kandidat samt kontraktskrivning

Effektiv rekruttering med skarpe kandidater

Vores mange års erfaring med at finde de rette kandidater til jobbet gør at vi har et professionelt øje for, hvilken medarbejder der vil passe ind i jeres virksomhed.

Vores kandidater gennemgår både analyser, tests og personlige interviews, som gør at vi med sikkerhed kan finde en kandidat, der matcher jeres ønsker og behov.

Skulle I mod forventning ikke være tilfredse med vores valg af kandidat, tilbyder vi 6 måneders genbesættelsesgaranti. Dette sikrer jer præsentation af en ny kandidat uden yderligere beregning.

Business analyst løn

For os er det vigtigste at vi får sammensat et godt match, så alle parter er tilfredse. Hos Active Search står vi derfor ikke kun til rådighed under rekrutteringsprocessen, vi bistår også gerne efterfølgende med relevant rådgivning i forhold til lønsætning og opfølgning med jeres virksomhed og den udvalgte kandidat mm.

Søger I en businessanalyst, der kan lave en professionel analyse af jeres virksomhed og se nye muligheder, skal I være velkomne til at kontakte os på tlf. 70 22 77 99 eller info@activesearch.dk. Så sørger vi for, at finde den rette kandidat.


Seneste Kandidatavis

Tilmed dig via formularen, og modtag den seneste Kandidatavis.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Kandidatavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Kandidatavis her

Vores rekrutteringsproces

Vores rekrutteringsproces

Sådan rekrutterer vi:

 • Indledende afdækningsmøde. Jobbeskrivelse samt krav til kandidatens kvalifikationer og lønniveau m.v. defineres. Skriftlig ordrebekræftelse med bl.a. genbesættelsesgaranti
 • Udarbejdelse af stillingsbeskrivelse og jobannoncer
 • Søgning i egen emnebank og i henvendelser på annoncer
 • Screening og behandling (herunder afslag) på ansøgninger
 • Udvælgelse af kandidater til indledende interview samt tests
 • Interview og tests (regnskabstest m.v. samt Master personlighedstest)
 • Der præsenteres kvalificerede kandidater for kunden
 • Der aftales samtaler hos kunden
 • Samtaler hos kunden og kundens valg af kandidat
 • Indhentning af straffeattest og referencer
 • Endelig aftale mellem kunde og kandidat samt kontraktskrivning
 • Opfølgningsmøde med kunde og kandidat efter nogle måneders ansættelse
 • Professionel sparring på alle niveauer under hele processen

Silicom Denmark

Må indrømme, at jeg fik lidt panik, da vores økonomichef og HR ansvarlige sagde op i forsommeren 2017. Der skulle handles meget hurtigt for at sikre kontinuitet internt i firmaet såvel som i samarbejdet med vores moderfirma.

Jeg kontaktede Active Search – efter en personlig anbefaling om at vælge Active Search som specialister i rekruttering af denne type medarbejder.

Sad i møde med to konsulenter fra Active Search dagen efter, at jeg havde ringet til dem – og følte mig allerede her i gode hænder og dermed beroliget.

De kandidater, jeg blev præsenteret for, svarede alle godt til de krav, vi sammen var kommet frem til ved det første møde, hvor Active Search var dygtige til at fange alle de krav og ønsker, der kunne være til den perfekte kandidat. Processen derefter var godt hjulpet af de kandidatrapporter, som var udarbejdet af Active Search på baggrund af test og interviews. Jeg stod meget hurtigt med tre kandidater, der alle ville passe fint til stillingen. En runde med interview afgjorde sagen.

Alt i alt er jeg meget tilfreds med processen end-to-end, og vil klart både anbefale Active Search til andre i mit netværk såvel som bruge dem, hvis jeg skulle komme i en tilsvarende situation igen

Henrik Lilja
President

I/S Ugebladsdistributionen

Da vi medio 2016 stod overfor en akut mangel på en dygtig regnskabsassistent med erfaring indenfor debitorhåndtering valgte jeg, at tage kontakt til Active Search – et rekrutteringsfirma som jeg aldrig tidligere havde været i kontakt med.

Efter en hurtig screening af vores behov og vores virksomhed fremtryllede Active Search tre på papiret yderst kompetente bud på vores nye medarbejder. På baggrund af præsentationer udarbejdet af Active Search fandt vi hurtigt den bedste profil – en medarbejder som vi efter 13 ugers ”try and hire” har fastansat.

Processen fra første kontakt til Active Search til en ny medarbejder var klar til ansættelse var hurtigt og professionelt styret af Active Search. Vi kunne således efter et forløb på ganske få uger trykke hånd med vores nye medarbejder.

Med baggrund i ovenstående oplevelse vil jeg ikke tøve med, at anbefale Active Search og vil selv – med sikkerhed – tage kontakt til Active Search såfremt nye rekrutteringsopgaver melder sig.

Henrik Tronier
Økonomidirektør
I/S UGEBLADSDISTRIBUTIONEN

ugebladsdistributionen