Controller søges

Active Search finder den rette kandidat til din virksomhed, hvis controller søges

Det kan være en lang og svær proces at finde den rigtige medarbejder til sin virksomhed, og derfor har vi hos Active Search gjort det til vores speciale at rekruttere kandidater inden for regnskab og økonomi.

For enhver virksomhed er det vigtigt, at have orden i økonomien. Det er derfor væsentligt, at få ansat en dygtig controller til at varetage opgaven. Hvis din virksomhed søger en controller, men har svært ved at finde den rette, kan vores dygtige og erfarne rådgivere og konsulenter hjælpe dig med processen.

Active Search har Danmarks største database med over 7000 regnskabs- og økonomikandidater. I ansættelsesprocessen sørger vi altid for at foretage diverse profilanalyser, regnskabstests og personlige interviews. Hele processen foregår selvfølgelig i samarbejde med din virksomhed, da vi arbejder meget målrettet mod, ikke bare at finde en hvilken som helst controller, men én som passer til lige netop din virksomhed.

Vores tilgang til rekrutteringen er særdeles grundig, hvilket minimerer risikoen for fejlansættelser.

Danmarks førende rekrutteringsvirksomhed

Med mere end 4600 rekrutteringer fremstår Active Search i dag som Danmarks førende rekrutteringsvirksomhed inden for regnskab og økonomi. Du er således garanteret en professionel og effektiv samarbejdspartner, hvis du søger controller til din virksomhed.

Såfremt vores kandidat ikke lever op til dine forventninger, har vi en 6 måneders garanti. Vi finder derfor en ny kandidat til dig, hvis du ikke er tilfreds, uden at det koster dig noget. Dette gælder både ved fastansættelse og vikariater.

Lad Active Search stå for rekrutteringen 

Ved at lade Active Search styre rekrutteringen af din nye controller, vil du opleve en række fordele for din virksomhed:

  • Din virksomhed sparer tid. Active Search finder kandidaten og gennemføre test og interviews
  • Troværdig rekruttering. Vi har mange års erfaring med medarbejderrekruttering
  • Landets største database på området, hvorfra vi finder dygtige kandidater
  • Kvalificerede kandidater. På baggrund af interviews, personligheds- og regnskabstest matcher vi kandidat og virksomhed
  • 6 måneders garanti, hvis samarbejdet mellem virksomhed og kandidat ikke fungere – så finder vi en ny kandidat til stillingen

Hvad end controller søges til fastansættelse eller vikariat, kan Active Search hjælpe dig med rekrutteringen. Vores konsulenter og rådgivere står altid klar til at hjælpe jer med at finde den rigtige controller, der matcher jeres ønsker og krav.

Har du spørgsmål omkring rekruttering af controller, kan du kontakte os på telefon 70 22 77 99 eller info@activesearch.dk. Vi står altid klar med professionel rådgivning.

Læs mere om, hvad en controller kan gøre for din virksomhed. 

controller søges

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Kandidatavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Kandidatavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her