Controller søges

Active Search finder den rette kandidat til din virksomhed, hvis controller søges

Det kan være en lang og svær proces at finde den rigtige medarbejder til sin virksomhed, og derfor har vi hos Active Search gjort det til vores speciale at rekruttere kandidater inden for regnskab og økonomi.

Hvis din virksomhed søger en controller, men har svært ved at finde den rette, kan vores dygtige og erfarne rådgivere og konsulenter hjælpe dig med processen.

Active Search har Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater, og i ansættelsesprocessen sørger vi altid for at foretage diverse profilanalyser, regnskabstests og personlige interviews. Hele processen foregår selvfølgelig i samarbejde med din virksomhed, da vi arbejder meget målrettet mod, ikke bare at finde en hvilken som helst controller, men en som passer til lige netop din virksomhed.

Danmarks førende rekrutteringsvirksomhed

Med mere end 4600 rekrutteringer fremstår Active Search i dag som Danmarks førende rekrutteringsvirksomhed inden for regnskab og økonomi, og du er således garanteret en professionel og effektiv samarbejdspartner, hvis du søger en controller.

Såfremt vores kandidat ikke lever op til dine forventninger, har vi en 6 måneders garanti. Vi finder derfor en ny kandidat til dig, hvis du ikke er tilfreds. Dette gælder både ved fastansættelse og vikariater.

Har du spørgsmål omkring rekruttering af controller, kan du kontakte os på telefon 70 22 77 99 eller mail@activesearch.dk. Vi står altid klar med professionel rådgivning.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her