Controller søges

Active Search finder den rette kandidat til din virksomhed, hvis controller søges

Det kan være en lang og svær proces at finde den rigtige medarbejder til sin virksomhed, og derfor har vi hos Active Search gjort det til vores speciale at rekruttere kandidater inden for regnskab og økonomi.

Hvis din virksomhed søger en controller, men har svært ved at finde den rette, kan vores dygtige og erfarne rådgivere og konsulenter hjælpe dig med processen.

Active Search har Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater, og i ansættelsesprocessen sørger vi altid for at foretage diverse profilanalyser, regnskabstests og personlige interviews. Hele processen foregår selvfølgelig i samarbejde med din virksomhed, da vi arbejder meget målrettet mod, ikke bare at finde en hvilken som helst controller, men en som passer til lige netop din virksomhed.

Danmarks førende rekrutteringsvirksomhed

Med mere end 4600 rekrutteringer fremstår Active Search i dag som Danmarks førende rekrutteringsvirksomhed inden for regnskab og økonomi, og du er således garanteret en professionel og effektiv samarbejdspartner, hvis du søger en controller.

Såfremt vores kandidat ikke lever op til dine forventninger, har vi en 6 måneders garanti. Vi finder derfor en ny kandidat til dig, hvis du ikke er tilfreds. Dette gælder både ved fastansættelse og vikariater.

Har du spørgsmål omkring rekruttering af controller, kan du kontakte os på telefon 70 22 77 99 eller mail@activesearch.dk. Vi står altid klar med professionel rådgivning.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job

ØKONOMIMEDARBEJDER med ambitioner og lyst til mere søges til virksomhed i Slangerup REGNSKABSCHEF søges til spændende familieejet virksomhed i Herlev REGNSKABSANSVARLIG søges til Out of Home Media på Østerbro Barselsvikar – JUNIOR CONTROLLER – søges for vores kunde Essilor, København S. Erfaren lønbogholder søges til international virksomhed i den maritime industri TEAMLEDER for debet/kredit-afdeling søges til kunde i Storkøbenhavn FINANCIAL CONTROLLER med produktionserfaring søges til kunde i Storkøbenhavn Ambitiøs REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorer søges til medievirksomhed på Østerbro Robust og engageret REGNSKABSANSVARLIG søges til Silicom Denmark A/S i Søborg Erfaren REGNSKABSMEDARBEJDER søges til Rainmaking på Holmen, København K ! Ansvarsbevidst ØKONOMIASSISTENT med flair og interesse for IT søges til Scanavo A/S i Taastrup SOMMERFERIEVIKARER søges til vores mange kunder REGNSKABSMEDARBEJDER med lyst til controlling søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte DEBITORBOGHOLDER med stort drive søges til vores emnebank BOGHOLDER med ejendomserfaring søges til kunde i København REVISOR eller erfaren BOGHOLDER søges til OLSENS REVISION i København Stillet i BERO: REGNSKABSCHEF med hands-on søges til LESSOR Group i Allerød Tysktalende proaktiv REGNSKABSASSISTENT med fokus på debitorer søges til LEMAN i Greve REGNSKABSCHEF søges til spændende international virksomhed i Københavns Lufthavn i Kastrup REGNSKABSCHEF søges til spændende virksomhed i Kbh. K BUSINESS CONTROLLERE med stort drive søges til vores emnebank