Controller søges

Active Search finder den rette kandidat til din virksomhed, hvis controller søges

Det kan være en lang og svær proces at finde den rigtige medarbejder til sin virksomhed, og derfor har vi hos Active Search gjort det til vores speciale at rekruttere kandidater inden for regnskab og økonomi.

Hvis din virksomhed søger en controller, men har svært ved at finde den rette, kan vores dygtige og erfarne rådgivere og konsulenter hjælpe dig med processen.

Active Search har Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater, og i ansættelsesprocessen sørger vi altid for at foretage diverse profilanalyser, regnskabstests og personlige interviews. Hele processen foregår selvfølgelig i samarbejde med din virksomhed, da vi arbejder meget målrettet mod, ikke bare at finde en hvilken som helst controller, men en som passer til lige netop din virksomhed.

Danmarks førende rekrutteringsvirksomhed

Med mere end 4600 rekrutteringer fremstår Active Search i dag som Danmarks førende rekrutteringsvirksomhed inden for regnskab og økonomi, og du er således garanteret en professionel og effektiv samarbejdspartner, hvis du søger en controller.

Såfremt vores kandidat ikke lever op til dine forventninger, har vi en 6 måneders garanti. Vi finder derfor en ny kandidat til dig, hvis du ikke er tilfreds. Dette gælder både ved fastansættelse og vikariater.

Har du spørgsmål omkring rekruttering af controller, kan du kontakte os på telefon 70 22 77 99 eller mail@activesearch.dk. Vi står altid klar med professionel rådgivning.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job..

Selvstændig og initiativrig KREDITORBOGHOLDER søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig DEBITORBOGHOLDER med gennemslagskraft søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig og forandringsparat REGNSKABSMEDARBEJDER søges til større skandinavisk virksomhed med hovedsæde i København DELTIDSBOGHOLDER – 3 dage om ugen – søges til Holmelin Properties i Charlottenlund CONTROLLER ASSISTENT søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte (30-37 timer pr. uge) REGNSKABSMEDARBEJDER/CONTROLLER søges til spændende stilling i Roskilde Engageret NORDIC BUSINESS CONTROLLER søges til nyoprettet stilling hos Brenntag Nordic Erfaren EJENDOMSADMINISTRATOR søges til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorerne søges til STIGA A/S i Brøndby. Junior CONTROLLER, der er ”sulten” efter spændende og udfordrende opgaver, søges til nyoprettet stilling hos FB Gruppen A/S i Valby CONTROLLER ASSISTENT til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER søges til virksomhed på Østerbro Erfaren REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) Junior REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) BOGHOLDER/HR søges til KRESTON CM i København (30-37 timer pr. uge) BUSINESS CONTROLLER søges til spændende virksomhed i city FINANCIAL CONTROLLER søges til spændende stilling hos Brenntag Nordic i Ballerup REGNSKABS- OG ADMINISTRATIONSANSVARLIG søges til kunde i Kbh. K. Fleksibel REGNSKABSMEDARBEJDER søges til GaveFabrikken A/S i Valby