Controller

Active Search kan hjælpe dig med rekruttering af controller

I enhver virksomhed er det vigtigt, at der er orden i økonomistyringen. Derfor er det af stor betydning, at man har ansat en dygtig controller. Det er en controllers job at styre virksomhedens økonomi. Ved at lade Active Search hjælpe dig, sørger vi for, at din virksomhed får en controller, der forstår at rapportere, planlægge og kontrollere virksomhedens økonomiske aktiviteter til perfektion.

Der findes flere forskellige typer controllere alt afhængig af, hvilket økonomisk område vedkommende styrer, men oftest overlapper deres opgaver.

  • En Sales Controllers hovedopgave er at udarbejde rapportering på salgsdata.
  • En Cost Controller har styr på virksomhedens omkostninger.
  • En Financial Controller står for regnskabsudarbejdelse.
  • En Business Controller beskæftiger sig bl.a. med virksomhedens udviklingsstrategier.

På et indledende møde afdækker vi de krav og forventninger, din virksomhed har til kandidaten i forhold til kvalifikationer, lønniveau m.m. Dermed står vi bedst muligt rustet til at finde det rette match.

Læs mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed.

Danmarks største database

Hos Active Search finder vi kvalificerede controllers til din virksomhed gennem vores database, som er Danmarks største og bedste inden for regnskab og økonomi. Derudover foretager vi en lang række personanalyser, regnskabstests og personlige interviews, inden din virksomhed præsenteres for kandidaten. Vi går særdeles grundigt til værks og minimerer dermed risikoen for fejlansættelser.

Vælger du Active Search som din samarbejdspartner, opnås således en ’win-win’-situation for virksomhed såvel som kandidat.

Hos Active Search rekrutterer vi medarbejdere til både fastansættelse og vikariater, og skulle ansættelsen alligevel ikke fungere, er du med en 6 måneders garanti sikret, at vi finder en ny controller, uden at det koster dig noget.

Hvad er fordelene ved at lade Active Search stå for rekrutteringen?

Du vil lægge mærke til, at din virksomhed opnår en række fordele ved at lade Active Search styre rekrutteringen af den nye controller. Disse fordele inkluderer:

  • Pålidelig rekruttering. Active Search har mange års erfaring med rekrutteringsprocessen af medarbejdere i økonomibranchen.
  • Din virksomhed er sikret en kvalificeret kandidat. Kandidaten bliver interviewet og gennemgår personligheds- og regnskabstests for at sikre et match mellem kandidat og virksomhed.
  • Stor database. Active Search har landets største database, som vi finder kandidater ud fra.
  • Du sparer dig selv og din virksomhed en masse tid. Det er Active Search, der står for at finde kandidaten og gennemføre alle tests og interviews.
  • Virksomheden skal blot tage den endelige beslutning. Active Search præsenterer din virksomhed for en detaljeret kandidatrapport med en beskrivelse af kandidaten, vedkommendes CV og ansøgning samt en opsummering af personligheds- og regnskabstestene.
  • 6 måneders garanti. Viser det sig, at samarbejdet mellem virksomhed og kandidat ikke fungerer, finder vi en ny kandidat til stillingen.

Du kan kontakte os på telefon 70 22 77 99 eller info@activesearch.dk, hvis du søger controller og har spørgsmål omkring vores rekruttering eller ønsker et uforpligtende tilbud.

Controller

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Kandidatavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Kandidatavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her