Controller

Active Search kan hjælpe dig i rekrutteringen af controller

I enhver virksomhed er det vigtigt, at der er orden i økonomistyringen. Derfor er det af stor betydning, at man har ansat en dygtig controller. Søger du en controller, der forstår at rapportere, planlægge og kontrollere virksomhedens økonomiske aktiviteter til perfektion, kan Active Search hjælpe dig.

På et indledende møde afdækker vi de krav og forventninger, din virksomhed har til kandidaten i forhold til kvalifikationer, lønniveau m.m. Dermed står vi bedst muligt rustet til at finde det rette match.

Dannarks største database

Hos Active Search finder vi kvalificerede controllers til din virksomhed gennem vores database, som er Danmarks største og bedste inden for regnskab og økonomi. Derudover foretager vi en lang række personanalyser, regnskabstests og personlige interviews, inden din virksomhed præsenteres for kandidaten. Vi går særdeles grundigt til værks og minimerer dermed risikoen for fejlansættelser.

Du kan få mere information om interim controller her.

Vælger du Active Search som din samarbejdspartner, opnås således en ’win-win’ situation for virksomhed såvel som kandidat.

Hos Active Search rekrutterer vi chefer og medarbejdere til både fastansættelse og vikariater, og skulle samarbejdet alligevel ikke fungere, er du med en 6 måneders garanti sikret, at vi finder en ny controller, uden at det koster dig noget.

Du kan kontakte os på telefon 70 22 77 99 eller mail@activesearch.dk, hvis du har spørgsmål omkring vores rekruttering af controller eller ønsker et uforpligtende tilbud.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job

ØKONOMIMEDARBEJDER med ambitioner og lyst til mere søges til virksomhed i Slangerup REGNSKABSCHEF søges til spændende familieejet virksomhed i Herlev REGNSKABSANSVARLIG søges til Out of Home Media på Østerbro Barselsvikar – JUNIOR CONTROLLER – søges for vores kunde Essilor, København S. Erfaren lønbogholder søges til international virksomhed i den maritime industri TEAMLEDER for debet/kredit-afdeling søges til kunde i Storkøbenhavn FINANCIAL CONTROLLER med produktionserfaring søges til kunde i Storkøbenhavn Ambitiøs REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorer søges til medievirksomhed på Østerbro Robust og engageret REGNSKABSANSVARLIG søges til Silicom Denmark A/S i Søborg Erfaren REGNSKABSMEDARBEJDER søges til Rainmaking på Holmen, København K ! Ansvarsbevidst ØKONOMIASSISTENT med flair og interesse for IT søges til Scanavo A/S i Taastrup SOMMERFERIEVIKARER søges til vores mange kunder REGNSKABSMEDARBEJDER med lyst til controlling søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte DEBITORBOGHOLDER med stort drive søges til vores emnebank BOGHOLDER med ejendomserfaring søges til kunde i København REVISOR eller erfaren BOGHOLDER søges til OLSENS REVISION i København Stillet i BERO: REGNSKABSCHEF med hands-on søges til LESSOR Group i Allerød Tysktalende proaktiv REGNSKABSASSISTENT med fokus på debitorer søges til LEMAN i Greve REGNSKABSCHEF søges til spændende international virksomhed i Københavns Lufthavn i Kastrup REGNSKABSCHEF søges til spændende virksomhed i Kbh. K BUSINESS CONTROLLERE med stort drive søges til vores emnebank