Cost Controller

Find den rette cost controller til jobbet via Active Search

Hos Active Search finder vi jeres nye cost controller hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med kandidatens faglighed. Vi har i vores udvælgelsesproces sørget for, at kun de bedst kvalificerede og mest motiverede kandidater bliver en del af vores database. Cost controlling er en essentiel del af en virksomhed, hvilket vi hos Active Search tager alvorligt.

Få professionel hjælp af erfarne konsulenter

Active Search er en stærk samarbejdspartner, når det kommer til at finde den rigtige cost controller til jeres virksomhed. I vores database har vi samlet 7000 kompetente kandidater. Vi har mange års erfaring inden for rekruttering af cost controlling medarbejdere og inden for regnskabs- og økonomiområdet generelt. Det rigtige match er essentielt – derfor tilbyder vi 6 måneders genbesættelsesgaranti, skulle den udvalgte kandidat ikke leve op til virksomhedens forventninger. Det vil sige, at I vederlagsfrit bliver præsenteret for en ny Cost Controller inden for de første 6 måneder, så vi sammen kan finde den rette kandidat.

Kontakt os i dag og kom videre

Ring til os på 70 22 77 99 og få hjælp til at finde den rette cost controller til jeres behov. Du kan også sende os en mail på mail@activesearch.dk og høre nærmere om mulighederne.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job..

Selvstændig og initiativrig KREDITORBOGHOLDER søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig DEBITORBOGHOLDER med gennemslagskraft søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig og forandringsparat REGNSKABSMEDARBEJDER søges til større skandinavisk virksomhed med hovedsæde i København DELTIDSBOGHOLDER – 3 dage om ugen – søges til Holmelin Properties i Charlottenlund CONTROLLER ASSISTENT søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte (30-37 timer pr. uge) REGNSKABSMEDARBEJDER/CONTROLLER søges til spændende stilling i Roskilde Engageret NORDIC BUSINESS CONTROLLER søges til nyoprettet stilling hos Brenntag Nordic Erfaren EJENDOMSADMINISTRATOR søges til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorerne søges til STIGA A/S i Brøndby. Junior CONTROLLER, der er ”sulten” efter spændende og udfordrende opgaver, søges til nyoprettet stilling hos FB Gruppen A/S i Valby CONTROLLER ASSISTENT til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER søges til virksomhed på Østerbro Erfaren REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) Junior REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) BOGHOLDER/HR søges til KRESTON CM i København (30-37 timer pr. uge) BUSINESS CONTROLLER søges til spændende virksomhed i city FINANCIAL CONTROLLER søges til spændende stilling hos Brenntag Nordic i Ballerup REGNSKABS- OG ADMINISTRATIONSANSVARLIG søges til kunde i Kbh. K. Fleksibel REGNSKABSMEDARBEJDER søges til GaveFabrikken A/S i Valby