Cost Controller

Find den rette cost controller til jobbet via Active Search

Hos Active Search finder vi jeres nye cost controller hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med kandidatens faglighed. Vi har i vores udvælgelsesproces sørget for, at kun de bedst kvalificerede og mest motiverede kandidater bliver en del af vores database. Cost controlling er en essentiel del af en virksomhed, hvilket vi hos Active Search tager alvorligt.

Få professionel hjælp af erfarne konsulenter

Active Search er en stærk samarbejdspartner, når det kommer til at finde den rigtige cost controller til jeres virksomhed. I vores database har vi samlet 7000 kompetente kandidater. Vi har mange års erfaring inden for rekruttering af cost controlling medarbejdere og inden for regnskabs- og økonomiområdet generelt. Det rigtige match er essentielt – derfor tilbyder vi 6 måneders genbesættelsesgaranti, skulle den udvalgte kandidat ikke leve op til virksomhedens forventninger. Det vil sige, at I vederlagsfrit bliver præsenteret for en ny Cost Controller inden for de første 6 måneder, så vi sammen kan finde den rette kandidat.

Kontakt os i dag og kom videre

Ring til os på 70 22 77 99 og få hjælp til at finde den rette cost controller til jeres behov. Du kan også sende os en mail på mail@activesearch.dk og høre nærmere om mulighederne.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job

ØKONOMIMEDARBEJDER med ambitioner og lyst til mere søges til virksomhed i Slangerup REGNSKABSCHEF søges til spændende familieejet virksomhed i Herlev REGNSKABSANSVARLIG søges til Out of Home Media på Østerbro Barselsvikar – JUNIOR CONTROLLER – søges for vores kunde Essilor, København S. Erfaren lønbogholder søges til international virksomhed i den maritime industri TEAMLEDER for debet/kredit-afdeling søges til kunde i Storkøbenhavn FINANCIAL CONTROLLER med produktionserfaring søges til kunde i Storkøbenhavn Ambitiøs REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorer søges til medievirksomhed på Østerbro Robust og engageret REGNSKABSANSVARLIG søges til Silicom Denmark A/S i Søborg Erfaren REGNSKABSMEDARBEJDER søges til Rainmaking på Holmen, København K ! Ansvarsbevidst ØKONOMIASSISTENT med flair og interesse for IT søges til Scanavo A/S i Taastrup SOMMERFERIEVIKARER søges til vores mange kunder REGNSKABSMEDARBEJDER med lyst til controlling søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte DEBITORBOGHOLDER med stort drive søges til vores emnebank BOGHOLDER med ejendomserfaring søges til kunde i København REVISOR eller erfaren BOGHOLDER søges til OLSENS REVISION i København Stillet i BERO: REGNSKABSCHEF med hands-on søges til LESSOR Group i Allerød Tysktalende proaktiv REGNSKABSASSISTENT med fokus på debitorer søges til LEMAN i Greve REGNSKABSCHEF søges til spændende international virksomhed i Københavns Lufthavn i Kastrup REGNSKABSCHEF søges til spændende virksomhed i Kbh. K BUSINESS CONTROLLERE med stort drive søges til vores emnebank