CV-formidling

Ønsker du at øge kandidatpuljen, tilbyder Active Search CV-formidling

Konkurrencen på jobmarkedet er igen stødt stigende, og det er i dag ikke let for virksomhederne at finde og ansætte kandidater med de rette kvalifikationer. Det kan derfor være klogt at tænke ud af boksen og søge ekstern hjælp hos professionelle rådgivere og konsulenter.

Hos Active Search tilbyder vi blandt andet CV-formidling, der kan være med til at øge chancen for at finde den rette kandidat.

Siden 1998 har vi arbejdet målrettet med rekruttering af regnskabs- og økonomimedarbejdere. Vi kan derfor tilbyde en solid erfaring samt gode resultater med mere end 4600 succesfulde rekrutteringer.

Fordele ved CV-formidling

Active Search har Danmarks største database af kvalificerede kandidater inden for regnskab og økonomi, og den tager vi i brug ved CV-formidling. På baggrund af din virksomheds krav til kvalifikationer, løn, osv. finder vi 2-3 kandidater med det rette CV, og giver dig mulighed for at se nærmere på dem.

Denne løsning er fuldkommen uforpligtende for din virksomhed, og det er kun såfremt kandidaten ansættes, at der skal betale for vores service.

Har du problemer med at finde den rette kandidat, kan CV-formidling således være et glimrende supplement til din virksomheds egen kandidatpulje.

Du kan kontakte Active Search på telefon 70 22 77 99 eller mail@activesearch.dk, hvis du ønsker mere information omkring CV-formidling.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job

ØKONOMIMEDARBEJDER med ambitioner og lyst til mere søges til virksomhed i Slangerup REGNSKABSCHEF søges til spændende familieejet virksomhed i Herlev REGNSKABSANSVARLIG søges til Out of Home Media på Østerbro Barselsvikar – JUNIOR CONTROLLER – søges for vores kunde Essilor, København S. Erfaren lønbogholder søges til international virksomhed i den maritime industri TEAMLEDER for debet/kredit-afdeling søges til kunde i Storkøbenhavn FINANCIAL CONTROLLER med produktionserfaring søges til kunde i Storkøbenhavn Ambitiøs REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorer søges til medievirksomhed på Østerbro Robust og engageret REGNSKABSANSVARLIG søges til Silicom Denmark A/S i Søborg Erfaren REGNSKABSMEDARBEJDER søges til Rainmaking på Holmen, København K ! Ansvarsbevidst ØKONOMIASSISTENT med flair og interesse for IT søges til Scanavo A/S i Taastrup SOMMERFERIEVIKARER søges til vores mange kunder REGNSKABSMEDARBEJDER med lyst til controlling søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte DEBITORBOGHOLDER med stort drive søges til vores emnebank BOGHOLDER med ejendomserfaring søges til kunde i København REVISOR eller erfaren BOGHOLDER søges til OLSENS REVISION i København Stillet i BERO: REGNSKABSCHEF med hands-on søges til LESSOR Group i Allerød Tysktalende proaktiv REGNSKABSASSISTENT med fokus på debitorer søges til LEMAN i Greve REGNSKABSCHEF søges til spændende international virksomhed i Københavns Lufthavn i Kastrup REGNSKABSCHEF søges til spændende virksomhed i Kbh. K BUSINESS CONTROLLERE med stort drive søges til vores emnebank