CV-formidling

Ønsker du at øge kandidatpuljen, tilbyder Active Search CV-formidling

Konkurrencen på jobmarkedet er igen stødt stigende, og det er i dag ikke let for virksomhederne at finde og ansætte kandidater med de rette kvalifikationer. Det kan derfor være klogt at tænke ud af boksen og søge ekstern hjælp hos professionelle rådgivere og konsulenter.

Hos Active Search tilbyder vi blandt andet CV-formidling, der kan være med til at øge chancen for at finde den rette kandidat.

Siden 1998 har vi arbejdet målrettet med rekruttering af regnskabs- og økonomimedarbejdere. Vi kan derfor tilbyde en solid erfaring samt gode resultater med mere end 4600 succesfulde rekrutteringer.

Fordele ved CV-formidling

Active Search har Danmarks største database af kvalificerede kandidater inden for regnskab og økonomi, og den tager vi i brug ved CV-formidling. På baggrund af din virksomheds krav til kvalifikationer, løn, osv. finder vi 2-3 kandidater med det rette CV, og giver dig mulighed for at se nærmere på dem.

Denne løsning er fuldkommen uforpligtende for din virksomhed, og det er kun såfremt kandidaten ansættes, at der skal betale for vores service.

Har du problemer med at finde den rette kandidat, kan CV-formidling således være et glimrende supplement til din virksomheds egen kandidatpulje.

Du kan kontakte Active Search på telefon 70 22 77 99 eller mail@activesearch.dk, hvis du ønsker mere information omkring CV-formidling.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job..

Selvstændig og initiativrig KREDITORBOGHOLDER søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig DEBITORBOGHOLDER med gennemslagskraft søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig og forandringsparat REGNSKABSMEDARBEJDER søges til større skandinavisk virksomhed med hovedsæde i København DELTIDSBOGHOLDER – 3 dage om ugen – søges til Holmelin Properties i Charlottenlund CONTROLLER ASSISTENT søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte (30-37 timer pr. uge) REGNSKABSMEDARBEJDER/CONTROLLER søges til spændende stilling i Roskilde Engageret NORDIC BUSINESS CONTROLLER søges til nyoprettet stilling hos Brenntag Nordic Erfaren EJENDOMSADMINISTRATOR søges til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorerne søges til STIGA A/S i Brøndby. Junior CONTROLLER, der er ”sulten” efter spændende og udfordrende opgaver, søges til nyoprettet stilling hos FB Gruppen A/S i Valby CONTROLLER ASSISTENT til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER søges til virksomhed på Østerbro Erfaren REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) Junior REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) BOGHOLDER/HR søges til KRESTON CM i København (30-37 timer pr. uge) BUSINESS CONTROLLER søges til spændende virksomhed i city FINANCIAL CONTROLLER søges til spændende stilling hos Brenntag Nordic i Ballerup REGNSKABS- OG ADMINISTRATIONSANSVARLIG søges til kunde i Kbh. K. Fleksibel REGNSKABSMEDARBEJDER søges til GaveFabrikken A/S i Valby