Debitorbogholder

Har din virksomhed brug for en debitorbogholder til at holde styr på kunderne, kan Active Search hjælpe

Et debitorbogholderi er oftest en fast bestanddel af virksomheder, der udsteder fakturaer. En debitorbogholder har til opgave at holde styr på kundernes køb og betalinger – debitorbogholderen udsteder således fakturaer og modtager betalinger, og ved manglende betaling rykkes kunder og inkasso fremsendes.

Active Search har siden 1998 specialiseret sig i rekruttering af medarbejdere inden for regnskab og økonomi, og har du brug for en debitorbogholder til din virksomhed, tilbyder vi at stå for rekrutteringsprocessen.

Effektiv rekrutteringsproces

Hos Active Search benytter vi os af en rekrutteringsproces, der stræber mod at finde medarbejdere, der passer ind til den enkelte virksomhed. Vi foretager derfor en grundig screening af alle potentielle kandidater, hvad enten du skal bruge en debitorbogholder på deltid eller fuldtid.

Gennem personanalyser, tests og personlige interviews finder vi frem til den bedst egnede kandidat, og herefter giver vi virksomheden mulighed for selv at vurdere emnet. Vores konsulenter er særdeles kompetente, og har stor erfaring i faget. Det giver dem en god forståelse for hvilken type medarbejder, der bedst egner sig til den enkelte stilling og virksomhed.

Tøv derfor ikke med at kontakte Active Search, hvis du skal ansætte en debitorbogholder eller andre typer medarbejdere inden for regnskabs- og økonomibranchen. Du kan fange os på telefon 70 22 77 99 eller info@activesearch.dk.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Kandidatavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Kandidatavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her