Debitorbogholder

Har din virksomhed brug for en debitorbogholder til at holde styr på kunderne, kan Active Search hjælpe

Et debitorbogholderi er oftest en fast bestanddel af virksomheder, der udsteder fakturaer. En debitorbogholder har til opgave at holde styr på kundernes køb og betalinger – debitorbogholderen udsteder således fakturaer og modtager betalinger, og ved manglende betaling rykkes kunder og inkasso fremsendes.

Active Search har siden 1998 specialiseret sig i rekruttering af medarbejdere inden for regnskab og økonomi, og har du brug for en debitorbogholder til din virksomhed, tilbyder vi at stå for rekrutteringsprocessen.

Effektiv rekrutteringsproces

Hos Active Search benytter vi os af en rekrutteringsproces, der stræber mod at finde medarbejdere, der passer ind til den enkelte virksomhed. Vi foretager derfor en grundig screening af alle potentielle kandidater, hvad enten du skal bruge en debitorbogholder på deltid eller fuldtid.

Gennem personanalyser, tests og personlige interviews finder vi frem til den bedst egnede kandidat, og herefter giver vi virksomheden mulighed for selv at vurdere emnet. Vores konsulenter er særdeles kompetente, og har stor erfaring i faget. Det giver dem en god forståelse for hvilken type medarbejder, der bedst egner sig til den enkelte stilling og virksomhed.

Tøv derfor ikke med at kontakte Active Search, hvis du skal ansætte en debitorbogholder eller andre typer medarbejdere inden for regnskabs- og økonomibranchen. Du kan fange os på telefon 70 22 77 99 eller mail@activesearch.dk.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job

ØKONOMIMEDARBEJDER med ambitioner og lyst til mere søges til virksomhed i Slangerup REGNSKABSCHEF søges til spændende familieejet virksomhed i Herlev REGNSKABSANSVARLIG søges til Out of Home Media på Østerbro Barselsvikar – JUNIOR CONTROLLER – søges for vores kunde Essilor, København S. Erfaren lønbogholder søges til international virksomhed i den maritime industri TEAMLEDER for debet/kredit-afdeling søges til kunde i Storkøbenhavn FINANCIAL CONTROLLER med produktionserfaring søges til kunde i Storkøbenhavn Ambitiøs REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorer søges til medievirksomhed på Østerbro Robust og engageret REGNSKABSANSVARLIG søges til Silicom Denmark A/S i Søborg Erfaren REGNSKABSMEDARBEJDER søges til Rainmaking på Holmen, København K ! Ansvarsbevidst ØKONOMIASSISTENT med flair og interesse for IT søges til Scanavo A/S i Taastrup SOMMERFERIEVIKARER søges til vores mange kunder REGNSKABSMEDARBEJDER med lyst til controlling søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte DEBITORBOGHOLDER med stort drive søges til vores emnebank BOGHOLDER med ejendomserfaring søges til kunde i København REVISOR eller erfaren BOGHOLDER søges til OLSENS REVISION i København Stillet i BERO: REGNSKABSCHEF med hands-on søges til LESSOR Group i Allerød Tysktalende proaktiv REGNSKABSASSISTENT med fokus på debitorer søges til LEMAN i Greve REGNSKABSCHEF søges til spændende international virksomhed i Københavns Lufthavn i Kastrup REGNSKABSCHEF søges til spændende virksomhed i Kbh. K BUSINESS CONTROLLERE med stort drive søges til vores emnebank