Ejendomsadministrator

Har du svært ved at finde ledige job som ejendomsadministrator? Active Search hjælper dig, så du kan springe ventetiden over.

Som nyuddannet, indenfor ejendomsadministration, kan det være svært at finde ud af hvor drømmejobbet gemmer sig henne.

Måske sidder du med en masse kompetencer, men har svært ved at gennemskue hvordan du skal få drømmejobbet. Det kan vi hjælpe dig med.

Et job som ejendomsadministrator kan variere

Som ejendomsadministrator kan du varetage mange forskellige former for opgaver. Det afhænger, blandt andet, af hvilken slags ejendom der er tale om. Job ejendomsadministrator er væsentlig, når virksomheder f.eks. ønsker administration af opkrævninger, indbetalinger, rykkerprocedurer, varslinger mm. Disse virksomheder kan vi hjælpe dig med, at skabe kontakt til.

Derfor skal du vælge Active Search

Det er gratis at blive en del af Active Search. Det du skal gøre er, at trykke på fanen ”tilmeld dig vores emnebank”, i højre hjørne, på vores hjemmeside. Her har du mulighed for, at udfylde vores formular samt uploade dit CV og ansøgning.

Hos Active Search får du:

  • Gratis tilmelding
  • Adgang til vores emnebank
  • Mulighed for at blive en del af et aktivt kandidatnetværk
  • Løbende relevante jobopslag med vores jobagent

Skil dig ud, indenfor ejendomsadministration

I et ejendomsadministrator job kan du varetage en række specifikke opgaver, og derfor er det også vigtigt, at få klarlagt, hvordan du personligt kan skille dig ud.

Via Active Search gennemfører du en Master personlighed- og regnskabstest, som både analyserer din faglige kunnen, samt dine personlige træk.

Dette medvirker til, at du kan skille dig ud under en jobsamtale, hvor en arbejdsgiver måske ikke blot ønsker en ejendomsadministrator, der kan udføre arbejdet præcist, men som også passer ind i virksomhedens ånd.

Active Search hjælper dig hele vejen

Vi sørger for en god oplevelse, når du skal søge job som ejendomsadministrator. Dette betyder, blandt andet, at du altid bliver kontaktet efter endt jobsamtale. Hvad enten det er for afslag eller med gode nyheder, angående den opslåede stilling som ejendomsadministrator.

Kontakt os

Hvis du ønsker mere information om hvordan vi kan hjælpe dig med, hurtigt at komme i arbejde som ejendomsadministrator, så ring til os på 78 75 51 60 eller sende en mail til mail@activesearch.dk

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job..

Selvstændig og initiativrig KREDITORBOGHOLDER søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig DEBITORBOGHOLDER med gennemslagskraft søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig og forandringsparat REGNSKABSMEDARBEJDER søges til større skandinavisk virksomhed med hovedsæde i København DELTIDSBOGHOLDER – 3 dage om ugen – søges til Holmelin Properties i Charlottenlund CONTROLLER ASSISTENT søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte (30-37 timer pr. uge) REGNSKABSMEDARBEJDER/CONTROLLER søges til spændende stilling i Roskilde Engageret NORDIC BUSINESS CONTROLLER søges til nyoprettet stilling hos Brenntag Nordic Erfaren EJENDOMSADMINISTRATOR søges til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorerne søges til STIGA A/S i Brøndby. Junior CONTROLLER, der er ”sulten” efter spændende og udfordrende opgaver, søges til nyoprettet stilling hos FB Gruppen A/S i Valby CONTROLLER ASSISTENT til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER søges til virksomhed på Østerbro Erfaren REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) Junior REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) BOGHOLDER/HR søges til KRESTON CM i København (30-37 timer pr. uge) BUSINESS CONTROLLER søges til spændende virksomhed i city FINANCIAL CONTROLLER søges til spændende stilling hos Brenntag Nordic i Ballerup REGNSKABS- OG ADMINISTRATIONSANSVARLIG søges til kunde i Kbh. K. Fleksibel REGNSKABSMEDARBEJDER søges til GaveFabrikken A/S i Valby