Ejendomsadministrator

Har du svært ved at finde ledige job som ejendomsadministrator? Active Search hjælper dig, så du kan springe ventetiden over.

Som nyuddannet, indenfor ejendomsadministration, kan det være svært at finde ud af hvor drømmejobbet gemmer sig henne.

Måske sidder du med en masse kompetencer, men har svært ved at gennemskue hvordan du skal få drømmejobbet. Det kan vi hjælpe dig med.

Et job som ejendomsadministrator kan variere

Som ejendomsadministrator kan du varetage mange forskellige former for opgaver. Det afhænger, blandt andet, af hvilken slags ejendom der er tale om. Job ejendomsadministrator er væsentlig, når virksomheder f.eks. ønsker administration af opkrævninger, indbetalinger, rykkerprocedurer, varslinger mm. Disse virksomheder kan vi hjælpe dig med, at skabe kontakt til.

Derfor skal du vælge Active Search

Det er gratis at blive en del af Active Search. Det du skal gøre er, at trykke på fanen ”tilmeld dig vores emnebank”, i højre hjørne, på vores hjemmeside. Her har du mulighed for, at udfylde vores formular samt uploade dit CV og ansøgning.

Hos Active Search får du:

  • Gratis tilmelding
  • Adgang til vores emnebank
  • Mulighed for at blive en del af et aktivt kandidatnetværk
  • Løbende relevante jobopslag med vores jobagent

Skil dig ud, indenfor ejendomsadministration

I et ejendomsadministrator job kan du varetage en række specifikke opgaver, og derfor er det også vigtigt, at få klarlagt, hvordan du personligt kan skille dig ud.

Via Active Search gennemfører du en Master personlighed- og regnskabstest, som både analyserer din faglige kunnen, samt dine personlige træk.

Dette medvirker til, at du kan skille dig ud under en jobsamtale, hvor en arbejdsgiver måske ikke blot ønsker en ejendomsadministrator, der kan udføre arbejdet præcist, men som også passer ind i virksomhedens ånd.

Active Search hjælper dig hele vejen

Vi sørger for en god oplevelse, når du skal søge job som ejendomsadministrator. Dette betyder, blandt andet, at du altid bliver kontaktet efter endt jobsamtale. Hvad enten det er for afslag eller med gode nyheder, angående den opslåede stilling som ejendomsadministrator.

Kontakt os

Hvis du ønsker mere information om hvordan vi kan hjælpe dig med, hurtigt at komme i arbejde som ejendomsadministrator, så ring til os på 78 75 51 60 eller sende en mail til info@activesearch.dk

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Kandidatavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Kandidatavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her