Financial Controller

Lad Active Search finde en kvalificeret Financial Controller til din virksomhed

Det kræver kompetente og motiverede medarbejdere når du vil skabe og opretholde en velfungerende virksomhed. For at finde og tilknytte den rette medarbejder er det vigtigt med et grundigt forarbejde og det kan et rekrutteringsbureau som Active Search hjælpe dig med.

Vi har mange erfarne konsulenter med ekspertise inden for regnskab og økonomi samt Danmarks største database af potentielle medarbejdere og dermed både ressourcerne og kompetencerne til at finde de bedst kvalificerede kandidater – også Financial Controllere.

Find den perfekte Financial Controller

Når du skal finde den helt rette Financial Controller er det vigtigt, at du fokuserer på hvilke typer arbejdsopgaver det er vigtigst for dig at få løst. Er det for eksempel månedsrapportering og årsregnskab eller skal din kommende medarbejder være stærk til analyser og IFRS-arbejde (regnskabsstandard for børsnoterede selskabers koncernregnskaber, der gælder på tværs af EU).

Hos Active Search kan vi hjælpe dig med alle typer af Financial Controllere, der selvfølgelig også har de rigtige uddannelser, som for eksempel HD-R, Cand Merc Aud og Revisor.

Vores grundige rekrutteringsproces er målrettet mod at finde den bedste løsning – både for din virksomhed og din kommende medarbejder. Forløbet foregår i tæt samarbejde med dig, hvor du præciserer de ønsker og forventninger du har til din Financial Controller.

Skal vi finde din næste Financial Controller? Så kontakt os på 70 22 77 99 eller mail@activesearch.dk og få svar på dine spørgsmål eller modtag et uforpligtende tilbud.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job..

Selvstændig og initiativrig KREDITORBOGHOLDER søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig DEBITORBOGHOLDER med gennemslagskraft søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig og forandringsparat REGNSKABSMEDARBEJDER søges til større skandinavisk virksomhed med hovedsæde i København DELTIDSBOGHOLDER – 3 dage om ugen – søges til Holmelin Properties i Charlottenlund CONTROLLER ASSISTENT søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte (30-37 timer pr. uge) REGNSKABSMEDARBEJDER/CONTROLLER søges til spændende stilling i Roskilde Engageret NORDIC BUSINESS CONTROLLER søges til nyoprettet stilling hos Brenntag Nordic Erfaren EJENDOMSADMINISTRATOR søges til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorerne søges til STIGA A/S i Brøndby. Junior CONTROLLER, der er ”sulten” efter spændende og udfordrende opgaver, søges til nyoprettet stilling hos FB Gruppen A/S i Valby CONTROLLER ASSISTENT til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER søges til virksomhed på Østerbro Erfaren REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) Junior REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) BOGHOLDER/HR søges til KRESTON CM i København (30-37 timer pr. uge) BUSINESS CONTROLLER søges til spændende virksomhed i city FINANCIAL CONTROLLER søges til spændende stilling hos Brenntag Nordic i Ballerup REGNSKABS- OG ADMINISTRATIONSANSVARLIG søges til kunde i Kbh. K. Fleksibel REGNSKABSMEDARBEJDER søges til GaveFabrikken A/S i Valby