Interim Bogholder

Leder du efter en interim bogholder? Lad Active Search stå for rekrutteringen

Hvis din virksomhed akut står og mangler en bogholder, for eksempel på grund af sygdom, ferie eller overlap i forbindelse med ansættelse af ny medarbejder, kan Active Search hjælpe dig med at rekruttere en kompetent interim bogholder.

Når en ny medarbejder skal ansættes, medfører det ofte en lang række omkostninger i forbindelse med jobopslag, annoncer og interviews. Derudover kan processen være lang og udfordrende i forhold til at finde en kandidat, der lever op til virksomhedens forventninger.

Leder du efter medarbejdere til andre stillinger, så kan vi også stå for rekruttering.

Vi leverer altid kompetente medarbejdere

Vælger du Active Search som din samarbejdspartner, slipper du for besværet ved rekrutteringen af en interim bogholder. Vores konsulenter har stor erfaring inden for regnskabs- og økonomibranchen, og du kan derfor trygt overlade opgaven i vores hænder.

Vi har Danmarks største og bedste database med kandidater til stillinger inden for økonomi og regnskab, og gennem en grundig rekrutteringsproces udvælges kun kandidater, til stillingen som interim boghoder, der er motiverede og kompetente til at besidde jobbet.

Du er velkommen til at kontakte Active Search på telefon 70 22 77 99 eller mail@activesearch.dk, hvis du har spørgsmål omkring rekruttering og ansættelse af interim bogholder.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her