Interim Bogholder

Leder I efter en midlertidig bogholder?

Står jeres virksomhed akut og mangler en bogholder i længere eller kortere tid på grund af sygdom, ferie eller overlap i forbindelse med ansættelse af ny medarbejder, kan det være en løsning at ansætte en interim bogholder. En interim medarbejder er kort og godt en medarbejder, der ansættes som vikar eller i en midlertidig ansættelse.

Active Search kan hjælpe jer med at rekruttere en kompetent medarbejder, som lever op til de krav og forventninger, som I har som virksomhed. Vores konsulenter har stor erfaring inden for regnskabs- og økonomibranchen, og I kan derfor trygt overlade opgaven i vores hænder.

Lad Active Search stå for rekruttering af interim bogholder

Ved at vælge Active Search som samarbejdspartner i rekrutteringen og ansættelsen af jeres nye medarbejder får I en række fordele ud af det:

  • I sparer tid og ressourcer. Ved at lade os klare ansættelse af interim bogholder slipper I for besværet. Når en ny medarbejder skal ansættes, medfører det ofte en lang række omkostninger i forbindelse med jobopslag, annoncer og interviews. Derudover kan processen være lang og udfordrende i forhold til at finde en kandidat, der lever op til jeres virksomheds forventninger til en midlertidig medarbejder.
  • I får hjælp til screening af ansøgninger. Det kan ofte være en stor opgave at udvælge kandidater til jobinterviews ud fra det hav af ansøgninger, som man får i sin mail. Vi hjælper jer ikke kun med at skrive jobopslag, men også med at behandle de mange ansøgninger, så I får de mest kvalificerede ansøgere til samtale.
  • CV-database med mere end 7.000 kandidater. Vi kender regnskabs- og økonomibranchen, og har Danmarks største og bedste database med kandidater til stillinger inden for økonomi og regnskab. Gennem en grundig rekrutteringsproces udvælger vi kun kandidater, der er motiverede og har kompetencerne til at besidde jobbet.

Find jeres næste interim bogholder ­– kontakt os nu

Hos Active Search står vores konsulenter og rådgivere klar til at hjælpe jer med at finde netop den medarbejder, der matcher jeres ønsker og krav. Hvis I har spørgsmål omkring en rekruttering og ansættelse af interim bogholder, er I velkomne til at kontakte os og få en uforpligtende snak om de mange kandidater og muligheder, Active Search stiller til rådighed. I kan enten ringe til Active Search på telefon 7022 7799 eller skrive en mail til os på adressen info@activesearch.dk.

Læs også om rekruttering af vikariat bogholder her.

Leder du efter medarbejdere til andre stillinger, så kan vi også stå for rekrutteringen. Vi kan være din samarbejdspartner på rekruttering og ansættelse af alt lige fra regnskabsmedarbejder til direktør.

interim bogholder

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Kandidatavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Kandidatavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her