Interim Bogholder

Leder du efter en interim bogholder? Lad Active Search stå for rekrutteringen

Hvis din virksomhed akut står og mangler en bogholder, for eksempel på grund af sygdom, ferie eller overlap i forbindelse med ansættelse af ny medarbejder, kan Active Search hjælpe dig med at rekruttere en kompetent interim bogholder.

Når en ny medarbejder skal ansættes, medfører det ofte en lang række omkostninger i forbindelse med jobopslag, annoncer og interviews. Derudover kan processen være lang og udfordrende i forhold til at finde en kandidat, der lever op til virksomhedens forventninger.

Leder du efter medarbejdere til andre stillinger, så kan vi også stå for rekruttering.

Vi leverer altid kompetente medarbejdere

Vælger du Active Search som din samarbejdspartner, slipper du for besværet ved rekrutteringen af en interim bogholder. Vores konsulenter har stor erfaring inden for regnskabs- og økonomibranchen, og du kan derfor trygt overlade opgaven i vores hænder.

Vi har Danmarks største og bedste database med kandidater til stillinger inden for økonomi og regnskab, og gennem en grundig rekrutteringsproces udvælges kun kandidater, til stillingen som interim boghoder, der er motiverede og kompetente til at besidde jobbet.

Du er velkommen til at kontakte Active Search på telefon 70 22 77 99 eller mail@activesearch.dk, hvis du har spørgsmål omkring rekruttering og ansættelse af interim bogholder.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job

ØKONOMIMEDARBEJDER med ambitioner og lyst til mere søges til virksomhed i Slangerup REGNSKABSCHEF søges til spændende familieejet virksomhed i Herlev REGNSKABSANSVARLIG søges til Out of Home Media på Østerbro Barselsvikar – JUNIOR CONTROLLER – søges for vores kunde Essilor, København S. Erfaren lønbogholder søges til international virksomhed i den maritime industri TEAMLEDER for debet/kredit-afdeling søges til kunde i Storkøbenhavn FINANCIAL CONTROLLER med produktionserfaring søges til kunde i Storkøbenhavn Ambitiøs REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorer søges til medievirksomhed på Østerbro Robust og engageret REGNSKABSANSVARLIG søges til Silicom Denmark A/S i Søborg Erfaren REGNSKABSMEDARBEJDER søges til Rainmaking på Holmen, København K ! Ansvarsbevidst ØKONOMIASSISTENT med flair og interesse for IT søges til Scanavo A/S i Taastrup SOMMERFERIEVIKARER søges til vores mange kunder REGNSKABSMEDARBEJDER med lyst til controlling søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte DEBITORBOGHOLDER med stort drive søges til vores emnebank BOGHOLDER med ejendomserfaring søges til kunde i København REVISOR eller erfaren BOGHOLDER søges til OLSENS REVISION i København Stillet i BERO: REGNSKABSCHEF med hands-on søges til LESSOR Group i Allerød Tysktalende proaktiv REGNSKABSASSISTENT med fokus på debitorer søges til LEMAN i Greve REGNSKABSCHEF søges til spændende international virksomhed i Københavns Lufthavn i Kastrup REGNSKABSCHEF søges til spændende virksomhed i Kbh. K BUSINESS CONTROLLERE med stort drive søges til vores emnebank