Interim controller

Vil du gerne ansætte en kompetent Interim Controller? Vi har Danmarks største CV-database inden for bogholderi, regnskab og økonomi, hvor mere end 7.000 kvalificerede kandidater er repræsenteret.

Efter en kort, præcis og professionel udformning af kandidatprofilen lykkedes det forbløffende hurtigt Active Search-teamet at stille med fem kvalificerede kandidater” – DANA

Interim Financial Controller eller Interim Business Controller

Gennem mange års indsamling af profiler i branchen har Active Search oparbejdet en omfattende database af kompetente kandidater til stillingsbetegnelser relateret eller bestående af:

 • Interim Financial Controller
 • Interim Business Controller

 

Vi har hjulpet et utal af virksomheder landet over med at finde de rette kandidater til at løse netop deres udfordringer og opgaver – og det samme kan vi gøre for dig.

Fordelen ved at vælge Active Search er, at vi tilbyder at være dine erfarne samarbejdspartnere i ansættelsen af din nye Interim, chef eller en helt anden form for medarbejder.

Alle Active Searchs konsulentmedarbejdere har stor erfaring med rekruttering inden for regnskabs- og økonomiområdet og er derfor specialister i, at forstå og opfylde de behov du måtte stå overfor i dine ansættelser.

Har I brug for en ny økonomi direktør, så klarer vi også den.

Få din Interim Controller gennem Active Search

Vi garanterer dig, at vi kan finde den helt rette interim til din virksomhed eller organisation. Dette skyldes, at alle vores kandidater har gennemført interviews og tests, som er med til at sikre det perfekte match mellem jer og den potentielle interim. På den måde har vi succes med, at ansættelsen bliver vellykket for alle parter.

Hvis samarbejdet mellem den nye medarbejder og jer viser sig ikke at fungere optimalt efter ansættelsen, tilbyder vi 6 måneders garanti. Det vil sige, at vi omkostningsfrit finder en ny kandidat til stillingen.

Få en uforpligtende samtale med en af vores medarbejdere på telefon 70 22 77 99 eller e-mail mail@activesearch.dk, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan en Interim Financial Controller eller en Interim Business Controller fra Active Searchs database kan tilføre jeres virksomhed eller organisation nye højder.

 

interim-controller


Seneste Kandidatavis

Tilmed dig via formularen, og modtag den seneste Kandidatavis.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Kandidatavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Kandidatavis her

Vores rekrutteringsproces

Vores rekrutteringsproces

Sådan rekrutterer vi:

 • Indledende afdækningsmøde. Jobbeskrivelse samt krav til kandidatens kvalifikationer og lønniveau m.v. defineres. Skriftlig ordrebekræftelse med bl.a. genbesættelsesgaranti
 • Udarbejdelse af stillingsbeskrivelse og jobannoncer
 • Søgning i egen emnebank og i henvendelser på annoncer
 • Screening og behandling (herunder afslag) på ansøgninger
 • Udvælgelse af kandidater til indledende interview samt tests
 • Interview og tests (regnskabstest m.v. samt Master personlighedstest)
 • Der præsenteres kvalificerede kandidater for kunden
 • Der aftales samtaler hos kunden
 • Samtaler hos kunden og kundens valg af kandidat
 • Indhentning af straffeattest og referencer
 • Endelig aftale mellem kunde og kandidat samt kontraktskrivning
 • Opfølgningsmøde med kunde og kandidat efter nogle måneders ansættelse
 • Professionel sparring på alle niveauer under hele processen

Silicom Denmark

Må indrømme, at jeg fik lidt panik, da vores økonomichef og HR ansvarlige sagde op i forsommeren 2017. Der skulle handles meget hurtigt for at sikre kontinuitet internt i firmaet såvel som i samarbejdet med vores moderfirma.

Jeg kontaktede Active Search – efter en personlig anbefaling om at vælge Active Search som specialister i rekruttering af denne type medarbejder.

Sad i møde med to konsulenter fra Active Search dagen efter, at jeg havde ringet til dem – og følte mig allerede her i gode hænder og dermed beroliget.

De kandidater, jeg blev præsenteret for, svarede alle godt til de krav, vi sammen var kommet frem til ved det første møde, hvor Active Search var dygtige til at fange alle de krav og ønsker, der kunne være til den perfekte kandidat. Processen derefter var godt hjulpet af de kandidatrapporter, som var udarbejdet af Active Search på baggrund af test og interviews. Jeg stod meget hurtigt med tre kandidater, der alle ville passe fint til stillingen. En runde med interview afgjorde sagen.

Alt i alt er jeg meget tilfreds med processen end-to-end, og vil klart både anbefale Active Search til andre i mit netværk såvel som bruge dem, hvis jeg skulle komme i en tilsvarende situation igen

Henrik Lilja
President

I/S Ugebladsdistributionen

Da vi medio 2016 stod overfor en akut mangel på en dygtig regnskabsassistent med erfaring indenfor debitorhåndtering valgte jeg, at tage kontakt til Active Search – et rekrutteringsfirma som jeg aldrig tidligere havde været i kontakt med.

Efter en hurtig screening af vores behov og vores virksomhed fremtryllede Active Search tre på papiret yderst kompetente bud på vores nye medarbejder. På baggrund af præsentationer udarbejdet af Active Search fandt vi hurtigt den bedste profil – en medarbejder som vi efter 13 ugers ”try and hire” har fastansat.

Processen fra første kontakt til Active Search til en ny medarbejder var klar til ansættelse var hurtigt og professionelt styret af Active Search. Vi kunne således efter et forløb på ganske få uger trykke hånd med vores nye medarbejder.

Med baggrund i ovenstående oplevelse vil jeg ikke tøve med, at anbefale Active Search og vil selv – med sikkerhed – tage kontakt til Active Search såfremt nye rekrutteringsopgaver melder sig.

Henrik Tronier
Økonomidirektør
I/S UGEBLADSDISTRIBUTIONEN

ugebladsdistributionen