Interim Økonomi

Find nemt og hurtigt en interim økonomi medarbejder via Active Search

Active Search hjælper dig med at finde den bedste interim økonomi medarbejder til den vikarstilling, du ønsker besat. Vores database rummer mere end 7000 kandidater inden for økonomiområdet, og vores konsulenter står klar til hurtigt at hjælpe med at finde den rette økonomimedarbejder.

Få din interim økonomi medarbejder nu!

Når du leder efter en vikar, skal det ofte gå hurtigt, og den rette vikar skal helst med det samme kunne indgå på arbejdspladsen og i arbejdsopgaverne. Dette tager vi alvorligt ved Active Search med en hurtig sagsgang og kompetente konsulenter.

Det kan også være du mangler en interim økonomichef?

Undgå omkostningerne ved dyr annoncering

Søgningen efter den rette interim økonomi medarbejder eller kan være en tidskrævende og dyr proces. Der skal skrives jobopslag, indsættes annoncer og foretages interviews. Vælger du Active Search som din samarbejdspartner, indskærper du din søgning samtidigt med, at du får kompetent og specialiseret rådgivning undervejs. Slutresultatet er en vikar økonomi medarbejder, der passer direkte ind i din virksomhed.

Vil du vide mere om interim ansættelser?

Kontakt os, hvis du vil vide mere om vores kandidater, og hvordan vi sammen kan finde den rette interim økonomimedarbejder. Ring til os på 70 22 77 99 eller send en mail på mail@activesearch.dk

 

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job..

Selvstændig DEBITORBOGHOLDER med gennemslagskraft søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig og initiativrig KREDITORBOGHOLDER søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig og forandringsparat REGNSKABSMEDARBEJDER søges til større skandinavisk virksomhed med hovedsæde i København DELTIDSBOGHOLDER – 3 dage om ugen – søges til Holmelin Properties i Charlottenlund CONTROLLER ASSISTENT søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte (30-37 timer pr. uge) REGNSKABSMEDARBEJDER/CONTROLLER søges til spændende stilling i Roskilde Engageret NORDIC BUSINESS CONTROLLER søges til nyoprettet stilling hos Brenntag Nordic Erfaren EJENDOMSADMINISTRATOR søges til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorerne søges til STIGA A/S i Brøndby. Junior CONTROLLER, der er ”sulten” efter spændende og udfordrende opgaver, søges til nyoprettet stilling hos FB Gruppen A/S i Valby CONTROLLER ASSISTENT til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER søges til virksomhed på Østerbro Erfaren REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) Junior REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) BOGHOLDER/HR søges til KRESTON CM i København (30-37 timer pr. uge) BUSINESS CONTROLLER søges til spændende virksomhed i city FINANCIAL CONTROLLER søges til spændende stilling hos Brenntag Nordic i Ballerup REGNSKABS- OG ADMINISTRATIONSANSVARLIG søges til kunde i Kbh. K. Fleksibel REGNSKABSMEDARBEJDER søges til GaveFabrikken A/S i Valby