Interim Økonomi

Find nemt og hurtigt en interim økonomi medarbejder via Active Search

Active Search hjælper dig med at finde den bedste interim økonomi medarbejder til den vikarstilling, du ønsker besat. Vores database rummer mere end 7000 kandidater inden for økonomiområdet, og vores konsulenter står klar til hurtigt at hjælpe med at finde den rette økonomimedarbejder.

Få din interim økonomi medarbejder nu!

Når du leder efter en vikar, skal det ofte gå hurtigt, og den rette vikar skal helst med det samme kunne indgå på arbejdspladsen og i arbejdsopgaverne. Dette tager vi alvorligt ved Active Search med en hurtig sagsgang og kompetente konsulenter.

Det kan også være du mangler en interim økonomichef?

Undgå omkostningerne ved dyr annoncering

Søgningen efter den rette interim økonomi medarbejder eller kan være en tidskrævende og dyr proces. Der skal skrives jobopslag, indsættes annoncer og foretages interviews. Vælger du Active Search som din samarbejdspartner, indskærper du din søgning samtidigt med, at du får kompetent og specialiseret rådgivning undervejs. Slutresultatet er en vikar økonomi medarbejder, der passer direkte ind i din virksomhed.

Vil du vide mere om interim ansættelser?

Kontakt os, hvis du vil vide mere om vores kandidater, og hvordan vi sammen kan finde den rette interim økonomimedarbejder. Ring til os på 70 22 77 99 eller send en mail på mail@activesearch.dk

 

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job

ØKONOMIMEDARBEJDER med ambitioner og lyst til mere søges til virksomhed i Slangerup REGNSKABSCHEF søges til spændende familieejet virksomhed i Herlev REGNSKABSANSVARLIG søges til Out of Home Media på Østerbro Barselsvikar – JUNIOR CONTROLLER – søges for vores kunde Essilor, København S. Erfaren lønbogholder søges til international virksomhed i den maritime industri TEAMLEDER for debet/kredit-afdeling søges til kunde i Storkøbenhavn FINANCIAL CONTROLLER med produktionserfaring søges til kunde i Storkøbenhavn Ambitiøs REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorer søges til medievirksomhed på Østerbro Robust og engageret REGNSKABSANSVARLIG søges til Silicom Denmark A/S i Søborg Erfaren REGNSKABSMEDARBEJDER søges til Rainmaking på Holmen, København K ! Ansvarsbevidst ØKONOMIASSISTENT med flair og interesse for IT søges til Scanavo A/S i Taastrup SOMMERFERIEVIKARER søges til vores mange kunder REGNSKABSMEDARBEJDER med lyst til controlling søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte DEBITORBOGHOLDER med stort drive søges til vores emnebank BOGHOLDER med ejendomserfaring søges til kunde i København REVISOR eller erfaren BOGHOLDER søges til OLSENS REVISION i København Stillet i BERO: REGNSKABSCHEF med hands-on søges til LESSOR Group i Allerød Tysktalende proaktiv REGNSKABSASSISTENT med fokus på debitorer søges til LEMAN i Greve REGNSKABSCHEF søges til spændende international virksomhed i Københavns Lufthavn i Kastrup REGNSKABSCHEF søges til spændende virksomhed i Kbh. K BUSINESS CONTROLLERE med stort drive søges til vores emnebank