Interim Regnskab

Skal du have fundet en interim regnskab medarbejder, så står Active Search klar med kompetente konsulenter, en specialiseret database, og dertil en hurtig sagsgang.

Når du skal have besat et interim job, ved sygdom, barsel eller andet, er det essentielt hurtigt at finde den rette regnskabsmedarbejder, med høj faglighed og en profil der passer netop ind i jeres virksomhed.

Dette forstår vi ved Active Search, og vi sørger for, at du bliver præsenteret for netop de interim regnskab topkandidater, der passer til jeres virksomhed.

Du kan læse mere om, hvad vores kandidater tilbyder inden for regnskabsservice her.

Danmarks største database – Interim Regnskab

Gennem Active Search får du adgang til vores database, der indeholder mere end 7000 potentielle kandidater – alle inden for økonomi- og regnskabsområdet. I vores rekrutteringsproces stræber vi mod at finde det helt rette match, og lader derfor alle kandidater gennemgå og udføre personanalyser, regnskabstests og personlige interviews.

Det er denne omhu og grundighed, der har været medvirkende til vores hidtil succesfulde resultater. Både kandidat og virksomhed vinder på denne grundighed, så ressourcer i form af energi, tid og penge ikke bliver spildt unødvendigt.

Find hurtigt din interim regnskabsmedarbejder

Vi står klar ved telefonerne nu til at finde din næste medarbejder. Ring på 70 22 77 99 eller send en mail på mail@activesearch.dk

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job..

Selvstændig DEBITORBOGHOLDER med gennemslagskraft søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig og initiativrig KREDITORBOGHOLDER søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig og forandringsparat REGNSKABSMEDARBEJDER søges til større skandinavisk virksomhed med hovedsæde i København DELTIDSBOGHOLDER – 3 dage om ugen – søges til Holmelin Properties i Charlottenlund CONTROLLER ASSISTENT søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte (30-37 timer pr. uge) REGNSKABSMEDARBEJDER/CONTROLLER søges til spændende stilling i Roskilde Engageret NORDIC BUSINESS CONTROLLER søges til nyoprettet stilling hos Brenntag Nordic Erfaren EJENDOMSADMINISTRATOR søges til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorerne søges til STIGA A/S i Brøndby. Junior CONTROLLER, der er ”sulten” efter spændende og udfordrende opgaver, søges til nyoprettet stilling hos FB Gruppen A/S i Valby CONTROLLER ASSISTENT til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER søges til virksomhed på Østerbro Erfaren REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) Junior REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) BOGHOLDER/HR søges til KRESTON CM i København (30-37 timer pr. uge) BUSINESS CONTROLLER søges til spændende virksomhed i city FINANCIAL CONTROLLER søges til spændende stilling hos Brenntag Nordic i Ballerup REGNSKABS- OG ADMINISTRATIONSANSVARLIG søges til kunde i Kbh. K. Fleksibel REGNSKABSMEDARBEJDER søges til GaveFabrikken A/S i Valby