Interim Regnskab

Skal du have fundet en interim regnskab medarbejder, så står Active Search klar med kompetente konsulenter, en specialiseret database, og dertil en hurtig sagsgang.

Når du skal have besat et interim job, ved sygdom, barsel eller andet, er det essentielt hurtigt at finde den rette regnskabsmedarbejder, med høj faglighed og en profil der passer netop ind i jeres virksomhed.

Dette forstår vi ved Active Search, og vi sørger for, at du bliver præsenteret for netop de interim regnskab topkandidater, der passer til jeres virksomhed.

Du kan læse mere om, hvad vores kandidater tilbyder inden for regnskabsservice her.

Danmarks største database – Interim Regnskab

Gennem Active Search får du adgang til vores database, der indeholder mere end 7000 potentielle kandidater – alle inden for økonomi- og regnskabsområdet. I vores rekrutteringsproces stræber vi mod at finde det helt rette match, og lader derfor alle kandidater gennemgå og udføre personanalyser, regnskabstests og personlige interviews.

Det er denne omhu og grundighed, der har været medvirkende til vores hidtil succesfulde resultater. Både kandidat og virksomhed vinder på denne grundighed, så ressourcer i form af energi, tid og penge ikke bliver spildt unødvendigt.

Find hurtigt din interim regnskabsmedarbejder

Vi står klar ved telefonerne nu til at finde din næste medarbejder. Ring på 70 22 77 99 eller send en mail på mail@activesearch.dk

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job

ØKONOMIMEDARBEJDER med ambitioner og lyst til mere søges til virksomhed i Slangerup REGNSKABSCHEF søges til spændende familieejet virksomhed i Herlev REGNSKABSANSVARLIG søges til Out of Home Media på Østerbro Barselsvikar – JUNIOR CONTROLLER – søges for vores kunde Essilor, København S. Erfaren lønbogholder søges til international virksomhed i den maritime industri TEAMLEDER for debet/kredit-afdeling søges til kunde i Storkøbenhavn FINANCIAL CONTROLLER med produktionserfaring søges til kunde i Storkøbenhavn Ambitiøs REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorer søges til medievirksomhed på Østerbro Robust og engageret REGNSKABSANSVARLIG søges til Silicom Denmark A/S i Søborg Erfaren REGNSKABSMEDARBEJDER søges til Rainmaking på Holmen, København K ! Ansvarsbevidst ØKONOMIASSISTENT med flair og interesse for IT søges til Scanavo A/S i Taastrup SOMMERFERIEVIKARER søges til vores mange kunder REGNSKABSMEDARBEJDER med lyst til controlling søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte DEBITORBOGHOLDER med stort drive søges til vores emnebank BOGHOLDER med ejendomserfaring søges til kunde i København REVISOR eller erfaren BOGHOLDER søges til OLSENS REVISION i København Stillet i BERO: REGNSKABSCHEF med hands-on søges til LESSOR Group i Allerød Tysktalende proaktiv REGNSKABSASSISTENT med fokus på debitorer søges til LEMAN i Greve REGNSKABSCHEF søges til spændende international virksomhed i Københavns Lufthavn i Kastrup REGNSKABSCHEF søges til spændende virksomhed i Kbh. K BUSINESS CONTROLLERE med stort drive søges til vores emnebank