Interim Rekruttering

Find din næste vikar gennem Active Search

Active Search har specialiseret sig i interim rekruttering inden for økonomi- og regnskabsområdet. Vi forstår nødvendigheden af at jeres virksomhed hurtigst muligt får tilknyttet en kompetent og omstillingsparat vikar.  

Vi er Danmarks førende rekrutteringsbureau København – læs meget mere om vores services.

Effektiv rekruttering

Vores database indeholder mere end 7000 profiler, der alle har været igennem faglige tests og interviews for at komme med i vores database. Vores konsulenter har mange års erfaring inden for interim rekruttering på økonomi- og regnskabsområdet, og har fokus på en grundig, men effektiv rekruttering. Hvis kandidaten ikke lever op til jeres forventninger, tilbyder vi desuden en seks måneders genansættelsesgaranti, hvor I vil få anvist en ny vikar, der passer på profilen.

Skal du bruge en interim controller -business eller financial? Så læs mere her. 

Spar på omkostningerne ved vikar rekruttering

Når I leder efter hjælp til interim rekruttering, grundet sygdom, barsel eller noget tredje, forstå vi i Active Search, at tid er penge. Ved at få hjælp af Active Search vil I derfor kunne spare omkostningerne forbundet med produktion af jobopslag, oprettelse af dyre annoncer og efterfølgende interviews. Active Search står for dette, så I kan bruge jeres ressourcer og tid på noget andet.

Benyt dig af vores interim rekruttering i dag!

Kontakt os nu og hør mere om jeres muligheder. I kan fange os på 70 22 77 99 eller sende en mail til mail@activesearch.dk

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job

ØKONOMIMEDARBEJDER med ambitioner og lyst til mere søges til virksomhed i Slangerup REGNSKABSCHEF søges til spændende familieejet virksomhed i Herlev REGNSKABSANSVARLIG søges til Out of Home Media på Østerbro Barselsvikar – JUNIOR CONTROLLER – søges for vores kunde Essilor, København S. Erfaren lønbogholder søges til international virksomhed i den maritime industri TEAMLEDER for debet/kredit-afdeling søges til kunde i Storkøbenhavn FINANCIAL CONTROLLER med produktionserfaring søges til kunde i Storkøbenhavn Ambitiøs REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorer søges til medievirksomhed på Østerbro Robust og engageret REGNSKABSANSVARLIG søges til Silicom Denmark A/S i Søborg Erfaren REGNSKABSMEDARBEJDER søges til Rainmaking på Holmen, København K ! Ansvarsbevidst ØKONOMIASSISTENT med flair og interesse for IT søges til Scanavo A/S i Taastrup SOMMERFERIEVIKARER søges til vores mange kunder REGNSKABSMEDARBEJDER med lyst til controlling søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte DEBITORBOGHOLDER med stort drive søges til vores emnebank BOGHOLDER med ejendomserfaring søges til kunde i København REVISOR eller erfaren BOGHOLDER søges til OLSENS REVISION i København Stillet i BERO: REGNSKABSCHEF med hands-on søges til LESSOR Group i Allerød Tysktalende proaktiv REGNSKABSASSISTENT med fokus på debitorer søges til LEMAN i Greve REGNSKABSCHEF søges til spændende international virksomhed i Københavns Lufthavn i Kastrup REGNSKABSCHEF søges til spændende virksomhed i Kbh. K BUSINESS CONTROLLERE med stort drive søges til vores emnebank