Interim Rekruttering

Find din næste vikar gennem Active Search

Active Search har specialiseret sig i interim rekruttering inden for økonomi- og regnskabsområdet. Vi forstår nødvendigheden af at jeres virksomhed hurtigst muligt får tilknyttet en kompetent og omstillingsparat vikar.  

Vi er Danmarks førende rekrutteringsbureau København – læs meget mere om vores services.

Effektiv rekruttering

Vores database indeholder mere end 7000 profiler, der alle har været igennem faglige tests og interviews for at komme med i vores database. Vores konsulenter har mange års erfaring inden for interim rekruttering på økonomi- og regnskabsområdet, og har fokus på en grundig, men effektiv rekruttering. Hvis kandidaten ikke lever op til jeres forventninger, tilbyder vi desuden en seks måneders genansættelsesgaranti, hvor I vil få anvist en ny vikar, der passer på profilen.

Skal du bruge en interim controller -business eller financial? Så læs mere her. 

Spar på omkostningerne ved vikar rekruttering

Når I leder efter hjælp til interim rekruttering, grundet sygdom, barsel eller noget tredje, forstå vi i Active Search, at tid er penge. Ved at få hjælp af Active Search vil I derfor kunne spare omkostningerne forbundet med produktion af jobopslag, oprettelse af dyre annoncer og efterfølgende interviews. Active Search står for dette, så I kan bruge jeres ressourcer og tid på noget andet.

Benyt dig af vores interim rekruttering i dag!

Kontakt os nu og hør mere om jeres muligheder. I kan fange os på 70 22 77 99 eller sende en mail til mail@activesearch.dk

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job..

Selvstændig og initiativrig KREDITORBOGHOLDER søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig DEBITORBOGHOLDER med gennemslagskraft søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig og forandringsparat REGNSKABSMEDARBEJDER søges til større skandinavisk virksomhed med hovedsæde i København DELTIDSBOGHOLDER – 3 dage om ugen – søges til Holmelin Properties i Charlottenlund CONTROLLER ASSISTENT søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte (30-37 timer pr. uge) REGNSKABSMEDARBEJDER/CONTROLLER søges til spændende stilling i Roskilde Engageret NORDIC BUSINESS CONTROLLER søges til nyoprettet stilling hos Brenntag Nordic Erfaren EJENDOMSADMINISTRATOR søges til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorerne søges til STIGA A/S i Brøndby. Junior CONTROLLER, der er ”sulten” efter spændende og udfordrende opgaver, søges til nyoprettet stilling hos FB Gruppen A/S i Valby CONTROLLER ASSISTENT til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER søges til virksomhed på Østerbro Erfaren REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) Junior REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) BOGHOLDER/HR søges til KRESTON CM i København (30-37 timer pr. uge) BUSINESS CONTROLLER søges til spændende virksomhed i city FINANCIAL CONTROLLER søges til spændende stilling hos Brenntag Nordic i Ballerup REGNSKABS- OG ADMINISTRATIONSANSVARLIG søges til kunde i Kbh. K. Fleksibel REGNSKABSMEDARBEJDER søges til GaveFabrikken A/S i Valby