Kreditorbogholder

Find din kreditorbogholder gennem Active Search

Leder jeres firma efter en kompetent kreditorbogholder, så står Active Search klar til at hjælpe jer gennem processen. Kreditorstyring og kreditorbogholderi er en basal del af en virksomheds trivsel, og den rette medarbejder til jobbet er essentiel. Hos Active Search får du adgang til et stort udvalg af fagligt kompetente kandidater til jobbet som kreditorbogholder og inden for regnskabs- og økonomiområdet generelt.

Få den rette hjælp og det rette match

Konsulenterne hos Active Search har mange års erfaring og ekspertise med udarbejdelse af stillingsopslag og med rekrutteringsfaget generelt. Alle potentielle kandidater til stillingen som kreditorbogholder gennemgår en grundig screening i form af tests og interviews. På det grundlag er vores konsulenter derfor i stand til at udvælge netop den profil, der matcher lige din virksomheds ønsker til en kreditbogholder.

Skulle samarbejdet med en af vores kandidater mod forventning ikke leve op til jeres forventninger, tilbyder Active Search dertil seks måneders garanti. Det vil sige, at I omkostningsfrit får tildelt en ny kandidat til jobbet inden for seks måneder.

Få hold på din kreditorstyring og find din kreditorbogholder nu

Kontakt os og hør nærmere om vores kandidater til jobbet som kreditorbogholder. Ring til os på tlf.: 70 22 77 99 eller send en mail til info@activesearch.dk.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Kandidatavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Kandidatavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her