Kreditorbogholder

Find din kreditorbogholder gennem Active Search

Leder jeres firma efter en kompetent kreditorbogholder, så står Active Search klar til at hjælpe jer gennem processen. Kreditorstyring og kreditorbogholderi er en basal del af en virksomheds trivsel, og den rette medarbejder til jobbet er essentiel. Hos Active Search får du adgang til et stort udvalg af fagligt kompetente kandidater til jobbet som kreditorbogholder og inden for regnskabs- og økonomiområdet generelt.

Få den rette hjælp og det rette match

Konsulenterne hos Active Search har mange års erfaring og ekspertise med udarbejdelse af stillingsopslag og med rekrutteringsfaget generelt. Alle potentielle kandidater til stillingen som kreditorbogholder gennemgår en grundig screening i form af tests og interviews. På det grundlag er vores konsulenter derfor i stand til at udvælge netop den profil, der matcher lige din virksomheds ønsker til en kreditbogholder.

Skulle samarbejdet med en af vores kandidater mod forventning ikke leve op til jeres forventninger, tilbyder Active Search dertil seks måneders garanti. Det vil sige, at I omkostningsfrit får tildelt en ny kandidat til jobbet inden for seks måneder.

Få hold på din kreditorstyring og find din kreditorbogholder nu

Kontakt os og hør nærmere om vores kandidater til jobbet som kreditorbogholder. Ring til os på tlf.: 70 22 77 99 eller send en mail til mail@activesearch.dk.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job

ØKONOMIMEDARBEJDER med ambitioner og lyst til mere søges til virksomhed i Slangerup REGNSKABSCHEF søges til spændende familieejet virksomhed i Herlev REGNSKABSANSVARLIG søges til Out of Home Media på Østerbro Barselsvikar – JUNIOR CONTROLLER – søges for vores kunde Essilor, København S. Erfaren lønbogholder søges til international virksomhed i den maritime industri TEAMLEDER for debet/kredit-afdeling søges til kunde i Storkøbenhavn FINANCIAL CONTROLLER med produktionserfaring søges til kunde i Storkøbenhavn Ambitiøs REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorer søges til medievirksomhed på Østerbro Robust og engageret REGNSKABSANSVARLIG søges til Silicom Denmark A/S i Søborg Erfaren REGNSKABSMEDARBEJDER søges til Rainmaking på Holmen, København K ! Ansvarsbevidst ØKONOMIASSISTENT med flair og interesse for IT søges til Scanavo A/S i Taastrup SOMMERFERIEVIKARER søges til vores mange kunder REGNSKABSMEDARBEJDER med lyst til controlling søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte DEBITORBOGHOLDER med stort drive søges til vores emnebank BOGHOLDER med ejendomserfaring søges til kunde i København REVISOR eller erfaren BOGHOLDER søges til OLSENS REVISION i København Stillet i BERO: REGNSKABSCHEF med hands-on søges til LESSOR Group i Allerød Tysktalende proaktiv REGNSKABSASSISTENT med fokus på debitorer søges til LEMAN i Greve REGNSKABSCHEF søges til spændende international virksomhed i Københavns Lufthavn i Kastrup REGNSKABSCHEF søges til spændende virksomhed i Kbh. K BUSINESS CONTROLLERE med stort drive søges til vores emnebank