Kreditorbogholder

Find din kreditorbogholder gennem Active Search

Leder jeres firma efter en kompetent kreditorbogholder, så står Active Search klar til at hjælpe jer gennem processen. Kreditorstyring og kreditorbogholderi er en basal del af en virksomheds trivsel, og den rette medarbejder til jobbet er essentiel. Hos Active Search får du adgang til et stort udvalg af fagligt kompetente kandidater til jobbet som kreditorbogholder og inden for regnskabs- og økonomiområdet generelt.

Få den rette hjælp og det rette match

Konsulenterne hos Active Search har mange års erfaring og ekspertise med udarbejdelse af stillingsopslag og med rekrutteringsfaget generelt. Alle potentielle kandidater til stillingen som kreditorbogholder gennemgår en grundig screening i form af tests og interviews. På det grundlag er vores konsulenter derfor i stand til at udvælge netop den profil, der matcher lige din virksomheds ønsker til en kreditbogholder.

Skulle samarbejdet med en af vores kandidater mod forventning ikke leve op til jeres forventninger, tilbyder Active Search dertil seks måneders garanti. Det vil sige, at I omkostningsfrit får tildelt en ny kandidat til jobbet inden for seks måneder.

Få hold på din kreditorstyring og find din kreditorbogholder nu

Kontakt os og hør nærmere om vores kandidater til jobbet som kreditorbogholder. Ring til os på tlf.: 70 22 77 99 eller send en mail til mail@activesearch.dk.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job..

Selvstændig og initiativrig KREDITORBOGHOLDER søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig DEBITORBOGHOLDER med gennemslagskraft søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig og forandringsparat REGNSKABSMEDARBEJDER søges til større skandinavisk virksomhed med hovedsæde i København DELTIDSBOGHOLDER – 3 dage om ugen – søges til Holmelin Properties i Charlottenlund CONTROLLER ASSISTENT søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte (30-37 timer pr. uge) REGNSKABSMEDARBEJDER/CONTROLLER søges til spændende stilling i Roskilde Engageret NORDIC BUSINESS CONTROLLER søges til nyoprettet stilling hos Brenntag Nordic Erfaren EJENDOMSADMINISTRATOR søges til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorerne søges til STIGA A/S i Brøndby. Junior CONTROLLER, der er ”sulten” efter spændende og udfordrende opgaver, søges til nyoprettet stilling hos FB Gruppen A/S i Valby CONTROLLER ASSISTENT til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER søges til virksomhed på Østerbro Erfaren REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) Junior REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) BOGHOLDER/HR søges til KRESTON CM i København (30-37 timer pr. uge) BUSINESS CONTROLLER søges til spændende virksomhed i city FINANCIAL CONTROLLER søges til spændende stilling hos Brenntag Nordic i Ballerup REGNSKABS- OG ADMINISTRATIONSANSVARLIG søges til kunde i Kbh. K. Fleksibel REGNSKABSMEDARBEJDER søges til GaveFabrikken A/S i Valby