Kreditorbogholder

Find din kreditorbogholder gennem Active Search

Leder du efter en kompetent kreditorbogholder til din virksomhed? Så står Active Search klar til at hjælpe dig gennem rekrutteringsprocessen. Kreditorstyring og kreditorbogholderi er en vigtig del af en virksomhed, og den rette medarbejder til jobbet er derfor essentiel. Hos Active Search får du adgang til vores database med et stort udvalg af fagligt kompetente kandidater til jobbet som kreditorbogholder samt andre kandidater inden for regnskabs- og økonomiområdet generelt. 

Få den rette hjælp og det rette match

Konsulenterne hos Active Search har mange års erfaring og ekspertise med udarbejdelse af stillingsopslag og med rekrutteringsfaget generelt. Alle potentielle kandidater til stillingen som kreditorbogholder gennemgår en grundig screening i form af personlige tests og interviews. Det er blandt andet på dette grundlag, at vores konsulenter er i stand til at udvælge netop den kandidat, der matcher bedst med din virksomheds behov og ønsker.

Hos Active Search tilbyder vi altid en grundig screening af potentielle kandidater. Vi tilbyder ligeledes rådgivning om stillingsbeskrivelser og annoncer. Yderligere kan vi tilbyde:

  • Aktivt brug af vores jobagent og kandidatnetværk
  • Nyhedsbrev med økonomi- og regnskabskandidater
  • Kvalificerede kandidater der gennemgår regnskabstest og Master® profilanalyse
  • Rekruttering for alle typer virksomheder
  • 6 måneders genbesættelsesgaranti

Active Search giver dig ekstra sikkerhed

I tilfælde af at samarbejdet med en af vores kandidater mod forventning ikke lever op til dine forventninger, så tilbyder Active Search 6 måneders genbesættelsesgaranti. Det vil sige, at du helt omkostningsfrit får tildelt en ny kandidat til jobbet inden for seks måneder.

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig som virksomhed her.

Vi har Danmarks største database af kandidater inden for regnskab og økonomi

Active Search er en af de førende rekrutteringsvirksomheder inden for regnskab og økonomi. Vi har været i branchen siden 1998 og har stor ekspertise på området. Vi hjælper både virksomheder med at finde den rette kandidat, ligesom vi også hjælpe kandidater med at finde den rette stilling. Vi har over 7.000 kvalificerede regnskabs- og økonomikandidater i vores database, så vi er sikre på, at vi også kan hjælpe dig – uanset om du er en arbejdsgiver, der skal finde den rette kandidat, eller om du er en kandidat, der skal opdages af den rette virksomhed.

Lad Active Search hjælpe dig, hvis du står og mangler en kreditorbogholder

Hos Active Search er vi specialister i at matche virksomheder og kandidater. Så hvis du står og mangler en medarbejder til kreditorbogholderi og kreditorstyring, så kontakt os på tlf. 70 22 77 99 eller send os en mail på mail@activesearch.dk og hør nærmere om vores kandidater til jobbet.

 

kreditorbogholder

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Kandidatavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Kandidatavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her