Lønbogholder

Active Search er din samarbejdspartner i søgen efter lønbogholder

Active Search har siden grundlæggelsen i 1998 oparbejdet stor erfaring med rekruttering af medarbejdere til regnskabs- og økonomistillinger. Med mere end 4.600 rekrutteringer til både store og små virksomheder har vi haft stor succes, og vores rådgivere og konsulenter fremstår i dag som nogle af landets bedste inden for branchen.

Hvis en lønbogholder søges til din virksomhed, kan du dermed trygt henvende dig til Active Search, og lade os hjælpe dig med rekrutteringsprocessen.

En lønbogholder har blandt andet til opgave at holde styr på virksomhedens lønadministration og stå for bogføring og afstemning af løn. For at opretholde glade og tilfredse medarbejdere, er det derfor vigtigt at have en kompetent lønbogholder, der har styr på tallene.

Har du brug for rekruttering af en ny medarbejder, så lad os stå for det.

Målrettet og grundig rekruttering

Hos Active Search fokuserer vi imidlertid ikke bare på at finde en lønbogholder, der er god til tal. Vi ønsker at sikre virksomhederne kompetente men også stabile og motiverede medarbejdere. Derfor lægger vi i vores rekrutteringsproces stor vægt på at afholde diverse personanalyser, tests og personlige interviews. Dette mener vi er den bedste metode til at finde den rette medarbejder til den enkelte virksomhed.

Active Search er en effektiv og professionel samarbejdspartner, og vi kan både hjælpe dig med at finde en deltids bogholder eller en bogholder til fastansættelse.

Du er velkommen til at kontakte Active Search på telefon 70 22 77 99 eller mail@activesearch.dk, hvis du ønsker mere information omkring vores rekrutteringsproces.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job

ØKONOMIMEDARBEJDER med ambitioner og lyst til mere søges til virksomhed i Slangerup REGNSKABSCHEF søges til spændende familieejet virksomhed i Herlev REGNSKABSANSVARLIG søges til Out of Home Media på Østerbro Barselsvikar – JUNIOR CONTROLLER – søges for vores kunde Essilor, København S. Erfaren lønbogholder søges til international virksomhed i den maritime industri TEAMLEDER for debet/kredit-afdeling søges til kunde i Storkøbenhavn FINANCIAL CONTROLLER med produktionserfaring søges til kunde i Storkøbenhavn Ambitiøs REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorer søges til medievirksomhed på Østerbro Robust og engageret REGNSKABSANSVARLIG søges til Silicom Denmark A/S i Søborg Erfaren REGNSKABSMEDARBEJDER søges til Rainmaking på Holmen, København K ! Ansvarsbevidst ØKONOMIASSISTENT med flair og interesse for IT søges til Scanavo A/S i Taastrup SOMMERFERIEVIKARER søges til vores mange kunder REGNSKABSMEDARBEJDER med lyst til controlling søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte DEBITORBOGHOLDER med stort drive søges til vores emnebank BOGHOLDER med ejendomserfaring søges til kunde i København REVISOR eller erfaren BOGHOLDER søges til OLSENS REVISION i København Stillet i BERO: REGNSKABSCHEF med hands-on søges til LESSOR Group i Allerød Tysktalende proaktiv REGNSKABSASSISTENT med fokus på debitorer søges til LEMAN i Greve REGNSKABSCHEF søges til spændende international virksomhed i Københavns Lufthavn i Kastrup REGNSKABSCHEF søges til spændende virksomhed i Kbh. K BUSINESS CONTROLLERE med stort drive søges til vores emnebank