Lønkonsulent

Vi hjælper dig med det rette lønkonsulent job

Vores dygtige og erfarne rådgivere og konsulenter, sørger for at dine kompetencer bliver præsenteret for den rette arbejdsgiver. Det eneste du skal gøre er, at tilmelde dig vores emnebank.

Upload dit CV til vores emnebank

Det kan en stilling som lønkonsulent betyde for dig

Vi finder en arbejdsplads til dig, der har sætter pris på dine evner og kompetencer samtidig med, at vi sørger for, at du vil møde en masse spændende opgaver og udfordringer. Som lønkonsulent er du parat til, at arbejde med:

  • Administration
  • Løn
  • Bogføring

 

Lønkonsulenter er oftest ansat i lønbureauer, hvor de blandt andet varetager udarbejdelsen af lønninger for mindre eller mellemstore virksomheder. På baggrund af dette kan du forvente følgende af et job som lønkonsulent:

  • Daglig omgang med tal.
  • Muligheden for at arbejde analytisk.
  • En struktureret hverdag.
  • Kontrol af lønindplacering.
  • Indberetning af oprettelser, ændringer, fratrædelser m.v. i lønsystemet.

 

Med disse arbejdsområder vil du overordnet blive ekspert i, at håndtere virksomheders lønadministration.

Derfor kan du stole på vores ekspertise

Active Search har siden grundlæggelsen i 1998 oparbejdet stor erfaring med rekruttering af medarbejdere til blandt andet lønkonsulent stillinger, samt vejledning i lønkonsulent løn.

Med mere end 4.600 rekrutteringer til både store og små virksomheder har vi haft stor succes, og vores rådgivere og konsulenter fremstår i dag som landets bedste inden for branchen.

Med Danmarks største database, på over 7000 kvalificerede regnskabs- og økonomikandidater, sikrer vi at både du og virksomheden opnår det rigtige match.

Men husk, at før du bliver taget i betragtning, skal du først uploade dit CV til vores emnebank.

Målrettet og grundig rekruttering

Hos Active Search fokuserer vi imidlertid ikke bare på at finde dig en arbejdsplads, der har brug for en, som er god til tal. Vi ønsker, at sikre at virksomheden sætter pris på at få en medarbejder, der også er kompetent, stabil og yderst motiveret.

Her hos Active Search er vi effektive og professionelle, og vi håber, at vi kan få lov til at hjælpe dig videre i din jobsøgning.

Vi kan både være behjælpelig med at finde en lønkonsulent stilling til fastansættelse eller som et vikariat. Fortæl os, hvad du foretrækker i din tilmelding.

Har du spørgsmål til, hvordan du uploader dit CV/tilmelder dig emnebanken er velkommen til at kontakte Active Search på telefon 70 22 77 99 eller info@activesearch.dk. Vi ser frem til at præsentere dig for vores kunder.

Lønkonsulent

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Kandidatavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Kandidatavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her