Lønstatistik

I Active Search er det vigtigt for os at informere om vores kandidaters lønniveau fra starten, så I som virksomhed har mulighed for at danne jer et indtryk af lønkravene og vurdere, om det stemmer overens med jeres forventninger.

Hver måned udkommer vores emneavis, der viser et lille udvalg af vores mange kandidater med stillingsbetegnelse, køn, alder, uddannelsesbaggrund, erfaring og et forslag til en samlet lønpakke. Kandidaternes lønniveau tager udgangspunkt i normale lønkrav og er beregnet ud fra kandidaternes anciennitet, erfaring, tidligere lønniveau og uddannelse. Det er vores lønstatistik.

Eksempler på normalløn for vores kandidater
Lønniveauet differentierer naturligvis meget fra kandidat til kandidat, og med mindre der foreligger overenskomster, kan lønnen forhandles. Lønnen bliver i vores emneavis altid opgivet som en samlet lønpakke. Eksempler på en normal løn for et udvalg af vores kandidater:

• Regnskabsassistent: 32.000 kr.
• Selvstændig bogholder: 44.000 kr.
• Debitorbogholder: 34.000 kr.
• Regnskabs-/økonomichef: 50.000/70.000 kr.

Læs mere om kandidaternes lønpakke, uddannelsesmæssige baggrund, erhvervserfaring og kompetencer inden for IT og sprog i vores emneavis her.

Active Search er Danmarks førende rekrutteringsbureau inden for regnskab og økonomi. Vi har vores egen database med over 7.000 kvalificerede kandidater, som alle er regnskabstestet. Vi står klar til at hjælpe din virksomhed med at finde den helt rigtige kandidat, og ønsker du mere information om vores kandidater eller vores lønstatistik, så kontakt os på telefon 70 22 77 99.

Du kan også få tilsendt vores nyhedsbrev og emneavis ved at tilmelde dig her.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job..

Selvstændig DEBITORBOGHOLDER med gennemslagskraft søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig og initiativrig KREDITORBOGHOLDER søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig og forandringsparat REGNSKABSMEDARBEJDER søges til større skandinavisk virksomhed med hovedsæde i København DELTIDSBOGHOLDER – 3 dage om ugen – søges til Holmelin Properties i Charlottenlund CONTROLLER ASSISTENT søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte (30-37 timer pr. uge) REGNSKABSMEDARBEJDER/CONTROLLER søges til spændende stilling i Roskilde Engageret NORDIC BUSINESS CONTROLLER søges til nyoprettet stilling hos Brenntag Nordic Erfaren EJENDOMSADMINISTRATOR søges til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorerne søges til STIGA A/S i Brøndby. Junior CONTROLLER, der er ”sulten” efter spændende og udfordrende opgaver, søges til nyoprettet stilling hos FB Gruppen A/S i Valby CONTROLLER ASSISTENT til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER søges til virksomhed på Østerbro Erfaren REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) Junior REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) BOGHOLDER/HR søges til KRESTON CM i København (30-37 timer pr. uge) BUSINESS CONTROLLER søges til spændende virksomhed i city FINANCIAL CONTROLLER søges til spændende stilling hos Brenntag Nordic i Ballerup REGNSKABS- OG ADMINISTRATIONSANSVARLIG søges til kunde i Kbh. K. Fleksibel REGNSKABSMEDARBEJDER søges til GaveFabrikken A/S i Valby