Lønstatistik

I Active Search er det vigtigt for os at informere om vores kandidaters lønniveau fra starten, så I som virksomhed har mulighed for at danne jer et indtryk af lønkravene og vurdere, om det stemmer overens med jeres forventninger.

Hver måned udkommer vores emneavis, der viser et lille udvalg af vores mange kandidater med stillingsbetegnelse, køn, alder, uddannelsesbaggrund, erfaring og et forslag til en samlet lønpakke. Kandidaternes lønniveau tager udgangspunkt i normale lønkrav og er beregnet ud fra kandidaternes anciennitet, erfaring, tidligere lønniveau og uddannelse. Det er vores lønstatistik.

Eksempler på normalløn for vores kandidater
Lønniveauet differentierer naturligvis meget fra kandidat til kandidat, og med mindre der foreligger overenskomster, kan lønnen forhandles. Lønnen bliver i vores emneavis altid opgivet som en samlet lønpakke. Eksempler på en normal løn for et udvalg af vores kandidater:

• Regnskabsassistent: 32.000 kr.
• Selvstændig bogholder: 44.000 kr.
• Debitorbogholder: 34.000 kr.
• Regnskabs-/økonomichef: 50.000/70.000 kr.

Læs mere om kandidaternes lønpakke, uddannelsesmæssige baggrund, erhvervserfaring og kompetencer inden for IT og sprog i vores emneavis her.

Active Search er Danmarks førende rekrutteringsbureau inden for regnskab og økonomi. Vi har vores egen database med over 7.000 kvalificerede kandidater, som alle er regnskabstestet. Vi står klar til at hjælpe din virksomhed med at finde den helt rigtige kandidat, og ønsker du mere information om vores kandidater eller vores lønstatistik, så kontakt os på telefon 70 22 77 99.

Du kan også få tilsendt vores nyhedsbrev og emneavis ved at tilmelde dig her.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job

ØKONOMIMEDARBEJDER med ambitioner og lyst til mere søges til virksomhed i Slangerup REGNSKABSCHEF søges til spændende familieejet virksomhed i Herlev REGNSKABSANSVARLIG søges til Out of Home Media på Østerbro Barselsvikar – JUNIOR CONTROLLER – søges for vores kunde Essilor, København S. Erfaren lønbogholder søges til international virksomhed i den maritime industri TEAMLEDER for debet/kredit-afdeling søges til kunde i Storkøbenhavn FINANCIAL CONTROLLER med produktionserfaring søges til kunde i Storkøbenhavn Ambitiøs REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorer søges til medievirksomhed på Østerbro Robust og engageret REGNSKABSANSVARLIG søges til Silicom Denmark A/S i Søborg Erfaren REGNSKABSMEDARBEJDER søges til Rainmaking på Holmen, København K ! Ansvarsbevidst ØKONOMIASSISTENT med flair og interesse for IT søges til Scanavo A/S i Taastrup SOMMERFERIEVIKARER søges til vores mange kunder REGNSKABSMEDARBEJDER med lyst til controlling søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte DEBITORBOGHOLDER med stort drive søges til vores emnebank BOGHOLDER med ejendomserfaring søges til kunde i København REVISOR eller erfaren BOGHOLDER søges til OLSENS REVISION i København Stillet i BERO: REGNSKABSCHEF med hands-on søges til LESSOR Group i Allerød Tysktalende proaktiv REGNSKABSASSISTENT med fokus på debitorer søges til LEMAN i Greve REGNSKABSCHEF søges til spændende international virksomhed i Københavns Lufthavn i Kastrup REGNSKABSCHEF søges til spændende virksomhed i Kbh. K BUSINESS CONTROLLERE med stort drive søges til vores emnebank