Ny regnskab medarbejder

Active Search finder det rette match

Active Search er et stærkt team af rådgivere og konsulenter med ekspertise inden for rekruttering af økonomi- og regnskabsmedarbejdere. Vi har stor erfaring med at udarbejde stillingsbeskrivelser og annoncer og en god forståelse for, hvilken type regnskab medarbejder, der passer til den enkelte stilling og virksomhed.

For virksomheder: Vi finder din nye regnskabsmedarbejder

Søger din virksomhed efter en ny regnskabsmedarbejder, kan vi hjælpe jer. Active Search har Danmarks største database af økonomi- og regnskabsmedarbejdere. Vi foretager altid en grundig screening af potentielle kandidater, før vi præsenterer dem, vi mener egner sig bedst til netop din virksomhed.

Vi hjælper dig med rekrutteringen af jeres nye regnskabsmedarbejder – fra start til slut. Og skulle det mod forventning vise sig at være et uheldigt match, tilbyder vi 6 måneders garanti. Det betyder, at vi omkostningsfrit finder en ny kandidat til jobbet.

Leder du efter en revisorassistent? Se hvordan Active Search kan hjælpe dig med at finde den perfekte kandidat her.

For kandidater: Tilmeld dig vores emnebank

Er du interesseret i et job som regnskabsmedarbejder, kan du tilmelde dig vores emnebank og få adgang til de bedste jobtilbud inden for regnskab og økonomi.

Vil du høre mere om, hvordan Active Search kan bistå i rekrutteringsprocessen af en ny regnskab medarbejder, så kontakt os allerede i dag på 70 22 77 99 eller skriv til mail@activesearch.dk

ny regnskab medarbejder

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job..

Selvstændig og initiativrig KREDITORBOGHOLDER søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig DEBITORBOGHOLDER med gennemslagskraft søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig og forandringsparat REGNSKABSMEDARBEJDER søges til større skandinavisk virksomhed med hovedsæde i København DELTIDSBOGHOLDER – 3 dage om ugen – søges til Holmelin Properties i Charlottenlund CONTROLLER ASSISTENT søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte (30-37 timer pr. uge) REGNSKABSMEDARBEJDER/CONTROLLER søges til spændende stilling i Roskilde Engageret NORDIC BUSINESS CONTROLLER søges til nyoprettet stilling hos Brenntag Nordic Erfaren EJENDOMSADMINISTRATOR søges til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorerne søges til STIGA A/S i Brøndby. Junior CONTROLLER, der er ”sulten” efter spændende og udfordrende opgaver, søges til nyoprettet stilling hos FB Gruppen A/S i Valby CONTROLLER ASSISTENT til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER søges til virksomhed på Østerbro Erfaren REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) Junior REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) BOGHOLDER/HR søges til KRESTON CM i København (30-37 timer pr. uge) BUSINESS CONTROLLER søges til spændende virksomhed i city FINANCIAL CONTROLLER søges til spændende stilling hos Brenntag Nordic i Ballerup REGNSKABS- OG ADMINISTRATIONSANSVARLIG søges til kunde i Kbh. K. Fleksibel REGNSKABSMEDARBEJDER søges til GaveFabrikken A/S i Valby