Ny regnskab medarbejder

Active Search finder det rette match

Active Search er et stærkt team af rådgivere og konsulenter med ekspertise inden for rekruttering af økonomi- og regnskabsmedarbejdere. Vi har stor erfaring med at udarbejde stillingsbeskrivelser og annoncer og en god forståelse for, hvilken type regnskab medarbejder, der passer til den enkelte stilling og virksomhed.

For virksomheder: Vi finder din nye regnskabsmedarbejder

Søger din virksomhed efter en ny regnskabsmedarbejder, kan vi hjælpe jer. Active Search har Danmarks største database af økonomi- og regnskabsmedarbejdere. Vi foretager altid en grundig screening af potentielle kandidater, før vi præsenterer dem, vi mener egner sig bedst til netop din virksomhed.

Vi hjælper dig med rekrutteringen af jeres nye regnskabsmedarbejder – fra start til slut. Og skulle det mod forventning vise sig at være et uheldigt match, tilbyder vi 6 måneders garanti. Det betyder, at vi omkostningsfrit finder en ny kandidat til jobbet.

Leder du efter en revisorassistent? Se hvordan Active Search kan hjælpe dig med at finde den perfekte kandidat her.

For kandidater: Tilmeld dig vores emnebank

Er du interesseret i et job som regnskabsmedarbejder, kan du tilmelde dig vores emnebank og få adgang til de bedste jobtilbud inden for regnskab og økonomi.

Vil du høre mere om, hvordan Active Search kan bistå i rekrutteringsprocessen af en ny regnskab medarbejder, så kontakt os allerede i dag på 70 22 77 99 eller skriv til info@activesearch.dk

ny regnskab medarbejder

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Kandidatavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Kandidatavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her