Økonomiassistent

Lad Active Search finde din nye økonomiassistent

Et sikkert økonomisk grundlag er en af grundstenene for, at få en succesfuld virksomhed. Derfor er det vigtigt, at I har de helt rigtige medarbejdere til, at håndtere jeres økonomi. En økonomi assistent vil kunne hjælpe jeres virksomhed med en lang række forskellige økonomiopgaver som for eksempel:

 • Bogføring af dokumenter og bilag.
 • Udarbejdelse af dags– og månedsregnskaber.
 • Afstemning.
 • Bogføring af moms og meget mere.

Målrettet og fokuseret rekruttering

Vi er en velrenommeret virksomhed, som præsterer en høj succesrate. Det er essentielt for os, at du får den helt rette medarbejder, og at fejlansættelsesprocenten er minimal. Vi er specialister i, at sammensætte virksomheder med de rette medarbejdere, og står gerne for hele rekrutteringsprocessen. På den måde slipper I for en meget tidskrævende proces.

Vi tilbyder, at håndtere rekrutteringsprocessen, hvor vi blandt andet står for:

 • Formidling af stillingsbeskrivelse.
 • Indrykning af jobannoncer på de relevante sites.
 • Gennemgang af kandidater i vores egen emnebank.
 • Henvendelser fra interesserede kandidater.
 • Behandling af de indkomne ansøgninger.
 • Udvælgelse af den rette kandidat gennem indledende interviews og relevante tests.
 • Indhentning af materiale herunder f.eks. straffeattest og referencer.
 • Kontraktindgåelse og afslag til de øvrige kandidater.

Det gode match

Med os som samarbejdspartner i jeres rekrutteringsproces garanterer vi, at I opnår det rette match med jeres kommende økonomi assistent. Vi tilbyder 6 måneders garanti, hvis I, mod forventning, ikke oplever vores kandidat som værende det perfekte match. Skulle dette være tilfældet finder vi omkostningsfrit en ny kandidat til jer.

Vi bistår med rådgivning helt fra start til slut, og hjælper også gerne med at fastsætte den rette økonomiassistent løn, assistere ved kontraktskrivning, samt hole opfølgende møder med både jer og kandidaten efter nogle måneders ansættelse.

Vi har hjulpet en lang række virksomheder – lad jeres blive den næste

Vi har lang erfaring med, at udvælge de bedste kandidater og vi har mange tilfredse kunder.

Du kan læse vores referencer her.

Vi tilbyder rekruttering af medarbejdere fra flere forskellige fag, i både faste stillinger og vikariater. I kan læse mere om, hvilke specifikke profiler vi har i vores database her.

Kontakt

Skal vi hjælpe dig med, at finde din kommende økonomiassistent, så kontakt os på 70 22 77 99 eller send en mail til os på mail@activesearch.dk.


Seneste Emneavis

Tilmed dig via formularen, og modtag den seneste emneavis.

Sommertid er ferietid

Vi har erfaret, at vores kunder tit og ofte pga. personalets sommerferie mangler folk i regnskabs- og økonomiafdelingen. Der skal stadig faktureres, betales regninger og løn, og så mangler det faste personale til håndteringen af disse opgaver.

Derfor har I brug for Active Search, da vi udover at rekruttere til fastansættelser, også meget gerne bistår med at rekruttere vikarer for en periode af minimum 1-2 måneder. 

Så ring endelig til os og få hjælp - både til fastansættelse og vikariat.

Vi er her nu og hele sommeren. 

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Vores rekrutteringsproces

Vores rekrutteringsproces

Sådan rekrutterer vi:

 • Indledende afdækningsmøde. Jobbeskrivelse samt krav til kandidatens kvalifikationer og lønniveau m.v. defineres. Skriftlig ordrebekræftelse med bl.a. genbesættelsesgaranti
 • Udarbejdelse af stillingsbeskrivelse og jobannoncer
 • Søgning i egen emnebank og i henvendelser på annoncer
 • Screening og behandling (herunder afslag) på ansøgninger
 • Udvælgelse af kandidater til indledende interview samt tests
 • Interview og tests (regnskabstest m.v. samt Master personlighedstest)
 • Der præsenteres kvalificerede kandidater for kunden
 • Der aftales samtaler hos kunden
 • Samtaler hos kunden og kundens valg af kandidat
 • Indhentning af straffeattest og referencer
 • Endelig aftale mellem kunde og kandidat samt kontraktskrivning
 • Opfølgningsmøde med kunde og kandidat efter nogle måneders ansættelse
 • Professionel sparring på alle niveauer under hele processen

I/S Ugebladsdistributionen

Da vi medio 2016 stod overfor en akut mangel på en dygtig regnskabsassistent med erfaring indenfor debitorhåndtering valgte jeg, at tage kontakt til Active Search – et rekrutteringsfirma som jeg aldrig tidligere havde været i kontakt med.

Efter en hurtig screening af vores behov og vores virksomhed fremtryllede Active Search tre på papiret yderst kompetente bud på vores nye medarbejder. På baggrund af præsentationer udarbejdet af Active Search fandt vi hurtigt den bedste profil – en medarbejder som vi efter 13 ugers ”try and hire” har fastansat.

Processen fra første kontakt til Active Search til en ny medarbejder var klar til ansættelse var hurtigt og professionelt styret af Active Search. Vi kunne således efter et forløb på ganske få uger trykke hånd med vores nye medarbejder.

Med baggrund i ovenstående oplevelse vil jeg ikke tøve med, at anbefale Active Search og vil selv – med sikkerhed – tage kontakt til Active Search såfremt nye rekrutteringsopgaver melder sig.

Henrik Tronier
Økonomidirektør
I/S UGEBLADSDISTRIBUTIONEN

ugebladsdistributionen

 

CFO – FB Gruppen A/S

FB Gruppen erhvervede i begyndelsen af 2016 det gamle Grønttorv i Valby, og ret hurtigt blev en udvidelse af controllerfunktionen nødvendig. Efter en proces, hvor vi selv forsøgte at finde en kandidat, besluttede vi at indgå et samarbejde med et rekrutteringsfirma. Vi talte med flere, og var ikke afvisende overfor hverken search eller selection.

Mødet med Active Search blev sat op med meget kort varsel, og Corinne Frey var straks klar til en dialog, og mødte velforberedt og interesseret op til vores første møde. Corinne var god til at stille de relevante spørgsmål og i fællesskab fik vi defineret den rette profil – med lidt ændringer til vores oprindelige tanker. Active Search var overbevist om, at de kunne løse opgaven via deres netværk, så vi blev enige om at igangsætte med det samme.

I løbet af få uger testede vi den ”optimale” profil af med rekrutteringskonsulenten, og ganske hurtigt herefter blev vi præsenteret for en række kandidater, der kunne løse ”opgaven”, men alligevel var så forskellige, at der var en reel forskel. Det var en god proces fordi vi derved havde god mulighed for at matche kandidaterne op mod resten af vores organisation. Undervejs var Corinne Frey god til løbende at holde os orienteret om den igangværende opgave, så vi hele tiden fornemmede vi var i et aktivt forløb. Bare 5 uger efter vores første møde, skrev vi kontrakt med vores nye controller. Selvom det gik hurtigt, følte vi ikke på noget tidspunkt, at det gik for hurtigt. Det har været et rigtig fint forløb, og det er kun naturligt for os, at give Active Search vores bedste anbefalinger til andre virksomheder i samme situation, som vi var i.

Christian Jørgensen
CFO
FB Gruppen A/S

 

FB-gruppen