Økonomichef søges

Active Search er den ideelle samarbejdspartner, hvis du skal have nye medarbejdere

En dygtig økonomichef, der samtidig er ledig på markedet, er ikke let at finde. For at kunne besidde denne stilling skal man både have forretningsforståelse og lederegenskaber, foruden kvalifikationer inden for blandt andet eksternt regnskab, intern økonomistyring og risk og performance management.

Konkurrencen er derfor stor, og i tilfælde hvor en økonomichef søges til din virksomhed, kan det derfor være strategisk klogt at benytte sig af et professionelt rekrutteringsbureau, og hos Active Search kan vi både tilbyde professionel og effektiv service inden for rekruttering af medarbejdere på regnskabs- og økonomiområdet.

Stor succes med rekruttering af økonomichefer

Active Search har en lang række dygtige konsulenter med mange års erfaring i rekruttering. Vi ved således hvordan stillingsbeskrivelser og annoncer skal udarbejdes for at finde den rette medarbejder, og gennem grundig screening har vi over årene sikret en høj succesrate i rekrutteringer samt en lav fejlansættelsesprocent. Hvis en økonomichef søges til din virksomhed, kan du dermed trygt overlade ansvaret til os.

Ender det med en ansættelse af økonomichef på vores anbefaling, udgør honoraret en vis procentdel af den samlede årlige lønpakke (inkl. pension). Ansættes en økonomichef på deltid eller i et vikariat, afhænger honoraret af ansættelsens karakter.

Hvis du leder efter en økonomi direktør, kan du se hvordan vi hjælper din gennem processen. 

Du kan finde mere information på vores hjemmeside, og har du yderligere spørgsmål omkring rekruttering af en økonomichef, kan du ringe til os på 70 22 77 99 eller mail@activesearch.dk.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job

ØKONOMIMEDARBEJDER med ambitioner og lyst til mere søges til virksomhed i Slangerup REGNSKABSCHEF søges til spændende familieejet virksomhed i Herlev REGNSKABSANSVARLIG søges til Out of Home Media på Østerbro Barselsvikar – JUNIOR CONTROLLER – søges for vores kunde Essilor, København S. Erfaren lønbogholder søges til international virksomhed i den maritime industri TEAMLEDER for debet/kredit-afdeling søges til kunde i Storkøbenhavn FINANCIAL CONTROLLER med produktionserfaring søges til kunde i Storkøbenhavn Ambitiøs REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorer søges til medievirksomhed på Østerbro Robust og engageret REGNSKABSANSVARLIG søges til Silicom Denmark A/S i Søborg Erfaren REGNSKABSMEDARBEJDER søges til Rainmaking på Holmen, København K ! Ansvarsbevidst ØKONOMIASSISTENT med flair og interesse for IT søges til Scanavo A/S i Taastrup SOMMERFERIEVIKARER søges til vores mange kunder REGNSKABSMEDARBEJDER med lyst til controlling søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte DEBITORBOGHOLDER med stort drive søges til vores emnebank BOGHOLDER med ejendomserfaring søges til kunde i København REVISOR eller erfaren BOGHOLDER søges til OLSENS REVISION i København Stillet i BERO: REGNSKABSCHEF med hands-on søges til LESSOR Group i Allerød Tysktalende proaktiv REGNSKABSASSISTENT med fokus på debitorer søges til LEMAN i Greve REGNSKABSCHEF søges til spændende international virksomhed i Københavns Lufthavn i Kastrup REGNSKABSCHEF søges til spændende virksomhed i Kbh. K BUSINESS CONTROLLERE med stort drive søges til vores emnebank