Økonomichef søges

Active Search er den ideelle samarbejdspartner, hvis du skal have nye medarbejdere

En dygtig økonomichef søges, der samtidig er ledig på markedet. For at kunne besidde denne stilling skal man både have forretningsforståelse og lederegenskaber, foruden kvalifikationer inden for blandt andet eksternt regnskab, intern økonomistyring og risk og performance management.

Konkurrencen er derfor stor, og i tilfælde hvor en økonomichef søges til din virksomhed, kan det derfor være strategisk klogt at benytte sig af et professionelt rekrutteringsbureau, og hos Active Search kan vi både tilbyde professionel og effektiv service inden for rekruttering af medarbejdere på regnskabs- og økonomiområdet.

Stor succes når økonomichef søges

Active Search har en lang række dygtige konsulenter med mange års erfaring i rekruttering. Vi ved således hvordan stillingsbeskrivelser og annoncer skal udarbejdes for at finde den rette medarbejder, og gennem grundig screening har vi over årene sikret en høj succesrate i rekrutteringer samt en lav fejlansættelsesprocent. Hvis en økonomichef søges til din virksomhed, kan du dermed trygt overlade ansvaret til os.

Ender det med en ansættelse af økonomichef på vores anbefaling, udgør honoraret en vis procentdel af den samlede årlige lønpakke (inkl. pension). Ansættes en økonomichef på deltid eller i et vikariat, afhænger honoraret af ansættelsens karakter.

Hvis du leder efter en økonomi direktør, kan du se hvordan vi hjælper din gennem processen. 

Du kan finde mere information på vores hjemmeside, og har du yderligere spørgsmål omkring rekruttering af en økonomichef, kan du ringe til os på 70 22 77 99 eller mail@activesearch.dk.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job..

Selvstændig og initiativrig KREDITORBOGHOLDER søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig DEBITORBOGHOLDER med gennemslagskraft søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig og forandringsparat REGNSKABSMEDARBEJDER søges til større skandinavisk virksomhed med hovedsæde i København DELTIDSBOGHOLDER – 3 dage om ugen – søges til Holmelin Properties i Charlottenlund CONTROLLER ASSISTENT søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte (30-37 timer pr. uge) REGNSKABSMEDARBEJDER/CONTROLLER søges til spændende stilling i Roskilde Engageret NORDIC BUSINESS CONTROLLER søges til nyoprettet stilling hos Brenntag Nordic Erfaren EJENDOMSADMINISTRATOR søges til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorerne søges til STIGA A/S i Brøndby. Junior CONTROLLER, der er ”sulten” efter spændende og udfordrende opgaver, søges til nyoprettet stilling hos FB Gruppen A/S i Valby CONTROLLER ASSISTENT til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER søges til virksomhed på Østerbro Erfaren REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) Junior REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) BOGHOLDER/HR søges til KRESTON CM i København (30-37 timer pr. uge) BUSINESS CONTROLLER søges til spændende virksomhed i city FINANCIAL CONTROLLER søges til spændende stilling hos Brenntag Nordic i Ballerup REGNSKABS- OG ADMINISTRATIONSANSVARLIG søges til kunde i Kbh. K. Fleksibel REGNSKABSMEDARBEJDER søges til GaveFabrikken A/S i Valby