Økonomi Direktør

Når en ny økonomi direktør søges, kan du med fordel kontakte Active Search

Det kan være svært at finde den helt rigtige kandidat, når en økonomi direktør søges. Udover en række faglige kompetencer, skal kandidaten passe til lige netop din virksomhedskultur og kunne bidrage med mere end du har behov for.

Jobbet kræver en række specifikke kvalifikationer, som blandt andet

  • Forretningsforståelse
  • Lederevner
  • Intern og ekstern regnskab
  • Økonomistyring

 

Vi tilbyder en effektiv og kompetent rekruttering, når din virksomhed har brug for at ansætte en ny økonomidirektør.

Få styr på økonomien, med en økonomidirektør rekrutteret af os

Vores konsulenter er specialiseret i rekruttering til regnskab og økonomi, og har mange års erfaring i branchen. Vi sørger altid for, at sikrer at vores kandidater er kvalificerede med en regnskabstest og Master® Profilanalyse.

I forbindelse med rekrutteringsprocessen, tilbyder vi, at hjælpe dig med at udarbejde den korrekte stillingsbetegnelse og skrive en jobannonce, så du er sikker på at finde den rigtige økonomi direktør.

Vi foretager altid en meget grundig screening af alle kandidater, gennem tests og interviews. På den måde er vi i stand til at finde frem til den potentielle økonomidirektør der passer lige nøjagtig til din virksomhed. Først når vi har været igennem den proces, vil du blive præsenteret for kandidaten til stillingen som økonomidirektør.

Vi garanterer kvalificerede kandidater til stillingen som økonomi direktør

Da vi startede i 1998 var vi Danmarks første specialiserede rekrutteringsvirksomhed, og vi har siden dengang opbygget en høj troværdighed hos vores kunder. Vi har en høj succesrate og en meget lille fejlansættelsesprocent.

Se hvad andre siger om os. 

Skulle det mod forventning ske, at den økonomi direktør vi finder til dig ikke fungerer i stillingen, har vi en garanti på 6 måneder. Det betyder, at vi helt omkostningsfrit finder en ny kandidat til din virksomhed.

Økonomidirektør søges – vi finder den rigtige

Vi er Danmarks førende rekrutteringvirksomhed indenfor økonomi og regnskab – og hjælper vores kunder med at finde den rigtige kandidat, til den ledige stilling. Vores database er på over 7000 kvalificerede jobsøgende, så du kan være sikker på at vi kan finde den rigtige kandidat til dig.

Du kan skrive til os på info@activesearch.dk eller ringe på tlf. 70 22 77 99 hvis du har nogen spørgsmål til vores rekrutteringsproces af en Økonomi Direktør – eller bare vil høre hvad vi kan gøre for dig.

 

Økonomi direktør

 

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Kandidatavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Kandidatavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her