Økonomi Direktør

Når en ny økonomi direktør søges, kan du med fordel kontakte Active Search

Det kan være svært at finde den helt rigtige kandidat, når en økonomi direktør søges. Udover en række faglige kompetencer, skal kandidaten passe til lige netop din virksomhedskultur og kunne bidrage med mere end du har behov for.

Jobbet kræver en række specifikke kvalifikationer, som blandt andet

  • Forretningsforståelse
  • Lederevner
  • Intern og ekstern regnskab
  • Økonomistyring

 

Vi tilbyder en effektiv og kompetent rekruttering, når din virksomhed har brug for at ansætte en ny økonomidirektør.

Få styr på økonomien, med en økonomidirektør rekrutteret af os

Vores konsulenter er specialiseret i rekruttering til regnskab og økonomi, og har mange års erfaring i branchen. Vi sørger altid for, at sikrer at vores kandidater er kvalificerede med en regnskabstest og Master® Profilanalyse.

I forbindelse med rekrutteringsprocessen, tilbyder vi, at hjælpe dig med at udarbejde den korrekte stillingsbetegnelse og skrive en jobannonce, så du er sikker på at finde den rigtige økonomi direktør.

Vi foretager altid en meget grundig screening af alle kandidater, gennem tests og interviews. På den måde er vi i stand til at finde frem til den potentielle økonomidirektør der passer lige nøjagtig til din virksomhed. Først når vi har været igennem den proces, vil du blive præsenteret for kandidaten til stillingen som økonomidirektør.

Vi garanterer kvalificerede kandidater til stillingen som økonomi direktør

Da vi startede i 1998 var vi Danmarks første specialiserede rekrutteringsvirksomhed, og vi har siden dengang opbygget en høj troværdighed hos vores kunder. Vi har en høj succesrate og en meget lille fejlansættelsesprocent.

Se hvad andre siger om os. 

Skulle det mod forventning ske, at den økonomi direktør vi finder til dig ikke fungerer i stillingen, har vi en garanti på 6 måneder. Det betyder, at vi helt omkostningsfrit finder en ny kandidat til din virksomhed.

Økonomidirektør søges – vi finder den rigtige

Vi er Danmarks førende rekrutteringvirksomhed indenfor økonomi og regnskab – og hjælper vores kunder med at finde den rigtige kandidat, til den ledige stilling. Vores database er på over 7000 kvalificerede jobsøgende, så du kan være sikker på at vi kan finde den rigtige kandidat til dig.

Du kan skrive til os på mail@activesearch.dk eller ringe på tlf. 70 22 77 99 hvis du har nogen spørgsmål til vores rekrutteringsproces af en Økonomi Direktør – eller bare vil høre hvad vi kan gøre for dig.

 

økonomi direktør

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job

ØKONOMIMEDARBEJDER med ambitioner og lyst til mere søges til virksomhed i Slangerup REGNSKABSCHEF søges til spændende familieejet virksomhed i Herlev REGNSKABSANSVARLIG søges til Out of Home Media på Østerbro Barselsvikar – JUNIOR CONTROLLER – søges for vores kunde Essilor, København S. Erfaren lønbogholder søges til international virksomhed i den maritime industri TEAMLEDER for debet/kredit-afdeling søges til kunde i Storkøbenhavn FINANCIAL CONTROLLER med produktionserfaring søges til kunde i Storkøbenhavn Ambitiøs REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorer søges til medievirksomhed på Østerbro Robust og engageret REGNSKABSANSVARLIG søges til Silicom Denmark A/S i Søborg Erfaren REGNSKABSMEDARBEJDER søges til Rainmaking på Holmen, København K ! Ansvarsbevidst ØKONOMIASSISTENT med flair og interesse for IT søges til Scanavo A/S i Taastrup SOMMERFERIEVIKARER søges til vores mange kunder REGNSKABSMEDARBEJDER med lyst til controlling søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte DEBITORBOGHOLDER med stort drive søges til vores emnebank BOGHOLDER med ejendomserfaring søges til kunde i København REVISOR eller erfaren BOGHOLDER søges til OLSENS REVISION i København Stillet i BERO: REGNSKABSCHEF med hands-on søges til LESSOR Group i Allerød Tysktalende proaktiv REGNSKABSASSISTENT med fokus på debitorer søges til LEMAN i Greve REGNSKABSCHEF søges til spændende international virksomhed i Københavns Lufthavn i Kastrup REGNSKABSCHEF søges til spændende virksomhed i Kbh. K BUSINESS CONTROLLERE med stort drive søges til vores emnebank