Økonomimedarbejder

Få ansat den rigtige økonomimedarbejder i din virksomhed

Sikkert økonomisk grundlag er en vital del af enhver virksomheds succes. Økonomien er og skal altid være en hovedprioritet for virksomheden, og derfor er det også vigtigt at have den rette økonomimedarbejder til at håndtere økonomiarbejdet.

Din økonomimedarbejder – vores ansvar

Den rigtige medarbejder til din ubesatte stilling kan være svær at finde, og rekrutteringsprocesser kan tit være meget tidskrævende for virksomheden. Active Search tilbyder rekrutteringsforløb, der sikrer, at du finder den rette medarbejder inden for økonomi, regnskab og bogholderi.

Vi råder over mere end 7000 kvalificerede kandidater inden for regnskab og økonomi, og vi sikrer, at du får den rette kandidat, som matcher stillingen. Vores rekrutteringsproces indeholder interviews og tests, der sikrer, at kandidaten matcher jobbet, og du undgår fejlansættelser. Læs hvad andre virksomheder fortæller om samarbejdet med Active Search.

Vores database indeholder kandidater med forskellig erfaring og baggrunde. Hvad enten du søger en økonomimedarbejder med 6 måneders erfaring eller 20 år inden for branchen, er vi din partner.  Vi har bl.a. kandidater, der matcher jobs som:

  • Regnskabsansvarlig
  • Business controller
  • Økonomichef
  • Og mange andre stillinger inden for regnskab og økonomi.
  • bogholderi,

Fast eller vikariat med garanti

Active Search tilbyder rekruttering til både faste stillinger samt vikariater. Gennem vores 6 måneders garanti garanterer vi, at du får den rigtige match til stillingen. Skulle det mod alt forventning ikke vise sig at være det perfekte match, betyder vores 6 måneders garanti, at vi omkostningsfrit finder en ny kandidat til jobbet.

Læs mere om samarbejdet med Active Search.

Ønsker du at vide mere om vores rekruttering af økonomimedarbejdere  er du velkommen til at udfylde kontaktformularen på højre side, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Skal vi hjælpe dig med at finde din næste økonomimedarbejder, så kontakt os på telefon 70 22 77 99 eller mail@activesearch.dk.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job

ØKONOMIMEDARBEJDER med ambitioner og lyst til mere søges til virksomhed i Slangerup REGNSKABSCHEF søges til spændende familieejet virksomhed i Herlev REGNSKABSANSVARLIG søges til Out of Home Media på Østerbro Barselsvikar – JUNIOR CONTROLLER – søges for vores kunde Essilor, København S. Erfaren lønbogholder søges til international virksomhed i den maritime industri TEAMLEDER for debet/kredit-afdeling søges til kunde i Storkøbenhavn FINANCIAL CONTROLLER med produktionserfaring søges til kunde i Storkøbenhavn Ambitiøs REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorer søges til medievirksomhed på Østerbro Robust og engageret REGNSKABSANSVARLIG søges til Silicom Denmark A/S i Søborg Erfaren REGNSKABSMEDARBEJDER søges til Rainmaking på Holmen, København K ! Ansvarsbevidst ØKONOMIASSISTENT med flair og interesse for IT søges til Scanavo A/S i Taastrup SOMMERFERIEVIKARER søges til vores mange kunder REGNSKABSMEDARBEJDER med lyst til controlling søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte DEBITORBOGHOLDER med stort drive søges til vores emnebank BOGHOLDER med ejendomserfaring søges til kunde i København REVISOR eller erfaren BOGHOLDER søges til OLSENS REVISION i København Stillet i BERO: REGNSKABSCHEF med hands-on søges til LESSOR Group i Allerød Tysktalende proaktiv REGNSKABSASSISTENT med fokus på debitorer søges til LEMAN i Greve REGNSKABSCHEF søges til spændende international virksomhed i Københavns Lufthavn i Kastrup REGNSKABSCHEF søges til spændende virksomhed i Kbh. K BUSINESS CONTROLLERE med stort drive søges til vores emnebank