Økonomimedarbejder

Få ansat den rigtige økonomimedarbejder i din virksomhed

Sikkert økonomisk grundlag er en vital del af enhver virksomheds succes. Økonomien er og skal altid være en hovedprioritet for virksomheden, og derfor er det også vigtigt at have den rette økonomimedarbejder til at håndtere økonomiarbejdet.

Din økonomimedarbejder – vores ansvar

Den rigtige medarbejder til din ubesatte stilling kan være svær at finde, og rekrutteringsprocesser kan tit være meget tidskrævende for virksomheden. Active Search tilbyder rekrutteringsforløb, der sikrer, at du finder den rette medarbejder inden for økonomi, regnskab og bogholderi.

Vi råder over mere end 7000 kvalificerede kandidater inden for regnskab og økonomi, og vi sikrer, at du får den rette kandidat, som matcher stillingen. Vores rekrutteringsproces indeholder interviews og tests, der sikrer, at kandidaten matcher jobbet, og du undgår fejlansættelser. Læs hvad andre virksomheder fortæller om samarbejdet med Active Search.

Vores database indeholder kandidater med forskellig erfaring og baggrunde. Hvad enten du søger en økonomimedarbejder med 6 måneders erfaring eller 20 år inden for branchen, er vi din partner.  Vi har bl.a. kandidater, der matcher jobs som:

  • Regnskabsansvarlig
  • Business controller
  • Økonomichef
  • Og mange andre stillinger inden for regnskab og økonomi.
  • bogholderi,

Fast eller vikariat med garanti

Active Search tilbyder rekruttering til både faste stillinger samt vikariater. Gennem vores 6 måneders garanti garanterer vi, at du får den rigtige match til stillingen. Skulle det mod alt forventning ikke vise sig at være det perfekte match, betyder vores 6 måneders garanti, at vi omkostningsfrit finder en ny kandidat til jobbet.

Læs mere om samarbejdet med Active Search.

Ønsker du at vide mere om vores rekruttering af økonomimedarbejdere  er du velkommen til at udfylde kontaktformularen på højre side, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Skal vi hjælpe dig med at finde din næste økonomimedarbejder, så kontakt os på telefon 70 22 77 99 eller info@activesearch.dk.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Kandidatavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Kandidatavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her