Regnskabsansvarlig

Active Search kan hjælpe dig med rekruttering af en regnskabsansvarlig medarbejder

I en hvilken som helst virksomhed indtager den regnskabsansvarlige en nøglerolle. Det er essentielt for virksomhedens drift, at bogføring, måneds- og årsregnskaber, lønafregninger, etc. er korrekte, og der hviler derfor et stort ansvar på den regnskabsansvarlige.

Når en regnskabsansvarlig medarbejder skal ansættes, bør din virksomhed derfor gøre en stor indsats for at finde en kompetent kandidat til jobbet. Det er ikke altid nemt at finde den rette kandidat, og hos Active Search tilbyder vi derfor at hjælpe med rekrutteringsprocessen.

Vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige interim økonomichef – få mere information her. 

Vi finder en regnskabsansvarlig med de rette kvalifikationer

Hos Active Search har vi udviklet en rekrutteringsproces, der med årene har skaffet tusindvis af dygtige medarbejdere til en lang række virksomheder. Vores database rummer mere end 7.000 kvalificerede kandidater til stillinger inden for regnskab og økonomibranchen, hvilket er med til at sikre os en høj succesrate.

Vi vil så vidt muligt undgå fejlansættelser, og derfor gør vi en dyd ud af at teste og interviewe kandidaterne, så vi er sikre på, at de er det rette match for netop din virksomhed.

Active Search står til rådighed, hvad enten du søger en regnskabsansvarlig til fastansættelse eller et vikariat, og i tilfælde af at samarbejdet med vores kandidat ikke fungerer, tilbyder vi 6 måneders garanti, der betyder, at vi finder dig en ny kandidat uden at opkræve ekstra betaling.

Du kan finde mere information om vores rekrutteringsproces på vores hjemmeside, og har du spørgsmål omkring specifik rekruttering af en regnskabsansvarlig, er du velkommen til at ringe på telefon 70 22 77 99 eller info@activesearch.dk

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Kandidatavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Kandidatavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her