Regnskabsansvarlig

Active Search kan hjælpe dig med rekruttering af en regnskabsansvarlig medarbejder

I en hvilken som helst virksomhed indtager den regnskabsansvarlige en nøglerolle. Det er essentielt for virksomhedens drift, at bogføring, måneds- og årsregnskaber, lønafregninger, etc. er korrekte, og der hviler derfor et stort ansvar på den regnskabsansvarlige.

Når en regnskabsansvarlig medarbejder skal ansættes, bør din virksomhed derfor gøre en stor indsats for at finde en kompetent kandidat til jobbet. Det er ikke altid nemt at finde den rette kandidat, og hos Active Search tilbyder vi derfor at hjælpe med rekrutteringsprocessen.

Vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige interim økonomichef – få mere information her. 

Vi finder en regnskabsansvarlig med de rette kvalifikationer

Hos Active Search har vi udviklet en rekrutteringsproces, der med årene har skaffet tusindvis af dygtige medarbejdere til en lang række virksomheder. Vores database rummer mere end 7.000 kvalificerede kandidater til stillinger inden for regnskab og økonomibranchen, hvilket er med til at sikre os en høj succesrate.

Vi vil så vidt muligt undgå fejlansættelser, og derfor gør vi en dyd ud af at teste og interviewe kandidaterne, så vi er sikre på, at de er det rette match for netop din virksomhed.

Active Search står til rådighed, hvad enten du søger en regnskabsansvarlig til fastansættelse eller et vikariat, og i tilfælde af at samarbejdet med vores kandidat ikke fungerer, tilbyder vi 6 måneders garanti, der betyder, at vi finder dig en ny kandidat uden at opkræve ekstra betaling.

Du kan finde mere information om vores rekrutteringsproces på vores hjemmeside, og har du spørgsmål omkring specifik rekruttering af en regnskabsansvarlig, er du velkommen til at ringe på telefon 70 22 77 99 eller mail@activesearch.dk

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job..

Selvstændig DEBITORBOGHOLDER med gennemslagskraft søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig og initiativrig KREDITORBOGHOLDER søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig og forandringsparat REGNSKABSMEDARBEJDER søges til større skandinavisk virksomhed med hovedsæde i København DELTIDSBOGHOLDER – 3 dage om ugen – søges til Holmelin Properties i Charlottenlund CONTROLLER ASSISTENT søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte (30-37 timer pr. uge) REGNSKABSMEDARBEJDER/CONTROLLER søges til spændende stilling i Roskilde Erfaren EJENDOMSADMINISTRATOR søges til Scion DTU i Hørsholm Engageret NORDIC BUSINESS CONTROLLER søges til nyoprettet stilling hos Brenntag Nordic All-round REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorerne søges til STIGA A/S i Brøndby. Junior CONTROLLER, der er ”sulten” efter spændende og udfordrende opgaver, søges til nyoprettet stilling hos FB Gruppen A/S i Valby CONTROLLER ASSISTENT til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER søges til virksomhed på Østerbro Erfaren REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) Junior REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) BOGHOLDER/HR søges til KRESTON CM i København (30-37 timer pr. uge) BUSINESS CONTROLLER søges til spændende virksomhed i city FINANCIAL CONTROLLER søges til spændende stilling hos Brenntag Nordic i Ballerup REGNSKABS- OG ADMINISTRATIONSANSVARLIG søges til kunde i Kbh. K. Fleksibel REGNSKABSMEDARBEJDER søges til GaveFabrikken A/S i Valby