Regnskabsansvarlig

Active Search kan hjælpe dig med rekruttering af en regnskabsansvarlig medarbejder

I en hvilken som helst virksomhed indtager den regnskabsansvarlige en nøglerolle. Det er essentielt for virksomhedens drift, at bogføring, måneds- og årsregnskaber, lønafregninger, etc. er korrekte, og der hviler derfor et stort ansvar på den regnskabsansvarlige.

Når en regnskabsansvarlig medarbejder skal ansættes, bør din virksomhed derfor gøre en stor indsats for at finde en kompetent kandidat til jobbet. Det er ikke altid nemt at finde den rette kandidat, og hos Active Search tilbyder vi derfor at hjælpe med rekrutteringsprocessen.

Vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige interim økonomichef – få mere information her. 

Vi finder en regnskabsansvarlig med de rette kvalifikationer

Hos Active Search har vi udviklet en rekrutteringsproces, der med årene har skaffet tusindvis af dygtige medarbejdere til en lang række virksomheder. Vores database rummer mere end 7.000 kvalificerede kandidater til stillinger inden for regnskab og økonomibranchen, hvilket er med til at sikre os en høj succesrate.

Vi vil så vidt muligt undgå fejlansættelser, og derfor gør vi en dyd ud af at teste og interviewe kandidaterne, så vi er sikre på, at de er det rette match for netop din virksomhed.

Active Search står til rådighed, hvad enten du søger en regnskabsansvarlig til fastansættelse eller et vikariat, og i tilfælde af at samarbejdet med vores kandidat ikke fungerer, tilbyder vi 6 måneders garanti, der betyder, at vi finder dig en ny kandidat uden at opkræve ekstra betaling.

Du kan finde mere information om vores rekrutteringsproces på vores hjemmeside, og har du spørgsmål omkring specifik rekruttering af en regnskabsansvarlig, er du velkommen til at ringe på telefon 70 22 77 99 eller mail@activesearch.dk

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job

ØKONOMIMEDARBEJDER med ambitioner og lyst til mere søges til virksomhed i Slangerup REGNSKABSCHEF søges til spændende familieejet virksomhed i Herlev REGNSKABSANSVARLIG søges til Out of Home Media på Østerbro Barselsvikar – JUNIOR CONTROLLER – søges for vores kunde Essilor, København S. Erfaren lønbogholder søges til international virksomhed i den maritime industri TEAMLEDER for debet/kredit-afdeling søges til kunde i Storkøbenhavn FINANCIAL CONTROLLER med produktionserfaring søges til kunde i Storkøbenhavn Ambitiøs REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorer søges til medievirksomhed på Østerbro Robust og engageret REGNSKABSANSVARLIG søges til Silicom Denmark A/S i Søborg Erfaren REGNSKABSMEDARBEJDER søges til Rainmaking på Holmen, København K ! Ansvarsbevidst ØKONOMIASSISTENT med flair og interesse for IT søges til Scanavo A/S i Taastrup SOMMERFERIEVIKARER søges til vores mange kunder REGNSKABSMEDARBEJDER med lyst til controlling søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte DEBITORBOGHOLDER med stort drive søges til vores emnebank BOGHOLDER med ejendomserfaring søges til kunde i København REVISOR eller erfaren BOGHOLDER søges til OLSENS REVISION i København Stillet i BERO: REGNSKABSCHEF med hands-on søges til LESSOR Group i Allerød Tysktalende proaktiv REGNSKABSASSISTENT med fokus på debitorer søges til LEMAN i Greve REGNSKABSCHEF søges til spændende international virksomhed i Københavns Lufthavn i Kastrup REGNSKABSCHEF søges til spændende virksomhed i Kbh. K BUSINESS CONTROLLERE med stort drive søges til vores emnebank