Regnskabsassistance

Find din nye medarbejder til regnskabsassistance

Har din virksomhed brug for regnskabsassistance og regnskabsservice, så kan vi hjælpe dig med at finde den helt rette kandidat. Vi har foretaget mere en 4.600 rekrutteringer siden 1998, og gør aktivt brug af et omfattende kandidat netværk.

En grundig screening af potentielle kandidater gør, at vi er i stand til at finde frem til den bedst egnede kandidat til din virksomhed, så du får den bedste regnskabsservice. Alle vores kandidater er regnskabstestet og interviewet, samt testet med Master profilanalyse.

Vi har de rette kandidater til regnskabsservice.

Vores medarbejdere består af konsulenter og rådgivere med ekspertise og erfaring indenfor rekrutteringsfaget.

I vores emneavis kan du læse mere om vores kandidater

Job som regnskabsassistent? – lad os hjælpe dig!

Søger du job som bogholder eller regnskabsassistent, så kan du gennem os få adgang til et bredt udvalg af ledige stillinger indenfor regnskabs- og økonomiområdet.

Vi lægger vægt på gode og personlige relationer til vores kandidater, dette foregår gennem interviews med virksomheden og kandidaten. Med regnskabs- og personlighedstest sikrer vi det perfekte match mellem dig og virksomheden, så ansættelsen bliver vellykket for begge parter.

Du kan tilmelde dig vores emnebank her.

Benyt dig af vores rekruttering i dag

Ring og aftal et uforpligtende møde vedrørende en perfekt og nem løsning på ansættelsen af din nye medarbejder indenfor regnskabsservice. Vi sidder klar på telefon nummer 70 22 77 99.

Søger du nye udfordringer som eksempelvis regnskabsassistent, så kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig. Du kan også tilmelde dig vores jobagent og modtage de seneste jobopslag på e-mail.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job..

Selvstændig DEBITORBOGHOLDER med gennemslagskraft søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig og initiativrig KREDITORBOGHOLDER søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig og forandringsparat REGNSKABSMEDARBEJDER søges til større skandinavisk virksomhed med hovedsæde i København DELTIDSBOGHOLDER – 3 dage om ugen – søges til Holmelin Properties i Charlottenlund REGNSKABSMEDARBEJDER/CONTROLLER søges til spændende stilling i Roskilde CONTROLLER ASSISTENT søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte (30-37 timer pr. uge) Engageret NORDIC BUSINESS CONTROLLER søges til nyoprettet stilling hos Brenntag Nordic Erfaren EJENDOMSADMINISTRATOR søges til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorerne søges til STIGA A/S i Brøndby. Junior CONTROLLER, der er ”sulten” efter spændende og udfordrende opgaver, søges til nyoprettet stilling hos FB Gruppen A/S i Valby CONTROLLER ASSISTENT til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER søges til virksomhed på Østerbro Erfaren REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) Junior REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) BOGHOLDER/HR søges til KRESTON CM i København (30-37 timer pr. uge) BUSINESS CONTROLLER søges til spændende virksomhed i city FINANCIAL CONTROLLER søges til spændende stilling hos Brenntag Nordic i Ballerup REGNSKABS- OG ADMINISTRATIONSANSVARLIG søges til kunde i Kbh. K. Fleksibel REGNSKABSMEDARBEJDER søges til GaveFabrikken A/S i Valby