Regnskabsassistance

Find din nye medarbejder til regnskabsassistance

Har din virksomhed brug for regnskabsassistance og regnskabsservice, så kan vi hjælpe dig med at finde den helt rette kandidat. Vi har foretaget mere en 4.600 rekrutteringer siden 1998, og gør aktivt brug af et omfattende kandidat netværk.

En grundig screening af potentielle kandidater gør, at vi er i stand til at finde frem til den bedst egnede kandidat til din virksomhed, så du får den bedste regnskabsservice. Alle vores kandidater er regnskabstestet og interviewet, samt testet med Master profilanalyse.

Vi har de rette kandidater til regnskabsservice.

Vores medarbejdere består af konsulenter og rådgivere med ekspertise og erfaring indenfor rekrutteringsfaget.

I vores emneavis kan du læse mere om vores kandidater

Job som regnskabsassistent? – lad os hjælpe dig!

Søger du job som bogholder eller regnskabsassistent, så kan du gennem os få adgang til et bredt udvalg af ledige stillinger indenfor regnskabs- og økonomiområdet.

Vi lægger vægt på gode og personlige relationer til vores kandidater, dette foregår gennem interviews med virksomheden og kandidaten. Med regnskabs- og personlighedstest sikrer vi det perfekte match mellem dig og virksomheden, så ansættelsen bliver vellykket for begge parter.

Du kan tilmelde dig vores emnebank her.

Benyt dig af vores rekruttering i dag

Ring og aftal et uforpligtende møde vedrørende en perfekt og nem løsning på ansættelsen af din nye medarbejder indenfor regnskabsservice. Vi sidder klar på telefon nummer 70 22 77 99.

Søger du nye udfordringer som eksempelvis regnskabsassistent, så kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig. Du kan også tilmelde dig vores jobagent og modtage de seneste jobopslag på e-mail.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Kandidatavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Kandidatavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her