Regnskabsassistent

Mangler I akut en kompetent regnskabsassistent til et vikariat, står Active Search til rådighed med hjælp til rekrutteringsprocessen.

En vellykket rekrutteringsproces er ofte en kompliceret størrelse – og kan næsten tage pusten fra en travl virksomhed, når der blot er tale om rekruttering til vikariater. Lad Active Search stå for rekrutteringen af jeres næste vikar og spar besværet.

Professionelt vikarbureau indenfor regnskab og økonomi

Når den helt rigtige kandidat skal findes til en stilling i en ambitiøs virksomhed, kræver det først og fremmest, at virksomheden afsætter tid til udarbejdelse og indrykning af jobopslag, udvælgelse af kandidater til samtale, afholdelse af disse og meget mere. Hertil kommer de omkostninger, som er forbundet med den tid, der går fra det arbejde, som I egentlig er bedst til. Lad Active Search stå for rekrutteringsprocessen til dine vikariater og spar besværet. Vi er førende på rekrutteringsområdet indenfor regnskab og økonomi og kan derfor finde den kompetente regnskabsassistent, I står og mangler.

Rekrutteringsprocessen

Active Search er jeres samarbejdspartner, når I har behov for professionel rekruttering af nye medarbejdere. Det gælder både, når du skal have besat ledige stillinger til vikariater og fastansættelser. Ud fra jeres ønsker håndterer vi rekrutteringsprocessen fra start til slut, så I i sidste ende ender med at have ansat den mest kompetente medarbejder til stillingen. Vores konsulenter har solid erfaring indenfor regnskab og økonomi. Derfor kan vi uden problemer sætte os ind i de kompetencer, I efterspørger.

Lad Active Search finde den helt rigtige kandidat til jeres vikariat som regnskabsassistent. Kontakt os på tlf. 70 22 77 99 eller pr. mail på mail@activesearch.dk.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job..

Selvstændig DEBITORBOGHOLDER med gennemslagskraft søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig og initiativrig KREDITORBOGHOLDER søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig og forandringsparat REGNSKABSMEDARBEJDER søges til større skandinavisk virksomhed med hovedsæde i København DELTIDSBOGHOLDER – 3 dage om ugen – søges til Holmelin Properties i Charlottenlund CONTROLLER ASSISTENT søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte (30-37 timer pr. uge) REGNSKABSMEDARBEJDER/CONTROLLER søges til spændende stilling i Roskilde Engageret NORDIC BUSINESS CONTROLLER søges til nyoprettet stilling hos Brenntag Nordic Erfaren EJENDOMSADMINISTRATOR søges til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorerne søges til STIGA A/S i Brøndby. Junior CONTROLLER, der er ”sulten” efter spændende og udfordrende opgaver, søges til nyoprettet stilling hos FB Gruppen A/S i Valby CONTROLLER ASSISTENT til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER søges til virksomhed på Østerbro BOGHOLDER/HR søges til KRESTON CM i København (30-37 timer pr. uge) Erfaren REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) Junior REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) BUSINESS CONTROLLER søges til spændende virksomhed i city FINANCIAL CONTROLLER søges til spændende stilling hos Brenntag Nordic i Ballerup REGNSKABS- OG ADMINISTRATIONSANSVARLIG søges til kunde i Kbh. K. Fleksibel REGNSKABSMEDARBEJDER søges til GaveFabrikken A/S i Valby