Regnskabsassistent

Mangler I akut en kompetent regnskabsassistent til et vikariat, står Active Search til rådighed med hjælp til rekrutteringsprocessen.

En vellykket rekrutteringsproces er ofte en kompliceret størrelse – og kan næsten tage pusten fra en travl virksomhed, når der blot er tale om rekruttering til vikariater. Lad Active Search stå for rekrutteringen af jeres næste vikar og spar besværet.

Professionelt vikarbureau indenfor regnskab og økonomi

Når den helt rigtige kandidat skal findes til en stilling i en ambitiøs virksomhed, kræver det først og fremmest, at virksomheden afsætter tid til udarbejdelse og indrykning af jobopslag, udvælgelse af kandidater til samtale, afholdelse af disse og meget mere. Hertil kommer de omkostninger, som er forbundet med den tid, der går fra det arbejde, som I egentlig er bedst til. Lad Active Search stå for rekrutteringsprocessen til dine vikariater og spar besværet. Vi er førende på rekrutteringsområdet indenfor regnskab og økonomi og kan derfor finde den kompetente regnskabsassistent, I står og mangler.

Rekrutteringsprocessen

Active Search er jeres samarbejdspartner, når I har behov for professionel rekruttering af nye medarbejdere. Det gælder både, når du skal have besat ledige stillinger til vikariater og fastansættelser. Ud fra jeres ønsker håndterer vi rekrutteringsprocessen fra start til slut, så I i sidste ende ender med at have ansat den mest kompetente medarbejder til stillingen. Vores konsulenter har solid erfaring indenfor regnskab og økonomi. Derfor kan vi uden problemer sætte os ind i de kompetencer, I efterspørger.

Lad Active Search finde den helt rigtige kandidat til jeres vikariat som regnskabsassistent. Kontakt os på tlf. 70 22 77 99 eller pr. mail på mail@activesearch.dk.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job

ØKONOMIMEDARBEJDER med ambitioner og lyst til mere søges til virksomhed i Slangerup REGNSKABSCHEF søges til spændende familieejet virksomhed i Herlev REGNSKABSANSVARLIG søges til Out of Home Media på Østerbro Barselsvikar – JUNIOR CONTROLLER – søges for vores kunde Essilor, København S. Erfaren lønbogholder søges til international virksomhed i den maritime industri TEAMLEDER for debet/kredit-afdeling søges til kunde i Storkøbenhavn FINANCIAL CONTROLLER med produktionserfaring søges til kunde i Storkøbenhavn Ambitiøs REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorer søges til medievirksomhed på Østerbro Robust og engageret REGNSKABSANSVARLIG søges til Silicom Denmark A/S i Søborg Erfaren REGNSKABSMEDARBEJDER søges til Rainmaking på Holmen, København K ! Ansvarsbevidst ØKONOMIASSISTENT med flair og interesse for IT søges til Scanavo A/S i Taastrup SOMMERFERIEVIKARER søges til vores mange kunder REGNSKABSMEDARBEJDER med lyst til controlling søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte DEBITORBOGHOLDER med stort drive søges til vores emnebank BOGHOLDER med ejendomserfaring søges til kunde i København REVISOR eller erfaren BOGHOLDER søges til OLSENS REVISION i København Stillet i BERO: REGNSKABSCHEF med hands-on søges til LESSOR Group i Allerød Tysktalende proaktiv REGNSKABSASSISTENT med fokus på debitorer søges til LEMAN i Greve REGNSKABSCHEF søges til spændende international virksomhed i Københavns Lufthavn i Kastrup REGNSKABSCHEF søges til spændende virksomhed i Kbh. K BUSINESS CONTROLLERE med stort drive søges til vores emnebank