Regnskabschef søges

Søges dygtig regnskabschef, er Active Search vejen frem

Konkurrencen på jobmarkedet er stødt stigende, og der er derfor ikke let at få indlemmet de dygtigste kandidater i folden. Når for eksempel en regnskabschef søges til din virksomhed, gælder det derfor om at være dygtig til at agere på markedet.

Hos Active Search har vi specialiseret os i denne disciplin, og kan derfor tilbyde en professionel service, når det kommer til rekruttering af dygtige nye medarbejdere – dette gælder i øvrigt, hvad enten der søges en regnskabschef på deltid eller fuldtid.

Undgå fejlansættelser

Vi finder primært emner til din virksomhed gennem vores store database med kompetente kandidater inden for regnskabs- og økonomibranchen. Her udvælger vores rådgivere og konsulenter, på baggrund af en række tests og interviews, de mest egnede kandidater til jobbet som regnskabschef.

Ved at overlade rekrutteringen til Active Search slipper du ikke bare udgifter og besvær ved selv at stå for processen – du er samtidig sikker på, at de kandidater vi præsenterer for dig er nøje udvalgt til stillingen som regnskabschef til lige præcis din virksomhed.

Ønsker du stabile og kompetente medarbejdere, er vi således den helt rette samarbejdspartner.

Ring til os på 70 22 77 99 eller mail@activesearch.dk, hvis en regnskabschef søges. Vi sørger for, at du får den bedste hjælp og rådgivning.

regnskabschef søges

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job

ØKONOMIMEDARBEJDER med ambitioner og lyst til mere søges til virksomhed i Slangerup REGNSKABSCHEF søges til spændende familieejet virksomhed i Herlev REGNSKABSANSVARLIG søges til Out of Home Media på Østerbro Barselsvikar – JUNIOR CONTROLLER – søges for vores kunde Essilor, København S. Erfaren lønbogholder søges til international virksomhed i den maritime industri TEAMLEDER for debet/kredit-afdeling søges til kunde i Storkøbenhavn FINANCIAL CONTROLLER med produktionserfaring søges til kunde i Storkøbenhavn Ambitiøs REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorer søges til medievirksomhed på Østerbro Robust og engageret REGNSKABSANSVARLIG søges til Silicom Denmark A/S i Søborg Erfaren REGNSKABSMEDARBEJDER søges til Rainmaking på Holmen, København K ! Ansvarsbevidst ØKONOMIASSISTENT med flair og interesse for IT søges til Scanavo A/S i Taastrup SOMMERFERIEVIKARER søges til vores mange kunder REGNSKABSMEDARBEJDER med lyst til controlling søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte DEBITORBOGHOLDER med stort drive søges til vores emnebank BOGHOLDER med ejendomserfaring søges til kunde i København REVISOR eller erfaren BOGHOLDER søges til OLSENS REVISION i København Stillet i BERO: REGNSKABSCHEF med hands-on søges til LESSOR Group i Allerød Tysktalende proaktiv REGNSKABSASSISTENT med fokus på debitorer søges til LEMAN i Greve REGNSKABSCHEF søges til spændende international virksomhed i Københavns Lufthavn i Kastrup REGNSKABSCHEF søges til spændende virksomhed i Kbh. K BUSINESS CONTROLLERE med stort drive søges til vores emnebank