Regnskabschef søges

Søges dygtig regnskabschef, er Active Search vejen frem

Konkurrencen på jobmarkedet er stødt stigende, og der er derfor ikke let at få indlemmet de dygtigste kandidater i folden. Når for eksempel en regnskabschef søges til din virksomhed, gælder det derfor om at være dygtig til at agere på markedet.

Hos Active Search har vi specialiseret os i denne disciplin, og kan derfor tilbyde en professionel service, når det kommer til rekruttering af dygtige nye medarbejdere – dette gælder i øvrigt, hvad enten der søges en regnskabschef på deltid eller fuldtid.

Undgå fejlansættelser

Vi finder primært emner til din virksomhed gennem vores store database med kompetente kandidater inden for regnskabs- og økonomibranchen. Her udvælger vores rådgivere og konsulenter, på baggrund af en række tests og interviews, de mest egnede kandidater til jobbet som regnskabschef.

Ved at overlade rekrutteringen til Active Search slipper du ikke bare udgifter og besvær ved selv at stå for processen – du er samtidig sikker på, at de kandidater vi præsenterer for dig er nøje udvalgt til stillingen som regnskabschef til lige præcis din virksomhed.

Ønsker du stabile og kompetente medarbejdere, er vi således den helt rette samarbejdspartner.

Ring til os på 70 22 77 99 eller mail@activesearch.dk, hvis en regnskabschef søges. Vi sørger for, at du får den bedste hjælp og rådgivning.

regnskabschef søges

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job..

Selvstændig DEBITORBOGHOLDER med gennemslagskraft søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig og initiativrig KREDITORBOGHOLDER søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig og forandringsparat REGNSKABSMEDARBEJDER søges til større skandinavisk virksomhed med hovedsæde i København DELTIDSBOGHOLDER – 3 dage om ugen – søges til Holmelin Properties i Charlottenlund CONTROLLER ASSISTENT søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte (30-37 timer pr. uge) REGNSKABSMEDARBEJDER/CONTROLLER søges til spændende stilling i Roskilde Engageret NORDIC BUSINESS CONTROLLER søges til nyoprettet stilling hos Brenntag Nordic Erfaren EJENDOMSADMINISTRATOR søges til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorerne søges til STIGA A/S i Brøndby. Junior CONTROLLER, der er ”sulten” efter spændende og udfordrende opgaver, søges til nyoprettet stilling hos FB Gruppen A/S i Valby CONTROLLER ASSISTENT til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER søges til virksomhed på Østerbro Erfaren REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) Junior REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) BOGHOLDER/HR søges til KRESTON CM i København (30-37 timer pr. uge) BUSINESS CONTROLLER søges til spændende virksomhed i city FINANCIAL CONTROLLER søges til spændende stilling hos Brenntag Nordic i Ballerup REGNSKABS- OG ADMINISTRATIONSANSVARLIG søges til kunde i Kbh. K. Fleksibel REGNSKABSMEDARBEJDER søges til GaveFabrikken A/S i Valby