Regnskabskonsulent

Regnskabskonsulent søges – står du som virksomhed med denne aktuelle udfordring?

Før eller siden står de fleste virksomheder i den situation, at de har brug for en ny regnskabskonsulent eller anden lignende medarbejder inden for økonomi og regnskab.

En regnskabskonsulent forventes ofte at have en god allround forståelse for en regnskabsafdelings opgaver lige fra afstemningsopgaver, bogholderiassistance og lønadministration til udarbejdelse af årsregnskab. Hertil kommer en række personlige egenskaber som gerne skal matche kollegaer og virksomhedens værdisæt.

Men som de fleste ved, er rekrutteringsarbejdet ikke gjort ved blot at opslå en stillingsannonce, som beskriver de ønskede kvalifikationer for f.eks. en regnskabskonsulent. Det kan derimod være en lang og tidskrævende proces, som endda ikke altid sikrer det ønskede resultat.

Active Search tilbyder at være din erfarne samarbejdspartner ved ansættelsen af en regnskabskonsulent til din virksomhed

Vi er Danmarks førende inden for rekruttering af medarbejdere til bogholderi, økonomi og regnskab. Vi har en stor viden på området, som vi, sammen med en grundig dialog med jer, bruger til at afdække virksomhedens behov og hvilken type medarbejder, der passer til stillingen og virksomhedens værdier.

Vi sørger for stillingsbeskrivelse og annoncering, samt tager os af efterfølgende henvendelser og ansøgninger.

Samtidig har vi også Danmarks største database af kandidater til regnskabs- og økonomistillinger at trække på. Disse emner har et meget højt fagligt niveau, da de alle er regnskabstestede og har været igennem personlige interviews.

Efter en grunding screening og test af potentielle kandidater til stillingen, via enten ansøgninger eller databasen, finder vi den bedst egnede regnskabskonsulent til din virksomhed.

Herefter præsenterer vi regnskabskonsulenten for dig, så du kan tage stilling til om vi har fundet den rette.

Active Search garanterer dig den bedste regnskabskonsulent

Når du vælger at ansætte den regnskabskonsulent, som vi har udvalgt til dig, giver vi samtidig en 6 måneders garanti for, at det er den rette. Det vil sige, at hvis du inden for 6 måneder efter ansættelsen af den nye regnskabskonsulent konstaterer, at vedkommende ikke lever op til dine forventninger, finder vi en ny kandidat for dig uden beregning.

Kunderne er meget tilfredse

Vores kunder er meget tilfredse med det rekrutteringsarbejde vi har udført for dem, hvilket også fremgår af de mange gode referencer vi har fået. Du kan se vores referencer her. Ligeledes har vores resultater også udmøntet sig i en førsteplads på branchens liste over største kundetilfredshed.

Kontakt os næste gang du skal bruge en regnskabskonsulent eller lignende

Vores dygtige rådgivere og konsulenter med speciale inden for rekruttering er klar til at tage imod din forespørgsel på tlf. 70 22 77 99 eller info@activesearch.dk

regnskabskonsulent

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Kandidatavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Kandidatavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her