Regnskabskonsulent

Regnskabskonsulent søges – står du som virksomhed med denne aktuelle udfordring?

Før eller siden står de fleste virksomheder i den situation, at de har brug for en ny regnskabskonsulent eller anden lignende medarbejder inden for økonomi og regnskab.

En regnskabskonsulent forventes ofte at have en god allround forståelse for en regnskabsafdelings opgaver lige fra afstemningsopgaver, bogholderiassistance og lønadministration til udarbejdelse af årsregnskab. Hertil kommer en række personlige egenskaber som gerne skal matche kollegaer og virksomhedens værdisæt.

Men som de fleste ved, er rekrutteringsarbejdet ikke gjort ved blot at opslå en stillingsannonce, som beskriver de ønskede kvalifikationer for f.eks. en regnskabskonsulent. Det kan derimod være en lang og tidskrævende proces, som endda ikke altid sikrer det ønskede resultat.

Active Search tilbyder at være din erfarne samarbejdspartner ved ansættelsen af en regnskabskonsulent til din virksomhed

Vi er Danmarks førende inden for rekruttering af medarbejdere til bogholderi, økonomi og regnskab. Vi har en stor viden på området, som vi, sammen med en grundig dialog med jer, bruger til at afdække virksomhedens behov og hvilken type medarbejder, der passer til stillingen og virksomhedens værdier.

Vi sørger for stillingsbeskrivelse og annoncering, samt tager os af efterfølgende henvendelser og ansøgninger.

Samtidig har vi også Danmarks største database af kandidater til regnskabs- og økonomistillinger at trække på. Disse emner har et meget højt fagligt niveau, da de alle er regnskabstestede og har været igennem personlige interviews.

Efter en grunding screening og test af potentielle kandidater til stillingen, via enten ansøgninger eller databasen, finder vi den bedst egnede regnskabskonsulent til din virksomhed.

Herefter præsenterer vi regnskabskonsulenten for dig, så du kan tage stilling til om vi har fundet den rette.

Active Search garanterer dig den bedste regnskabskonsulent

Når du vælger at ansætte den regnskabskonsulent, som vi har udvalgt til dig, giver vi samtidig en 6 måneders garanti for, at det er den rette. Det vil sige, at hvis du inden for 6 måneder efter ansættelsen af den nye regnskabskonsulent konstaterer, at vedkommende ikke lever op til dine forventninger, finder vi en ny kandidat for dig uden beregning.

Kunderne er meget tilfredse

Vores kunder er meget tilfredse med det rekrutteringsarbejde vi har udført for dem, hvilket også fremgår af de mange gode referencer vi har fået. Du kan se vores referencer her. Ligeledes har vores resultater også udmøntet sig i en førsteplads på branchens liste over største kundetilfredshed.

Kontakt os næste gang du skal bruge en regnskabskonsulent eller lignende

Vores dygtige rådgivere og konsulenter med speciale inden for rekruttering er klar til at tage imod din forespørgsel på tlf. 70 22 77 99 eller mail@activesearch.dk

regnskabskonsulent

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job

ØKONOMIMEDARBEJDER med ambitioner og lyst til mere søges til virksomhed i Slangerup REGNSKABSCHEF søges til spændende familieejet virksomhed i Herlev REGNSKABSANSVARLIG søges til Out of Home Media på Østerbro Barselsvikar – JUNIOR CONTROLLER – søges for vores kunde Essilor, København S. Erfaren lønbogholder søges til international virksomhed i den maritime industri TEAMLEDER for debet/kredit-afdeling søges til kunde i Storkøbenhavn FINANCIAL CONTROLLER med produktionserfaring søges til kunde i Storkøbenhavn Ambitiøs REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorer søges til medievirksomhed på Østerbro Robust og engageret REGNSKABSANSVARLIG søges til Silicom Denmark A/S i Søborg Erfaren REGNSKABSMEDARBEJDER søges til Rainmaking på Holmen, København K ! Ansvarsbevidst ØKONOMIASSISTENT med flair og interesse for IT søges til Scanavo A/S i Taastrup SOMMERFERIEVIKARER søges til vores mange kunder REGNSKABSMEDARBEJDER med lyst til controlling søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte DEBITORBOGHOLDER med stort drive søges til vores emnebank BOGHOLDER med ejendomserfaring søges til kunde i København REVISOR eller erfaren BOGHOLDER søges til OLSENS REVISION i København Stillet i BERO: REGNSKABSCHEF med hands-on søges til LESSOR Group i Allerød Tysktalende proaktiv REGNSKABSASSISTENT med fokus på debitorer søges til LEMAN i Greve REGNSKABSCHEF søges til spændende international virksomhed i Københavns Lufthavn i Kastrup REGNSKABSCHEF søges til spændende virksomhed i Kbh. K BUSINESS CONTROLLERE med stort drive søges til vores emnebank