Rekruttering

Overlad din rekruttering til Active Search

Active Search har specialiseret sig i rekruttering inden for økonomi- og regnskabsområdet. Vi er et rekrutteringsfirma med fokus på både vikariater og fastansættelser. Vores konsulenter har rig erfaring inden for rekrutteringsfaget og forstår at finde den rette medarbejder til netop jeres virksomhed.

Rekruttering af kompetente kandidater

Vores database indeholder over 7.000 kompetente kandidater, der vil kunne besætte stillinger som kreditbogholder, cost controller, økonomichef eller regnskabsansvarlig. Kandidaterne er alle nøje screenet via regnskabstests og personlige interviews. Derfor kan vi garantere, at de kanddiater du får adgang til via Active Search har et højt fagligt niveau og er stærkt motiverede.

Hvis den valgte kandidat ikke lever op til jeres forventninger til en rekruttering, tilbyder vi desuden en genansættelsesgaranti på seks måneder, hvor I vil få tildelt en ny kandidat, der matcher jeres virksomhed bedre.

Et rekrutteringsbureau der tilbyder mere

Udover at stå for jeres rekruttering tilbyder vi også CV formidling. Hvis I benytter jer af dette, vil I til en fast pris modtage tre CV’er, der modsvarer jeres ønsker til en fremtidig medarbejder. Vi har været med til at rekruttere mere end 4.600 siden 1998, så du kan trygt overlade jeres rekruttering til os.

Find det rette match

Du er meget velkommen til at kontakte os og høre mere om muligheder ved at benytte et rekrutteringsfirma. Kontakt os på 70 22 77 99 eller send en mail til os på info@activesearch.dk

 

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Kandidatavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Kandidatavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her