Rekruttering

Overlad din rekruttering til Active Search

Hos Active Search har vi specialiseret os i rekruttering inden for økonomi- og regnskabsområdet. Vi ved, at rekruttering er en tidskrævende opgave, som du ikke altid har tid til, og vi står derfor klar til at hjælpe dig i hele ansættelsesprocessen. Vores dygtige konsulenter har mange års erfaring og hjælper dig med at finde det bedste match til din virksomhed. Vi kan hjælpe dig uanset, om du mangler en fastansat eller en vikar, ligesom vi også kan rekruttere både deltids- og fuldtidsansatte til dig.

Vi er et rekrutteringsbureau, der bistår dig i hele ansættelsesprocessen

Hos Active Search har vi været med til at rekruttere mere end 4.600 kandidater siden vores etablering i 1998. Vi har derfor stærke og brede kompetencer inden for rekruttering og hjælper dig blandt andet med:

 • Udarbejdelse af jobbeskrivelse
 • Formidling af jobannoncer
 • Søgning i egen kandidatdatabase
 • Screening af kandidater
 • Udvælgelse af kandidater til interviews og tests
 • At forestå interviews og tests
 • At give afslag til ikke-kvalificerede kandidater
 • Afholde samtaler
 • Indhentning af straffeattest og referencer
 • Det endelige kandidatvalg
 • Udarbejdelse af kontrakt mellem dig og kandidaten
 • Opfølgningsmøde mellem dig og kandidaten efter nogle måneders ansættelse

Hos Active Search kan vores dygtige konsulenter altså hjælpe dig gennem hele rekrutteringsprocessen – uanset hvor i landet din virksomhed befinder sig.

Hvis du eksempelvis har brug for et rekrutteringsbureau i København, kan du læse mere om det her

Vi rekrutterer kun kompetente kandidater 

Vores database indeholder over 7.000 kompetente kandidater, der vil kunne besætte stillinger som eksempelvis kreditbogholder, cost controller, økonomichef eller regnskabsansvarlig. Kandidaterne er alle nøje udvalgt og screenet for både deres faglige og personlige egenskaber. Dette sker gennem henholdsvis vores regnskabstests og vores Master® profilanalyse. Derved kan vi garantere at de kandidater, som du får adgang til via Active Search, har et højt fagligt niveau, er stærkt motiverede og passer til din virksomheds kultur.
Hvis den valgte kandidat – mod al forventning – ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi desuden en genbesættelsesgaranti inden for 6 måneder. Her vil vi finde én eller flere kandidater til dig, som matcher din virksomhed bedre. Dette er naturligvis beregningsfrit for dig.

Vi vil også være dit foretrukne rekrutteringsfirma

Hvis du har brug for hjælp til rekruttering, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 77 99 eller send en mail til os på mail@activesearch.dk. Du kan også vælge, at benytte dig af vores kontaktformular i højre side. Vi vil så vende tilbage hurtigst muligt med kyndig vejledning og et godt uforpligtende tilbud.

rekruttering

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Kandidatavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Kandidatavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her