Rekruttering

Overlad din rekruttering til Active Search

Active Search har specialiseret sig i rekruttering inden for økonomi- og regnskabsområdet. Vi er et rekrutteringsfirma med fokus på både vikariater og fastansættelser. Vores konsulenter har rig erfaring inden for rekrutteringsfaget og forstår at finde den rette medarbejder til netop jeres virksomhed.

Rekruttering af kompetente kandidater

Vores database indeholder over 7.000 kompetente kandidater, der vil kunne besætte stillinger som kreditbogholder, cost controller, økonomichef eller regnskabsansvarlig. Kandidaterne er alle nøje screenet via regnskabstests og personlige interviews. Derfor kan vi garantere, at de kanddiater du får adgang til via Active Search har et højt fagligt niveau og er stærkt motiverede.

Hvis den valgte kandidat ikke lever op til jeres forventninger til en rekruttering, tilbyder vi desuden en genansættelsesgaranti på seks måneder, hvor I vil få tildelt en ny kandidat, der matcher jeres virksomhed bedre.

Et rekrutteringsbureau der tilbyder mere

Udover at stå for jeres rekruttering tilbyder vi også CV formidling. Hvis I benytter jer af dette, vil I til en fast pris modtage tre CV’er, der modsvarer jeres ønsker til en fremtidig medarbejder. Vi har været med til at rekruttere mere end 4.600 siden 1998, så du kan trygt overlade jeres rekruttering til os.

Find det rette match

Du er meget velkommen til at kontakte os og høre mere om muligheder ved at benytte et rekrutteringsfirma. Kontakt os på 70 22 77 99 eller send en mail til os på mail@activesearch.dk

 

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job

ØKONOMIMEDARBEJDER med ambitioner og lyst til mere søges til virksomhed i Slangerup REGNSKABSCHEF søges til spændende familieejet virksomhed i Herlev REGNSKABSANSVARLIG søges til Out of Home Media på Østerbro Barselsvikar – JUNIOR CONTROLLER – søges for vores kunde Essilor, København S. Erfaren lønbogholder søges til international virksomhed i den maritime industri TEAMLEDER for debet/kredit-afdeling søges til kunde i Storkøbenhavn FINANCIAL CONTROLLER med produktionserfaring søges til kunde i Storkøbenhavn Ambitiøs REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorer søges til medievirksomhed på Østerbro Robust og engageret REGNSKABSANSVARLIG søges til Silicom Denmark A/S i Søborg Erfaren REGNSKABSMEDARBEJDER søges til Rainmaking på Holmen, København K ! Ansvarsbevidst ØKONOMIASSISTENT med flair og interesse for IT søges til Scanavo A/S i Taastrup SOMMERFERIEVIKARER søges til vores mange kunder REGNSKABSMEDARBEJDER med lyst til controlling søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte DEBITORBOGHOLDER med stort drive søges til vores emnebank BOGHOLDER med ejendomserfaring søges til kunde i København REVISOR eller erfaren BOGHOLDER søges til OLSENS REVISION i København Stillet i BERO: REGNSKABSCHEF med hands-on søges til LESSOR Group i Allerød Tysktalende proaktiv REGNSKABSASSISTENT med fokus på debitorer søges til LEMAN i Greve REGNSKABSCHEF søges til spændende international virksomhed i Københavns Lufthavn i Kastrup REGNSKABSCHEF søges til spændende virksomhed i Kbh. K BUSINESS CONTROLLERE med stort drive søges til vores emnebank