Rekrutteringsbureau København

Active Search er det foretrukne rekrutteringsbureau Kbh, når det gælder rekruttering af de rette kandidater

Når det omhandler rekruttering af nye medarbejdere, har man som leder i en virksomhed sjældent tiden til at gennemføre rekrutteringen og derved gennemføre en succesfuld ansættelse.

Da det ofte kræver meget arbejde og nøje planlægning, at finde den rette kandidat til jobbet kan der hentes hjælp hos Danmarks førende rekrutteringsbureau. Active Search tilbyder dig en gennemarbejdet rekrutteringsproces til en fair pris.

Rekrutteringsbureauer København

For stort set alle virksomheder er medarbejderne den vigtigste ressource. Derfor er det altafgørende for virksomheders succes, at der ansættes kandidater med de helt rigtige kompetencer.

Med vores ekspertise inden for rekrutteringsfaget har vi stor erfaring med udarbejdelse af stillingsbeskrivelser og annoncer, samt forståelse for hvilken type chef eller medarbejder, der passer til den enkelte stilling og virksomhed.

Vi foretager altid en grundig screening analyse af alle potentielle medarbejdere. Dette gør vi gennem tests og interviews, hvilket gør os i stand til at finde den kandidat, som matcher dine ønsker og behov bedst.

Du kan forvente, at…

 • Vi er Danmarks førende rekrutteringsbureau inden for regnskab og økonomi
 • Vi har Danmarks største database med kvalificerede kandidater
 • Alle kandidater har taget en regnskabstest, samt en Master profilanalyse
 • Vi tilbyder 6-12 måneders genbesættelsesgaranti
 • Vi har siden 1998 haft 4600 rekrutteringer

Dit rekrutteringsbureau København

Hvis du er på udkig efter assistance fra et rekrutteringsbureau København, så kan Active Search hjælpe dig gennem hele ansættelsesprocessen. – Lige fra udarbejdelsen af et stillingsopslag, med afsæt i dine ønsker og behov, til planlægningen af jobsamtaler, med kvalificerede kandidater.

Søger du et rekrutteringsbureau København, med mange års dokumenteret erfaring og gode resultater, så ring til Active Search på telefon +45 70 22 77 99 eller mail mail@activesearch.dk. Ydermere er du velkommen til at udfylde kontaktformularen i højre side, og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Vi står altid klar til at rekruttere din kommende medarbejder.

rekrutteringsbureau københavn

 


Seneste Emneavis

Tilmed dig via formularen, og modtag den seneste emneavis.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Vores rekrutteringsproces

Vores rekrutteringsproces

Sådan rekrutterer vi:

 • Indledende afdækningsmøde. Jobbeskrivelse samt krav til kandidatens kvalifikationer og lønniveau m.v. defineres. Skriftlig ordrebekræftelse med bl.a. genbesættelsesgaranti
 • Udarbejdelse af stillingsbeskrivelse og jobannoncer
 • Søgning i egen emnebank og i henvendelser på annoncer
 • Screening og behandling (herunder afslag) på ansøgninger
 • Udvælgelse af kandidater til indledende interview samt tests
 • Interview og tests (regnskabstest m.v. samt Master personlighedstest)
 • Der præsenteres kvalificerede kandidater for kunden
 • Der aftales samtaler hos kunden
 • Samtaler hos kunden og kundens valg af kandidat
 • Indhentning af straffeattest og referencer
 • Endelig aftale mellem kunde og kandidat samt kontraktskrivning
 • Opfølgningsmøde med kunde og kandidat efter nogle måneders ansættelse
 • Professionel sparring på alle niveauer under hele processen

TSCHERNING

Vores økonomichef opsagde sin stilling i forsommeren 2016, og vi kontaktede Active Search efter en personlig reference.

Under det indledende møde var Active Search gode medspillere og skarpe i forhold til at formulere en fornuftig kravsspecifikation.

De kandidater, der blev præsenteret for os, svarede alle sammen til den kravsspecifikation, vi havde opsat, og vi fik hurtigt udarbejdet en ”short list” med nogle få egnede kandidater.

Efter to interviewrunder valgte vi en kandidat, der skilte sig positivt ud fra de øvrige.

Vi kan se tilbage på en fuldstændig strømlinet proces, hvor vi har gennemført en ansættelse, vi anser som særdeles succesfuld. Vi vil benytte Active Search igen, hvis behovet opstår, ligesom vi er meget tilfredse med Active Searchs forståelse af lige præcis vores virksomheds situation, uden at dette udviklede sig til en langhåret analyseproces med stort ressourceforbrug.

Søren Refsgaard
CEO / Adm. direktør (MBA)

tscherning

I/S Ugebladsdistributionen

Da vi medio 2016 stod overfor en akut mangel på en dygtig regnskabsassistent med erfaring indenfor debitorhåndtering valgte jeg, at tage kontakt til Active Search – et rekrutteringsfirma som jeg aldrig tidligere havde været i kontakt med.

Efter en hurtig screening af vores behov og vores virksomhed fremtryllede Active Search tre på papiret yderst kompetente bud på vores nye medarbejder. På baggrund af præsentationer udarbejdet af Active Search fandt vi hurtigt den bedste profil – en medarbejder som vi efter 13 ugers ”try and hire” har fastansat.

Processen fra første kontakt til Active Search til en ny medarbejder var klar til ansættelse var hurtigt og professionelt styret af Active Search. Vi kunne således efter et forløb på ganske få uger trykke hånd med vores nye medarbejder.

Med baggrund i ovenstående oplevelse vil jeg ikke tøve med, at anbefale Active Search og vil selv – med sikkerhed – tage kontakt til Active Search såfremt nye rekrutteringsopgaver melder sig.

Henrik Tronier
Økonomidirektør
I/S UGEBLADSDISTRIBUTIONEN

ugebladsdistributionen