Rekrutteringsbureau København

Active Search er det foretrukne rekrutteringsbureau Kbh, når det gælder rekruttering af de rette kandidater

Når det omhandler rekruttering af nye medarbejdere, har man som leder i en virksomhed sjældent tiden til at gennemføre rekrutteringen og derved gennemføre en succesfuld ansættelse.

Da det ofte kræver meget arbejde og nøje planlægning, at finde den rette kandidat til jobbet kan der hentes hjælp hos Danmarks førende rekrutteringsbureau. Active Search tilbyder dig en gennemarbejdet rekrutteringsproces til en fair pris.

Rekrutteringsbureauer København

For stort set alle virksomheder er medarbejderne den vigtigste ressource. Derfor er det altafgørende for virksomheders succes, at der ansættes kandidater med de helt rigtige kompetencer.

Med vores ekspertise inden for rekrutteringsfaget har vi stor erfaring med udarbejdelse af stillingsbeskrivelser og annoncer, samt forståelse for hvilken type chef eller medarbejder, der passer til den enkelte stilling og virksomhed.

Vi foretager altid en grundig screening analyse af alle potentielle medarbejdere. Dette gør vi gennem tests og interviews, hvilket gør os i stand til at finde den kandidat, som matcher dine ønsker og behov bedst.

Du kan forvente, at…

 • Vi er Danmarks førende rekrutteringsbureau inden for regnskab og økonomi
 • Vi har Danmarks største database med kvalificerede kandidater
 • Alle kandidater har taget en regnskabstest, samt en Master profilanalyse
 • Vi tilbyder 6-12 måneders genbesættelsesgaranti
 • Vi har siden 1998 haft 4600 rekrutteringer

Dit rekrutteringsbureau København

Hvis du er på udkig efter assistance fra et rekrutteringsbureau København, så kan Active Search hjælpe dig gennem hele ansættelsesprocessen. – Lige fra udarbejdelsen af et stillingsopslag, med afsæt i dine ønsker og behov, til planlægningen af jobsamtaler, med kvalificerede kandidater.

Søger du et rekrutteringsbureau København, med mange års dokumenteret erfaring og gode resultater, så ring til Active Search på telefon +45 70 22 77 99 eller mail info@activesearch.dk. Ydermere er du velkommen til at udfylde kontaktformularen i højre side, og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Vi står altid klar til at rekruttere din kommende medarbejder.

rekrutteringsbureau københavn

 


Seneste Kandidatavis

Tilmed dig via formularen, og modtag den seneste Kandidatavis.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Kandidatavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Kandidatavis her

Vores rekrutteringsproces

Vores rekrutteringsproces

Sådan rekrutterer vi:

 • Indledende afdækningsmøde. Jobbeskrivelse samt krav til kandidatens kvalifikationer og lønniveau m.v. defineres. Skriftlig ordrebekræftelse med bl.a. genbesættelsesgaranti
 • Udarbejdelse af stillingsbeskrivelse og jobannoncer
 • Søgning i egen emnebank og i henvendelser på annoncer
 • Screening og behandling (herunder afslag) på ansøgninger
 • Udvælgelse af kandidater til indledende interview samt tests
 • Interview og tests (regnskabstest m.v. samt Master personlighedstest)
 • Der præsenteres kvalificerede kandidater for kunden
 • Der aftales samtaler hos kunden
 • Samtaler hos kunden og kundens valg af kandidat
 • Indhentning af straffeattest og referencer
 • Endelig aftale mellem kunde og kandidat samt kontraktskrivning
 • Opfølgningsmøde med kunde og kandidat efter nogle måneders ansættelse
 • Professionel sparring på alle niveauer under hele processen

Silicom Denmark

Må indrømme, at jeg fik lidt panik, da vores økonomichef og HR ansvarlige sagde op i forsommeren 2017. Der skulle handles meget hurtigt for at sikre kontinuitet internt i firmaet såvel som i samarbejdet med vores moderfirma.

Jeg kontaktede Active Search – efter en personlig anbefaling om at vælge Active Search som specialister i rekruttering af denne type medarbejder.

Sad i møde med to konsulenter fra Active Search dagen efter, at jeg havde ringet til dem – og følte mig allerede her i gode hænder og dermed beroliget.

De kandidater, jeg blev præsenteret for, svarede alle godt til de krav, vi sammen var kommet frem til ved det første møde, hvor Active Search var dygtige til at fange alle de krav og ønsker, der kunne være til den perfekte kandidat. Processen derefter var godt hjulpet af de kandidatrapporter, som var udarbejdet af Active Search på baggrund af test og interviews. Jeg stod meget hurtigt med tre kandidater, der alle ville passe fint til stillingen. En runde med interview afgjorde sagen.

Alt i alt er jeg meget tilfreds med processen end-to-end, og vil klart både anbefale Active Search til andre i mit netværk såvel som bruge dem, hvis jeg skulle komme i en tilsvarende situation igen

Henrik Lilja
President

TSCHERNING

Vores økonomichef opsagde sin stilling i forsommeren 2016, og vi kontaktede Active Search efter en personlig reference.

Under det indledende møde var Active Search gode medspillere og skarpe i forhold til at formulere en fornuftig kravsspecifikation.

De kandidater, der blev præsenteret for os, svarede alle sammen til den kravsspecifikation, vi havde opsat, og vi fik hurtigt udarbejdet en ”short list” med nogle få egnede kandidater.

Efter to interviewrunder valgte vi en kandidat, der skilte sig positivt ud fra de øvrige.

Vi kan se tilbage på en fuldstændig strømlinet proces, hvor vi har gennemført en ansættelse, vi anser som særdeles succesfuld. Vi vil benytte Active Search igen, hvis behovet opstår, ligesom vi er meget tilfredse med Active Searchs forståelse af lige præcis vores virksomheds situation, uden at dette udviklede sig til en langhåret analyseproces med stort ressourceforbrug.

Søren Refsgaard
CEO / Adm. direktør (MBA)

tscherning