Rekrutteringsbureau København

Active Search er Danmarks foretrukne rekrutteringsbureau inden for regnskab og økonomi

Vi ved, at rekruttering af en ny medarbejder let kan blive en langtrukken og tidskrævende proces for dig som leder. Derfor står vi hos Active Search klar til at varetage hele din rekrutteringsproces – fra stillingbeskrivelse til endelig ansættelse. Lad os stå for din rekruttering, så du i stedet kan fokusere på dine arbejdsopgaver. Vi kan hjælpe dig uanset om du har brug for et rekrutteringsbureau København, eller i det øvrige Danmark.

Derfor skal du vælge Active Search i stedet for andre rekrutteringsbureauer København

Hos Active Search kan vi blandt andet tilbyde dig følgende:

 • Danmarks mest erfarne rekrutteringsbureau inden for økonomi og regnskab med over 20 års erfaring
 • Danmarks største database med kvalificerede kandidater
 • Kandidater, der alle har bestået vores regnskabstest samt fået udarbejdet en Master® profilanalyse
 • 6 måneders genbesættelsesgaranti

 

Vi har foretaget over 4600 rekrutteringer siden vores opstart i 1998. Vi er Danmarks førende rekrutteringsbureau inden for regnskab og økonomi, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig med din rekruttering.

Du kan læse mere om vores rekruttering her

Vi ved, at det er essentielt at finde den helt rigtige medarbejder

For stort set alle virksomheder er medarbejderne den vigtigste ressource. Derfor er det altafgørende for virksomheders succes, at der ansættes kandidater med de helt rigtige kompetencer – både fagligt såvel som personligt. Med vores ekspertise inden for rekrutteringsfaget har vi stor erfaring med udarbejdelse af stillingsbeskrivelser og annoncer, samt forståelse for hvilken type chef eller medarbejder, der passer til den enkelte stilling og virksomhed. Vi lytter naturligvis til dine behov og trækker derefter på vores egen store erfaring inden for rekruttering.

Derudover foretager vi altid en grundig screening af alle potentielle medarbejdere. Dette gør vi gennem tests og interviews, hvilket gør os i stand til at finde den kandidat, som bedst matcher dine ønsker og behov.

Hos Active Search tilbyder vi genbesættelsesgaranti

Hos Active Search tilbyder vi desuden genbesættelsesgaranti. Dette betyder, at hvis du eller din nye medarbejder ikke ønsker at fortsætte ansættelsesforholdet, finder vi nye kandidater til dig beregningsfrit. Denne garanti gælder i 6 måneder efter kandidatens første arbejdsdag.

Lad os være dit rekrutteringsbureau København

Hvis du har brug for et rekrutteringsbureau København, eller i det øvrige Danmark, med over 20 års dokumenteret erfaring og gode resultater, så ring til Active Search på tlf. 70 22 77 99 eller send en mail til os på mail@activesearch.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, og så vil vi ringe dig op hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud. Vi vil være dit foretrukne rekrutteringsbureau Kbh.

rekrutteringsbureau københavn


Seneste Kandidatavis

Tilmed dig via formularen, og modtag den seneste Kandidatavis.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Kandidatavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Kandidatavis her

Vores rekrutteringsproces

Vores rekrutteringsproces

Sådan rekrutterer vi:

 • Indledende afdækningsmøde. Jobbeskrivelse samt krav til kandidatens kvalifikationer og lønniveau m.v. defineres. Skriftlig ordrebekræftelse med bl.a. genbesættelsesgaranti
 • Udarbejdelse af stillingsbeskrivelse og jobannoncer
 • Søgning i egen emnebank og i henvendelser på annoncer
 • Screening og behandling (herunder afslag) på ansøgninger
 • Udvælgelse af kandidater til indledende interview samt tests
 • Interview og tests (regnskabstest m.v. samt Master personlighedstest)
 • Der præsenteres kvalificerede kandidater for kunden
 • Der aftales samtaler hos kunden
 • Samtaler hos kunden og kundens valg af kandidat
 • Indhentning af straffeattest og referencer
 • Endelig aftale mellem kunde og kandidat samt kontraktskrivning
 • Opfølgningsmøde med kunde og kandidat efter nogle måneders ansættelse
 • Professionel sparring på alle niveauer under hele processen

Silicom Denmark

Må indrømme, at jeg fik lidt panik, da vores økonomichef og HR ansvarlige sagde op i forsommeren 2017. Der skulle handles meget hurtigt for at sikre kontinuitet internt i firmaet såvel som i samarbejdet med vores moderfirma.

Jeg kontaktede Active Search – efter en personlig anbefaling om at vælge Active Search som specialister i rekruttering af denne type medarbejder.

Sad i møde med to konsulenter fra Active Search dagen efter, at jeg havde ringet til dem – og følte mig allerede her i gode hænder og dermed beroliget.

De kandidater, jeg blev præsenteret for, svarede alle godt til de krav, vi sammen var kommet frem til ved det første møde, hvor Active Search var dygtige til at fange alle de krav og ønsker, der kunne være til den perfekte kandidat. Processen derefter var godt hjulpet af de kandidatrapporter, som var udarbejdet af Active Search på baggrund af test og interviews. Jeg stod meget hurtigt med tre kandidater, der alle ville passe fint til stillingen. En runde med interview afgjorde sagen.

Alt i alt er jeg meget tilfreds med processen end-to-end, og vil klart både anbefale Active Search til andre i mit netværk såvel som bruge dem, hvis jeg skulle komme i en tilsvarende situation igen

Henrik Lilja
President

TSCHERNING

Vores økonomichef opsagde sin stilling i forsommeren 2016, og vi kontaktede Active Search efter en personlig reference.

Under det indledende møde var Active Search gode medspillere og skarpe i forhold til at formulere en fornuftig kravsspecifikation.

De kandidater, der blev præsenteret for os, svarede alle sammen til den kravsspecifikation, vi havde opsat, og vi fik hurtigt udarbejdet en ”short list” med nogle få egnede kandidater.

Efter to interviewrunder valgte vi en kandidat, der skilte sig positivt ud fra de øvrige.

Vi kan se tilbage på en fuldstændig strømlinet proces, hvor vi har gennemført en ansættelse, vi anser som særdeles succesfuld. Vi vil benytte Active Search igen, hvis behovet opstår, ligesom vi er meget tilfredse med Active Searchs forståelse af lige præcis vores virksomheds situation, uden at dette udviklede sig til en langhåret analyseproces med stort ressourceforbrug.

Søren Refsgaard
CEO / Adm. direktør (MBA)

tscherning