Rekrutteringsbureau

Active Search – Danmarks bedste rekrutteringsbureau inden for regnskab og økonomi

Når en virksomhed skal ansætte nye medarbejdere, er det vigtigt at gøre sit forarbejde ordentligt, så man slipper for dyre fejlansættelser. Det kan være en vanskelig og omkostningsfuld proces, og derfor vælger mange virksomheder at benytte sig af eksterne rekrutteringsbureauer.

Danmarks førende rekrutteringsbureau inden for regnskab og økonomi hedder Active Search. Siden 1998 har vi specialiseret os i at finde de rette kandidater, og med mere end 4600 vellykkede rekrutteringer, har vi haft stor succes.

Vi har blandt andet stået for rekruttering af regnskabschefer, bogholder og controllers.

Søger du nye medarbejdere, kan vi dermed tilbyde en professionel service af høj kvalitet.

Erfaring og professionalisme

Vores dygtige team af rådgivere og konsulenter har stor erfaring med økonomibranchen og er dermed yderst kompetente til at finde kandidater, der kan indgå i din virksomhed.

Vi er et rekrutteringsbureau, der lægger stor vægt på, at matchet mellem virksomhed og kandidat er rigtigt, og foretager derfor personanalyser, regnskabstests og personlige interviews før vi sender kandidaten videre til kunden. Potentielle medarbejdere finder vi hovedsagelig i vores database, som med over 7.000 kvalificerede kandidater, er Danmarks største inden for faget.

Få yderligere informationer om Active Search – Dit rekrutteringsbureau København

For mere information omkring vores rekrutteringbureau og vilkårene i rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at ringe til Active Search på telefon 70 22 77 99 eller info@activesearch.dk. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Kandidatavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Kandidatavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her