Rekrutteringsbureau

Active Search – Danmarks bedste rekrutteringsbureau inden for regnskab og økonomi

Når en virksomhed skal ansætte nye medarbejdere, er det vigtigt at gøre sit forarbejde ordentligt, så man slipper for dyre fejlansættelser. Det kan være en vanskelig og omkostningsfuld proces, og derfor vælger mange virksomheder at benytte sig af eksterne rekrutteringsbureauer.

Danmarks førende rekrutteringsbureau inden for regnskab og økonomi hedder Active Search. Siden 1998 har vi specialiseret os i at finde de rette kandidater, og med mere end 4600 vellykkede rekrutteringer, har vi haft stor succes.

Vi har blandt andet stået for rekruttering af regnskabschefer, bogholder og controllers.

Søger du nye medarbejdere, kan vi dermed tilbyde en professionel service af høj kvalitet.

Erfaring og professionalisme

Vores dygtige team af rådgivere og konsulenter har stor erfaring med økonomibranchen og er dermed yderst kompetente til at finde kandidater, der kan indgå i din virksomhed.

Vi er et rekrutteringsbureau, der lægger stor vægt på, at matchet mellem virksomhed og kandidat er rigtigt, og foretager derfor personanalyser, regnskabstests og personlige interviews før vi sender kandidaten videre til kunden. Potentielle medarbejdere finder vi hovedsagelig i vores database, som med over 7.000 kvalificerede kandidater, er Danmarks største inden for faget.

Få yderligere informationer om Active Search – Dit rekrutteringsbureau København

For mere information omkring vores rekrutteringbureau og vilkårene i rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at ringe til Active Search på telefon 70 22 77 99 eller mail@activesearch.dk. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job..

Selvstændig og initiativrig KREDITORBOGHOLDER søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig DEBITORBOGHOLDER med gennemslagskraft søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig og forandringsparat REGNSKABSMEDARBEJDER søges til større skandinavisk virksomhed med hovedsæde i København DELTIDSBOGHOLDER – 3 dage om ugen – søges til Holmelin Properties i Charlottenlund CONTROLLER ASSISTENT søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte (30-37 timer pr. uge) REGNSKABSMEDARBEJDER/CONTROLLER søges til spændende stilling i Roskilde Engageret NORDIC BUSINESS CONTROLLER søges til nyoprettet stilling hos Brenntag Nordic Erfaren EJENDOMSADMINISTRATOR søges til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorerne søges til STIGA A/S i Brøndby. Junior CONTROLLER, der er ”sulten” efter spændende og udfordrende opgaver, søges til nyoprettet stilling hos FB Gruppen A/S i Valby CONTROLLER ASSISTENT til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER søges til virksomhed på Østerbro Erfaren REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) Junior REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) BOGHOLDER/HR søges til KRESTON CM i København (30-37 timer pr. uge) BUSINESS CONTROLLER søges til spændende virksomhed i city FINANCIAL CONTROLLER søges til spændende stilling hos Brenntag Nordic i Ballerup REGNSKABS- OG ADMINISTRATIONSANSVARLIG søges til kunde i Kbh. K. Fleksibel REGNSKABSMEDARBEJDER søges til GaveFabrikken A/S i Valby