Revisor

Har du brug for en revisor i din virksomhed? – Lad os finde den helt rigtige

Hos Active Search har vi specialiseret os i rekruttering af medarbejdere inden for økonomi og regnskab. Vi har mange års erfaring inden for rekrutteringsfaget, og forstår at finde den helt rigtige revisor medarbejder til jeres virksomhed. Uanset om det drejer sig om et vikariat eller fastansættelse.

Med udgangspunkt i jeres ønsker og behov til faglige og personlige kvalifikationer, gennemgår vi nøje vores kandidatdatabase for en kompetent revisor.

Vi har over 7.000 kandidater i vores database, hvilket er Danmarks største inden for branchen. Alle vores kandidater er blevet regnskabstestet samt testet med en Master® profilanalyse. Dette gør, at vi kan holde kandidatens kvalifikationer op i mod, de kvalifikationer I søger hos en revisor.

Vi tilbyder genansættelsesgaranti på revisor

Skulle samarbejdet med den ansatte kandidat ikke leve op til jeres forventninger, tilbyder vi en genansættelsesgaranti på seks måneder. Det betyder, at I omkostningsfrit vil få tildelt en ny kandidat, som matcher jeres virksomheds behov og forventninger bedre.

Er du den manglende revisor kandidat

Er du uddannet inden for økonomi og regnskab, og er du på udkig efter en revisor stilling, så er du meget velkommen til at tilmelde dig vores emnebank. Vi foretager interview og test af alle vores kandidater, så vi sikrer det rette match mellem dig og virksomheden.

Du kan tilmelde dig emnebanken her.

Find den rette revisor

Du er meget velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at finde jeres nye revisor. Ring til os på 70 22 77 99 eller skriv til vores e-mail mail@activesearch.dk

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Kandidatavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Kandidatavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her