Sales Controller

Få den rette sales controller til din virksomhed

Få professionel og effektiv hjælp til at finde den rette sales controller til jobbet. Den sales controller eller business controller I ender med at vælge til jeres virksomhed, skal ideelt kunne indgå hurtigt i arbejdsgangen, passe ind i virksomhedens ånd og samtidigt have et højt fagligt niveau, der spejler jeres virksomhed. Alle tre elementer er noget vi hos Active Search har fokus på i udvælgelsen af en sales controller.

Kompetente kandidater – den rette medarbejder

Gennem Active Search får I adgang til mere end 7.000 nøje udvalgte kandidater inden for økonomi- og regnskabsområdet. Alle profilerne i vores database har gennemgået vores regnskabstest og derudover personlige interviews. Derfor kan vi garantere, at de kandidater I bliver præsenteret for, har det rette faglige niveau og derudover er stærkt motiverede og engagerede i branchen.

Spar udgifterne og besværet

Ved at bruge Active Search slipper I for at skulle sætte ressourcer og mandskab af til at skrive stillingsopslag, indsætte annoncer og afholde interviews. Active Search står for hele processen og sørger for en gennemgående og grundig research for at finde den topkandidat, som vil blive præsenteret for jer i sidste ende. Vores konsulenter er dybt professionelle og finder med stor succes den rette sales controller – både til vikariater og fastansættelser.

Kom skridtet nærmere din sales controller

Så hvis I står og mangler en sales controller eller business controller har Active Search ekspertisen og kontakterne. Ring til os på 7022 7799 og få en uforpligtende snak om jeres muligheder.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job..

Selvstændig og initiativrig KREDITORBOGHOLDER søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig DEBITORBOGHOLDER med gennemslagskraft søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig og forandringsparat REGNSKABSMEDARBEJDER søges til større skandinavisk virksomhed med hovedsæde i København DELTIDSBOGHOLDER – 3 dage om ugen – søges til Holmelin Properties i Charlottenlund CONTROLLER ASSISTENT søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte (30-37 timer pr. uge) REGNSKABSMEDARBEJDER/CONTROLLER søges til spændende stilling i Roskilde Engageret NORDIC BUSINESS CONTROLLER søges til nyoprettet stilling hos Brenntag Nordic Erfaren EJENDOMSADMINISTRATOR søges til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorerne søges til STIGA A/S i Brøndby. Junior CONTROLLER, der er ”sulten” efter spændende og udfordrende opgaver, søges til nyoprettet stilling hos FB Gruppen A/S i Valby CONTROLLER ASSISTENT til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER søges til virksomhed på Østerbro Erfaren REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) Junior REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) BOGHOLDER/HR søges til KRESTON CM i København (30-37 timer pr. uge) BUSINESS CONTROLLER søges til spændende virksomhed i city FINANCIAL CONTROLLER søges til spændende stilling hos Brenntag Nordic i Ballerup REGNSKABS- OG ADMINISTRATIONSANSVARLIG søges til kunde i Kbh. K. Fleksibel REGNSKABSMEDARBEJDER søges til GaveFabrikken A/S i Valby