Sales Controller

Få den rette sales controller til din virksomhed

Få professionel og effektiv hjælp til at finde den rette sales controller til jobbet. Den sales controller eller business controller I ender med at vælge til jeres virksomhed, skal ideelt kunne indgå hurtigt i arbejdsgangen, passe ind i virksomhedens ånd og samtidigt have et højt fagligt niveau, der spejler jeres virksomhed. Alle tre elementer er noget vi hos Active Search har fokus på i udvælgelsen af en sales controller.

Kompetente kandidater – den rette medarbejder

Gennem Active Search får I adgang til mere end 7.000 nøje udvalgte kandidater inden for økonomi- og regnskabsområdet. Alle profilerne i vores database har gennemgået vores regnskabstest og derudover personlige interviews. Derfor kan vi garantere, at de kandidater I bliver præsenteret for, har det rette faglige niveau og derudover er stærkt motiverede og engagerede i branchen.

Spar udgifterne og besværet

Ved at bruge Active Search slipper I for at skulle sætte ressourcer og mandskab af til at skrive stillingsopslag, indsætte annoncer og afholde interviews. Active Search står for hele processen og sørger for en gennemgående og grundig research for at finde den topkandidat, som vil blive præsenteret for jer i sidste ende. Vores konsulenter er dybt professionelle og finder med stor succes den rette sales controller – både til vikariater og fastansættelser.

Kom skridtet nærmere din sales controller

Så hvis I står og mangler en sales controller eller business controller har Active Search ekspertisen og kontakterne. Ring til os på 7022 7799 og få en uforpligtende snak om jeres muligheder.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job

ØKONOMIMEDARBEJDER med ambitioner og lyst til mere søges til virksomhed i Slangerup REGNSKABSCHEF søges til spændende familieejet virksomhed i Herlev REGNSKABSANSVARLIG søges til Out of Home Media på Østerbro Barselsvikar – JUNIOR CONTROLLER – søges for vores kunde Essilor, København S. Erfaren lønbogholder søges til international virksomhed i den maritime industri TEAMLEDER for debet/kredit-afdeling søges til kunde i Storkøbenhavn FINANCIAL CONTROLLER med produktionserfaring søges til kunde i Storkøbenhavn Ambitiøs REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorer søges til medievirksomhed på Østerbro Robust og engageret REGNSKABSANSVARLIG søges til Silicom Denmark A/S i Søborg Erfaren REGNSKABSMEDARBEJDER søges til Rainmaking på Holmen, København K ! Ansvarsbevidst ØKONOMIASSISTENT med flair og interesse for IT søges til Scanavo A/S i Taastrup SOMMERFERIEVIKARER søges til vores mange kunder REGNSKABSMEDARBEJDER med lyst til controlling søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte DEBITORBOGHOLDER med stort drive søges til vores emnebank BOGHOLDER med ejendomserfaring søges til kunde i København REVISOR eller erfaren BOGHOLDER søges til OLSENS REVISION i København Stillet i BERO: REGNSKABSCHEF med hands-on søges til LESSOR Group i Allerød Tysktalende proaktiv REGNSKABSASSISTENT med fokus på debitorer søges til LEMAN i Greve REGNSKABSCHEF søges til spændende international virksomhed i Københavns Lufthavn i Kastrup REGNSKABSCHEF søges til spændende virksomhed i Kbh. K BUSINESS CONTROLLERE med stort drive søges til vores emnebank