Vikar og rekruttering

Brug for hjælp til at finde vikar og rekruttering af økonomimedarbejdere?

Active Search er et rekrutteringsfirma specialiseret mod at hjælpe dig med f.eks. at finde den rette vikar og rekruttering af medarbejdere inden for regnskabs og økonomi-området. Vi formidler både vikariater og fastansættelser og har mange års erfaring med at finde det helt rigtige match mellem kandidat og virksomhed.

Vikar og Rekruttering – den effektive løsning

Inden I som firma bliver præsenteret for en kandidat, har vi forudgående lavet en grundig research, så vi finder den rette vikar eller medarbejder til netop jeres virksomhed. Vi har et kæmpe netværk i form af vores database, hvor der ligger mere end 7.000 profiler, der alle har været igennem screening, regnskabstests og interviews. Dette garanterer en effektiv proces, samtidig med at grundigheden af udvælgelsen sørger for, at kandidaterne som minimum er fagligt kompetente og engagerede i fagområdet.

Rekruttering af Vikar

Active Search har eksisteret siden 1998 og har med stor succes hjulpet med at finde den rette vikar og rekruttering af medarbejdere over 4600 gange. Når I vælger en af vores kandidater, tilbyder vi seks måneders genbesættelsesgaranti. Det betyder, at vi finder en ny kandidat, såfremt den første ikke skulle leve op til forventningerne.

Et specialiseret rekrutteringsfirma

Få adgang til de bedste kandidater inden for økonomi- og regnskabsområdet hos Active Search. Ring til os på 7022 7799 og få en uforpligtende snak om jeres muligheder!

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Kandidatavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Kandidatavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her