Vikar og rekruttering

Brug for hjælp til at finde vikar og rekruttering af økonomimedarbejdere?

Active Search er et rekrutteringsfirma specialiseret mod at hjælpe dig med f.eks. at finde den rette vikar og rekruttering af medarbejdere inden for regnskabs og økonomi-området. Vi formidler både vikariater og fastansættelser og har mange års erfaring med at finde det helt rigtige match mellem kandidat og virksomhed.

Vikar og Rekruttering – den effektive løsning

Inden I som firma bliver præsenteret for en kandidat, har vi forudgående lavet en grundig research, så vi finder den rette vikar eller medarbejder til netop jeres virksomhed. Vi har et kæmpe netværk i form af vores database, hvor der ligger mere end 7.000 profiler, der alle har været igennem screening, regnskabstests og interviews. Dette garanterer en effektiv proces, samtidig med at grundigheden af udvælgelsen sørger for, at kandidaterne som minimum er fagligt kompetente og engagerede i fagområdet.

Rekruttering af Vikar

Active Search har eksisteret siden 1998 og har med stor succes hjulpet med at finde den rette vikar og rekruttering af medarbejdere over 4600 gange. Når I vælger en af vores kandidater, tilbyder vi seks måneders genbesættelsesgaranti. Det betyder, at vi finder en ny kandidat, såfremt den første ikke skulle leve op til forventningerne.

Et specialiseret rekrutteringsfirma

Få adgang til de bedste kandidater inden for økonomi- og regnskabsområdet hos Active Search. Ring til os på 7022 7799 og få en uforpligtende snak om jeres muligheder!

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job

ØKONOMIMEDARBEJDER med ambitioner og lyst til mere søges til virksomhed i Slangerup REGNSKABSCHEF søges til spændende familieejet virksomhed i Herlev REGNSKABSANSVARLIG søges til Out of Home Media på Østerbro Barselsvikar – JUNIOR CONTROLLER – søges for vores kunde Essilor, København S. Erfaren lønbogholder søges til international virksomhed i den maritime industri TEAMLEDER for debet/kredit-afdeling søges til kunde i Storkøbenhavn FINANCIAL CONTROLLER med produktionserfaring søges til kunde i Storkøbenhavn Ambitiøs REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorer søges til medievirksomhed på Østerbro Robust og engageret REGNSKABSANSVARLIG søges til Silicom Denmark A/S i Søborg Erfaren REGNSKABSMEDARBEJDER søges til Rainmaking på Holmen, København K ! Ansvarsbevidst ØKONOMIASSISTENT med flair og interesse for IT søges til Scanavo A/S i Taastrup SOMMERFERIEVIKARER søges til vores mange kunder REGNSKABSMEDARBEJDER med lyst til controlling søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte DEBITORBOGHOLDER med stort drive søges til vores emnebank BOGHOLDER med ejendomserfaring søges til kunde i København REVISOR eller erfaren BOGHOLDER søges til OLSENS REVISION i København Stillet i BERO: REGNSKABSCHEF med hands-on søges til LESSOR Group i Allerød Tysktalende proaktiv REGNSKABSASSISTENT med fokus på debitorer søges til LEMAN i Greve REGNSKABSCHEF søges til spændende international virksomhed i Københavns Lufthavn i Kastrup REGNSKABSCHEF søges til spændende virksomhed i Kbh. K BUSINESS CONTROLLERE med stort drive søges til vores emnebank