Vikar og rekruttering

Brug for hjælp til at finde vikar og rekruttering af økonomimedarbejdere?

Active Search er et rekrutteringsfirma specialiseret mod at hjælpe dig med f.eks. at finde den rette vikar og rekruttering af medarbejdere inden for regnskabs og økonomi-området. Vi formidler både vikariater og fastansættelser og har mange års erfaring med at finde det helt rigtige match mellem kandidat og virksomhed.

Vikar og Rekruttering – den effektive løsning

Inden I som firma bliver præsenteret for en kandidat, har vi forudgående lavet en grundig research, så vi finder den rette vikar eller medarbejder til netop jeres virksomhed. Vi har et kæmpe netværk i form af vores database, hvor der ligger mere end 7.000 profiler, der alle har været igennem screening, regnskabstests og interviews. Dette garanterer en effektiv proces, samtidig med at grundigheden af udvælgelsen sørger for, at kandidaterne som minimum er fagligt kompetente og engagerede i fagområdet.

Rekruttering af Vikar

Active Search har eksisteret siden 1998 og har med stor succes hjulpet med at finde den rette vikar og rekruttering af medarbejdere over 4600 gange. Når I vælger en af vores kandidater, tilbyder vi seks måneders genbesættelsesgaranti. Det betyder, at vi finder en ny kandidat, såfremt den første ikke skulle leve op til forventningerne.

Et specialiseret rekrutteringsfirma

Få adgang til de bedste kandidater inden for økonomi- og regnskabsområdet hos Active Search. Ring til os på 7022 7799 og få en uforpligtende snak om jeres muligheder!

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job..

Selvstændig DEBITORBOGHOLDER med gennemslagskraft søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig og initiativrig KREDITORBOGHOLDER søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig og forandringsparat REGNSKABSMEDARBEJDER søges til større skandinavisk virksomhed med hovedsæde i København DELTIDSBOGHOLDER – 3 dage om ugen – søges til Holmelin Properties i Charlottenlund CONTROLLER ASSISTENT søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte (30-37 timer pr. uge) REGNSKABSMEDARBEJDER/CONTROLLER søges til spændende stilling i Roskilde Engageret NORDIC BUSINESS CONTROLLER søges til nyoprettet stilling hos Brenntag Nordic Erfaren EJENDOMSADMINISTRATOR søges til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorerne søges til STIGA A/S i Brøndby. Junior CONTROLLER, der er ”sulten” efter spændende og udfordrende opgaver, søges til nyoprettet stilling hos FB Gruppen A/S i Valby CONTROLLER ASSISTENT til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER søges til virksomhed på Østerbro BOGHOLDER/HR søges til KRESTON CM i København (30-37 timer pr. uge) Erfaren REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) Junior REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) BUSINESS CONTROLLER søges til spændende virksomhed i city FINANCIAL CONTROLLER søges til spændende stilling hos Brenntag Nordic i Ballerup REGNSKABS- OG ADMINISTRATIONSANSVARLIG søges til kunde i Kbh. K. Fleksibel REGNSKABSMEDARBEJDER søges til GaveFabrikken A/S i Valby