Vikar Økonomi

Find din vikar gennem Active Search

Få professionel og hurtig hjælp til at få besat jeres vikar økonomi job. Hos Active Search forstår vi, at rekrutteringen af en interim økonomimedarbejder skal gå hurtigt, samtidigt med at den vikar inden for økonomi I finder, har det rette faglige niveau.

Find vikar – økonomi

Active Search har specialiseret sig i rekruttering inden for økonomi- og regnskabsområdet, og står for formidling af både vikariater og fastansættelser. Hvis I skal have besat et vikar økonomi job, har Active Search den professionelle tilgang, og dét netværk der sørger for, at I finder den rette kandidat.

Vi har over 7.000 stærke profiler inden for økonomi, regnskab og bogholderi i vores database. Alle kandidater har været gennem en grundig screening i form af en regnskabstest, personlige interviews og en personlighedstest. Alt sammen så vi kan garantere dig, at vores kandidater alle er fagligt kompetente og stærkt motiverede.

Den rette interim økonomimedarbejder

Hvis den vikar I vælger gennem Active Search mod forventningerne ikke matcher virksomheden og den beskrevne stilling, tilbyder vi en genansættelsesgaranti, hvor I gratis vil få tilbudt en ny vikar økonomi medarbejder inden for de næste seks måneder. Vi gør derfor fortsat, hvad vi kan, for at formidle netop den vikar, der passer til jeres behov.

Prisen afhænger af vikariatets karakter og er inklusiv sociale omkostninger, feriepenge m.m..

Vi hjælper også med at finde den rette revisor.

Vores kandidat – din vikar

Kontakt os på 70 22 77 99 eller send en mail til os på mail@activesearch.dk og få en uforpligtende snak om jeres muligheder for at finde en vikar økonomi medarbejder, der passer til jeres virksomhed.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job..

Selvstændig og initiativrig KREDITORBOGHOLDER søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig DEBITORBOGHOLDER med gennemslagskraft søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig og forandringsparat REGNSKABSMEDARBEJDER søges til større skandinavisk virksomhed med hovedsæde i København DELTIDSBOGHOLDER – 3 dage om ugen – søges til Holmelin Properties i Charlottenlund CONTROLLER ASSISTENT søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte (30-37 timer pr. uge) REGNSKABSMEDARBEJDER/CONTROLLER søges til spændende stilling i Roskilde Engageret NORDIC BUSINESS CONTROLLER søges til nyoprettet stilling hos Brenntag Nordic Erfaren EJENDOMSADMINISTRATOR søges til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorerne søges til STIGA A/S i Brøndby. Junior CONTROLLER, der er ”sulten” efter spændende og udfordrende opgaver, søges til nyoprettet stilling hos FB Gruppen A/S i Valby CONTROLLER ASSISTENT til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER søges til virksomhed på Østerbro Erfaren REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) Junior REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) BOGHOLDER/HR søges til KRESTON CM i København (30-37 timer pr. uge) BUSINESS CONTROLLER søges til spændende virksomhed i city FINANCIAL CONTROLLER søges til spændende stilling hos Brenntag Nordic i Ballerup REGNSKABS- OG ADMINISTRATIONSANSVARLIG søges til kunde i Kbh. K. Fleksibel REGNSKABSMEDARBEJDER søges til GaveFabrikken A/S i Valby