Vikar Økonomi

Find din vikar gennem Active Search

Få professionel og hurtig hjælp til at få besat jeres vikar økonomi job. Hos Active Search forstår vi, at rekrutteringen af en interim økonomimedarbejder skal gå hurtigt, samtidigt med at den vikar inden for økonomi I finder, har det rette faglige niveau.

Find vikar – økonomi

Active Search har specialiseret sig i rekruttering inden for økonomi- og regnskabsområdet, og står for formidling af både vikariater og fastansættelser. Hvis I skal have besat et vikar økonomi job, har Active Search den professionelle tilgang, og dét netværk der sørger for, at I finder den rette kandidat.

Vi har over 7.000 stærke profiler inden for økonomi, regnskab og bogholderi i vores database. Alle kandidater har været gennem en grundig screening i form af en regnskabstest, personlige interviews og en personlighedstest. Alt sammen så vi kan garantere dig, at vores kandidater alle er fagligt kompetente og stærkt motiverede.

Den rette interim økonomimedarbejder

Hvis den vikar I vælger gennem Active Search mod forventningerne ikke matcher virksomheden og den beskrevne stilling, tilbyder vi en genansættelsesgaranti, hvor I gratis vil få tilbudt en ny vikar økonomi medarbejder inden for de næste seks måneder. Vi gør derfor fortsat, hvad vi kan, for at formidle netop den vikar, der passer til jeres behov.

Prisen afhænger af vikariatets karakter og er inklusiv sociale omkostninger, feriepenge m.m..

Vi hjælper også med at finde den rette revisor.

Vores kandidat – din vikar

Kontakt os på 70 22 77 99 eller send en mail til os på mail@activesearch.dk og få en uforpligtende snak om jeres muligheder for at finde en vikar økonomi medarbejder, der passer til jeres virksomhed.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job

ØKONOMIMEDARBEJDER med ambitioner og lyst til mere søges til virksomhed i Slangerup REGNSKABSCHEF søges til spændende familieejet virksomhed i Herlev REGNSKABSANSVARLIG søges til Out of Home Media på Østerbro Barselsvikar – JUNIOR CONTROLLER – søges for vores kunde Essilor, København S. Erfaren lønbogholder søges til international virksomhed i den maritime industri TEAMLEDER for debet/kredit-afdeling søges til kunde i Storkøbenhavn FINANCIAL CONTROLLER med produktionserfaring søges til kunde i Storkøbenhavn Ambitiøs REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorer søges til medievirksomhed på Østerbro Robust og engageret REGNSKABSANSVARLIG søges til Silicom Denmark A/S i Søborg Ansvarsbevidst ØKONOMIASSISTENT med flair og interesse for IT søges til Scanavo A/S i Taastrup Erfaren REGNSKABSMEDARBEJDER søges til Rainmaking på Holmen, København K ! SOMMERFERIEVIKARER søges til vores mange kunder REGNSKABSMEDARBEJDER med lyst til controlling søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte DEBITORBOGHOLDER med stort drive søges til vores emnebank BOGHOLDER med ejendomserfaring søges til kunde i København REVISOR eller erfaren BOGHOLDER søges til OLSENS REVISION i København Stillet i BERO: REGNSKABSCHEF med hands-on søges til LESSOR Group i Allerød Tysktalende proaktiv REGNSKABSASSISTENT med fokus på debitorer søges til LEMAN i Greve REGNSKABSCHEF søges til spændende international virksomhed i Københavns Lufthavn i Kastrup REGNSKABSCHEF søges til spændende virksomhed i Kbh. K BUSINESS CONTROLLERE med stort drive søges til vores emnebank